İsminde "yabancı" ibaresi geçmeyen yabancı fonlarda stopaj yok mu hâlâ? örneğin ITP IJC IPJ?
Printable View
Stopajı olmayan yabancı fonların bir listesi var mı bir yerlerde ? Veya tefas'tan listelemenin kolay bir yolu ?
bugun kur ,yaklasık %3 yukarda kapatacak
herkeş ıja yukarı ıja aşağı... bunun benzeri tga üvey evlat mı ? hala banka kökenli portföy y. şirketlerinin fonları hantal yönettiğini sanıyorsanız çok aldanıyorsunuz... tabii ki temel analize dayalı al tut yoğun fonlarında düşüş olabilir bu haydo dayıda da oldu , tajide de ... o iş ayrı.... 2 yılda köprünün altından çok sular aktı... artık banka kökenli pyş ler daha rekabetçi çünkü rakipleri çoğaldı...
rpd nin trade portföy tarzı farklı ija ile tga nın farklı ... ija ile tga mukayese edilebilir ... rpd bunlarla kıyaslanmaz.
öyle dolar artışından zaten % 25 - 40 cepte diyerek , yabancı yatırım fonu mu alınırmış ? birincisi cepte garanti olan hiç bir şey yok.
ikincisi o yabancı fon hangi fonmuş ? neye yatırım yapıyor , nasıl yönetiliyor , seçtiği enstrümanlar prim yapacak mı bilemeyiz ki ...
tcd 13:00 yapmış emir zamanını ,13:30 degil.
iyi kötü herkese göre farklı bu alemde. bistte her düşüşte düşen bir fon olsaydı ben stratejim gereği 1 aydır tutmazdım, oluyor bazen böyle kaza diyelim. misal yarın bi -0.90 daha yaparsa direk stop olurum babamın oğlu değilya. endekse oynasam oph tcd dururken bunla niye uğraşayım. çıkarken onların çeyreği çık düşerken onlarla aynı düş yok öyle helva: ) al sana rpd kale gibi duruyor. az olsun benim olsun.
Arkadaslar
Yabanci fonlara 26.11 cuma satis vermistim. 13.30 dan once
Hesabi kontrol ediyorum
Fon emirlerinde yay fonda islem tarihi 01.12. Ve fon fiati 277.252033 41 adet tutari 11.367 tl
Sormak istedigim banka sistemi emirlerdeki gozuken fon islem fiatinimi 01.12 de baz alip hesaba yansitacak.
Fon portfoyume baktigimda ise yay
Fon fiati 262.90119 ve tutarida
10,779 tl. 41 adet
Yani guncel fon portfoyde 10779
Emirlerde 11367
Emirlerde gozuken fiattanmi satip 01.12 de saat 14.30 da hesabima gecicek
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustad eminmisin senin dedigin olsa emirdede bugunku fiyat olmazmiydi.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satış verilen gün fonun birim fay fiyatı açıklanmışsa, o fiyattan satış gerçekleşir. Fonların izahnamelerini okumak gerekir. Tatil günleri fon fiyat açıklamıyorsa, ilk fon fiyatı açıklanan gün fiyatından satışın gerçekleşecegini düşünüyorum.
TTE de yürüdüğüne göre, sıra katılım HSYFlere geliyor olabilir mi dersiniz?
Fon tatil gunu 25.11 persembe ve 26.11 cuma gunu fiat aciklandi
YAY fonu yabanci
25.11 amerika tam gun 26.11 cuma yarim gun tatildiM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abd borsaları tsi 17:30 demı açılıyor ?
Ustad. Fon emirlerinde yay ,in fiati
Neden 277.252033 gozukuyor
Bu fiat 25.11 yay fiati
Su 1.5 gunluk amerika tatili hesaplari iyice karistirdi.
Artik yapicak bise yok 1.12 de bakicam hangi fiattan hesaplamis.Ek 27911
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takasbank aciklamasinda yarim gun yabanci tatilinde gun valoru 1 gun ilerletilir. Ama fiat valoru ilerletilmez diyor.
Bu aciklamaya gore satis fiati bugun tefasdaki fiat M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takasbank da fon islem saatleri diye yazi varM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
QNB Finans Portfoy Temiz Enerji ve Su Fon Sepeti Fonu
1 Aralik 2021 Carsamba gunu satisa aciliyor
https://youtu.be/dBaXU1**c4s
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cuma günkü bir gün daha yaşasak tüm fonlar topu dikerdi.
herkes satar, parasını isterdi.Fon ne yapacak
Fondaki herkesin aynı anda satması, likiditesi yüksek fonlar olan, para piyasası fonu, altın fonu, eurobond fonu, devlet tahvili ve bonosu içeren fonlarda pek birşey farkettirmez. Zaten bu fonlarda problem olursa, bankadaki mevduat hesaplarında da problem olur, elinizin altında paranızın olup olmaması da böyle zamanlarda birşey ifade etmeyebilir.
Hisse senedi fonlarında ise, içeriğinde çok çeşitli hisseleri taşımaları, likiditesi yüksek hisseleri bulundurmaları ve t+2 valör nedeniyle likidite/paraya dönüşümde problem yaşanması çok çok düşük ihtimal.
Olsa olsa riskli şirketlerin östlerini bulunduran fonlarda bir miktar likidite riski olabilir. Onlarda bu riski minimize etmek için, içeriğinde çok sayıda farklı öst bulunduruyorlar.
Türkmenistan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, faiz konusunda net mesajlar verdi. "Her zaman düşük faizi savundum. Bu konuda taviz vermem, vermeyeceğim" ifadelerini kullanan Erdoğan, faiz indirimlerinin devam edeceğinin sinyalini verdi.
https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...aman-14562895/
15 civarında mı duracak dolar acaba?
Bizim değişkenler cuma'dan etkilenipte umarın bugün için düşüşe oynamamışlardır.
Bir çuval inciri berbat edebilirler.
merkez kur kaç oldu bugün için