-
tcd 13:00 yapmış emir zamanını ,13:30 degil.
-

Originally Posted by
Lucky Player
Fon kodlarının listesi demek istemiştim. Hangi yabancı fon kodlarında stopaj yok? Örn: ARM, YPV gibi ..
Böyle bir liste veya tefastan görüntülemenin kolay bir yolu var mı?
-

Originally Posted by
dell14
tcd 13:00 yapmış emir zamanını ,13:30 degil.
hep öyleydi zaten.
aslında bunların da listesini yapsak iyi olacak 13.30 öncesi emir iletmek gereken fonlar, benim bildiğim GMR - TKF - EID - ELZ var
-

Originally Posted by
Lucky Player
öyle dolar artışından zaten % 25 - 40 cepte diyerek , yabancı yatırım fonu mu alınırmış ? birincisi cepte garanti olan hiç bir şey yok.
ikincisi o yabancı fon hangi fonmuş ? neye yatırım yapıyor , nasıl yönetiliyor , seçtiği enstrümanlar prim yapacak mı bilemeyiz ki ...
)))))))))))))))))))))))))))
-

Originally Posted by
Byccx
IJA ya Kötü demiyorum. düşüş oldu mu oda kaçamıyor.
iyi kötü herkese göre farklı bu alemde. bistte her düşüşte düşen bir fon olsaydı ben stratejim gereği 1 aydır tutmazdım, oluyor bazen böyle kaza diyelim. misal yarın bi -0.90 daha yaparsa direk stop olurum babamın oğlu değilya. endekse oynasam oph tcd dururken bunla niye uğraşayım. çıkarken onların çeyreği çık düşerken onlarla aynı düş yok öyle helva: ) al sana rpd kale gibi duruyor. az olsun benim olsun.
-
Arkadaslar
Yabanci fonlara 26.11 cuma satis vermistim. 13.30 dan once
Hesabi kontrol ediyorum
Fon emirlerinde yay fonda islem tarihi 01.12. Ve fon fiati 277.252033 41 adet tutari 11.367 tl
Sormak istedigim banka sistemi emirlerdeki gozuken fon islem fiatinimi 01.12 de baz alip hesaba yansitacak.
Fon portfoyume baktigimda ise yay
Fon fiati 262.90119 ve tutarida
10,779 tl. 41 adet
Yani guncel fon portfoyde 10779
Emirlerde 11367
Emirlerde gozuken fiattanmi satip 01.12 de saat 14.30 da hesabima gecicek
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
cerento
Arkadaslar
Yabanci fonlara 26.11 cuma satis vermistim. 13.30 dan once
Hesabi kontrol ediyorum
Fon emirlerinde yay fonda islem tarihi 01.12. Ve fon fiati 277.252033 41 adet tutari 11.367 tl
Sormak istedigim banka sistemi emirlerdeki gozuken fon islem fiatinimi 01.12 de baz alip hesaba yansitacak.
Fon portfoyume baktigimda ise yay
Fon fiati 262.90119 ve tutarida
10,779 tl. 41 adet
Yani guncel fon portfoyde 10779
Emirlerde 11367
Emirlerde gozuken fiattanmi satip 01.12 de saat 14.30 da hesabima gecicek
M2007J20CG cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kalın yazılı fiyattan geçecek hesabına.
-

Originally Posted by
friendly_1980
iyi kötü herkese göre farklı bu alemde. bistte her düşüşte düşen bir fon olsaydı ben stratejim gereği 1 aydır tutmazdım, oluyor bazen böyle kaza diyelim. misal yarın bi -0.90 daha yaparsa direk stop olurum babamın oğlu değilya. endekse oynasam oph tcd dururken bunla niye uğraşayım. çıkarken onların çeyreği çık düşerken onlarla aynı düş yok öyle helva: ) al sana rpd kale gibi duruyor. az olsun benim olsun.
bugün eksiyi geç cumanın yarısını karşılmayan fonu satacağım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri