Sayfa 811/972 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Suudi Arabistan Birleşik Arap emirlikleri tarzında olursa düşünebilir. Fakat petrol ürünlerine bağlı olduğu için şu anlık zor gibi duruyor.
    AFT ve TTE dışında heyecan vermez.

2. Nasdaq 0,85 nasdaq teknoloji 1,37 tahminleri alalım 😁😁😁

3.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    AFT ve TTE dışında heyecan vermez.
    Kesinlikle üstat hem de şu zamanda çok zor petrol fonuna benziyor. Tabii halka arz edilir performansına bakılır az bir portföy ile girilebilir. Ama direkt bodozlama girilmez.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dolar bugün niçin 6,83'e kadar indi aniden.
    BDDK düzenlemesi sanırım.
    Diğer crosslardan ayrıldı.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Petrol gereğinden çok yükselirse ülke olarak şu zor günlerde işimize gelecek olan ucuz petrol/enerji avantajımızı kaybederiz.
    Zaten kur yüksek, petrolde yükselirse, hepimizin cebine girecek bir el.
    Petrolden yıllık kazanç 8-10 milyar dolares.
    Şu fiyatta üstad.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    BDDK düzenlemesi sanırım.
    Diğer crosslardan ayrıldı.
    Ani bir 10 kuruşluk düşüş oldu sonra gene geri geldi.
    Kaçırdığım birşeymi oldu diye araştırdım ama bulamadım sebebini.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstad araştırdım

S&P/OIC COMCEC 50 Shariah Index

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ülkeleri sermaye piyasalarının tanınırlığını ve üye ülke borsaları arasında işbirliğini artırmayı amaçlayan ve İİT Borsalar Forumunun S&P ile yaptığı ortak çalışma sonucunda hazırlanan, 19 üye ülkeden 50 pay senedini içerecek şekilde oluşturulan S&P/OIC COMCEC 50 Shariah Index (Endeks), 15 Haziran 2012 tarihi itibariyle hesaplanmaya ve yayınlanmaya başlanmıştır.

Endeks İslami sermaye piyasalarında önemli bir boşluğu doldurmaktadır. Gerek İslami endeksler piyasasındaki önemli bir eksikliğin giderilmesi, gerekse İİT üyesi ülkelerin sermaye piyasalarının bilinirliğinin arttırılması bakımından başarılı bir örnek teşkil etmektedir. Dünyada çok sayıda İslami endeks olmasına rağmen, hiçbiri yalnızca İİT ülkelerinin şirketlerine odaklanmamaktadır. Bu paradoks ve İslami finans odaklı menkul kıymetler için artan talep, Endeksin hayata geçirilmesi için motive edici sebepler olmuştur.

Endeksin aşağıdaki amaçlara hizmet etmesi öngörülmüştür:

İİT sermaye piyasaları konusunda farkındalığın arttırılması
    İİT borsaları arasında işbirliğinin arttırılması
    İİT piyasaları performansı için referans ölçüt sağlanması
    İİT piyasaları için alternatif finansal yatırım araçları oluşturulması
    Teşekkürler.
    Petrol oynamadan bir cacık olmaz.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Emreaydin Yazıyı Oku
    Bunu duymuştum islam ülkeleri fakir diye alinmaz diyenler vardi ama iclerinde saglam islam ulkeleride vardi borsalari guclu olan hatirlamiyorum suan ama biyerde bunu okumuştum bekliyelim gorelim
    Sanayi yok üstad.

Sayfa 811/972 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •