9.33 den yolladım yoncayı ucundan bugun için çorba yeter.
yarını görüp ona göre oyuna bakarız.
Printable View
ona ben 125 kaldıraçla basabilseydim şuan herhalde yarım milyon usd yapmıştım 200 günlük ortalamaya kadar düşeceğini biliyordum.Sonra olan 40 bine kadar gelen tepkiyide ama nasıl alıp satacağımı bilmiyordum o yüzden uğraşmadım ama uğraşmadığıma pişman oldum.
SPOT kapanış, piyasadan mal çekilmiş görünüyor!
https://megaimg.net/i/i/5wp7Vg.png
Coskuyuda verdik. Şimdi satacaklarmi daha alacaklar mi ? Herşeyi görüp kazanmayan adam benim sanırım :)
Küçük abeyler aldıklarını fazlası ile satmışlar. Haftaya yine düşer diye sallıyorum toaso kısa devam :)
xu100 5 dklık 3 aylık direnç düşen kanal diyelim.
1465,18 ten geçiyor.
Ons a bu kadar cakmazken neden gümüşe cakiyolar sürekli.
15 yıldır ilk defa 2 gün üst üste önce ayı ardından da tam zıttı boğa formasyonu oluştuğunu gördüm. hatta en volatil zamanlarda 3 gün arayla bile çok nadiren olur. hacimler de 2 gün birbirine yakın.
büyük ihtimalle aşağı veya yukarı marj oluşturarak poz artırmayı düşündüler.
bofa long tarafta ama dün en iyi satıcılar arasında, iş yatırım 220 bin şort taşıyor ama bugün en iyi alıcılar arasında.
2 günde epey hesap patlamıştır. ben de zarar yazdım. margine az kaldı.
yönün ne olacağını şimdi bilemeyiz ama vade sonu çok çetin geçecek. yurtdışının fena gitmemesi nedeniyle longcular bir adım önde.
Dostum dünkü hareket için yazmıştım aslında malı pazartesi sattı, dün bastı kisada stop yapandan akşam topladı, bugün ise 1564 üstünde yeni mal aldı. Bundan sonrasını tahmin etmek çok zor ama bence de long avantajlı çünkü taze para giriyor ( gerçek yabancı değildir veya vurkac tipidir muhtemelen )SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iş yatırım nasıl bir teminat yönetimi yapıyorsa 1520 küsür şort maliyeti ile endeksi 1570 üzerine sürdü. inanılmaz!
yarın bakarız viop pastasına.
bunu yapan adamın ya beyni çok küçüktür, ya da afedersiniz t.ş.kları çok büyüktür.
finans okullarında okutulacak ders gibi maşşallah :rules:
Geçen sene Ağustos ve Eylül TÜFE %1'in altında gelmiş. Ekim Kasım %2 üstü. Manşet enflasyonu düşecek ise Kasım Aralık ayında düşer.
Bugün faizi düşürmeyen gelecek ay da indirmez bence.
https://i.hizliresim.com/cc9bj2t.jpg
iş yatırımın vardır bir bildiği
bu arada maliyeti benden iyiymiş :he:
1497 maliyetle x30 short poz taşıyorum ve zararda değil desem kimse inanmaz.
dün + bugün yapılan ek kısalarla 1546 ya çıktı maliyet.
ben bunu yapabiliyorsam parası ve imkanları benden daha iyi işyat neler yapar neler. :one:
Mart düşüşünde pasta tam ters idi o zaman da teb rekor lönk taşıyordu.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam iş yatırımı takip ederek önceki vadelerde güzel kar yapmıştım ama şimdi 1530 maliyetli yakın vade şortlar var. diğer vadeler de var.
hep sn abka diyor ya viopta parayı katlayan görmedim diye.
düne kadar o bendim. ama bugün durumlar fena.
bakacağız çaresine :)
Vallahi sen beni kalpten götürcenSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pasta tek başına yanıltıcı olabiliyor.
Teb, her zaman agresif long iken ve ilk 5 net alıcı iken,sert düştüğümüz oldu.
O işin içinden çıkmak zor.opsiyon vardır,spotta alıcıdır vs....kimse bu pasta ile ilgili bir kural çıkaramadı
bugün pasta ilginç...50.000 poz. lar var
Cepten yazdigimdan yapistiramiyorum
İş yatırım şhort
Ve karşı bacak
Ykb ve tacirler long poz kapadı
Aps 63 bin azaldı.
Niye bugün poz kapadılar bilinmez.
Bence net olan şey
Bu kapanan pozların çoğu aynı grubun SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
allah allah bayram değil seyran değil vade sonu hiç değil...niye bu kadar poz kapanmış? bu ne la? -63.289
bu kadar apsd sert hareketler olacak anlamına gelir...
yön konusunda tam bir kararsizligim var..
https://i.hizliresim.com/mk1h8pl.png
Bu endekse ilk defa bakıyorum . İtiraf etmek gerekirse dünya borsalarını sadece endeks üzerinden takip ediyordum. İmdi 1998 e kadar geri gittim . Bu endeks hiçbir zaman bu kadar dik bir açı ile yükselmemiş momentum eskisi kadar güçlü değil diğer göstergelerde öyle ama tabiki bu satış anlamına gelmiyor 2191 den başlayan yükselişin 5037 de son bulmasını bekliyorum. Artı eksi olabilir 50-100 olabilir .Ama buralarda son bulması normal olur sonrasında mart 2020 deki gibi sağlam bir düzeltmesini beklerim arada ufak tefek düzeltmeler tabiki olabilir ama eliott zaten zor . Bütün ortamalar aşağıda alınır mı derseniz ben almam alırsam bile %4-5 s/l koyup öyle alırım ama doğrusu satmak için 5000 leri beklemek .
Ykb genelde çok işlem yaparken nette pek bir şey yapmazdı ilginç, başka oyuncu muhtemelen net hareketi yapan? Değişik değişik işler. Normal bir gün olmadığı belli ama.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyük poz taşıyan kurumların bu kadar birbirine yakın oldukları zaman hatırlamıyorum.
Pastadan bir şey çıkarmak zor.
Şuan fiyat hareketleri yukarı gideceğini işaret ediyor.
Ama yinede belli olmaz.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resmi gazete de mübarek Cuma günü veliaht damat merkezin başına gelir mi
Bu fırsatlar her zaman gelmez sağa bildiğimiz kadar sağacaz hikaye var mı var , oyunun içinde bekelnti ile oyuna girmiş ekip var mı var,bilançolar güçlümü güçlü , o zaman belli bant aralığında trede edilecek en iyi tahtalardan .Altta 2 gap yukarda bir gap şablon bu stoploss la oyunda dönücez.
bol kazançlar
63 bin kontrat kapanmış
Mb kararından tırsıp kendini hedge etmiş palacım anlaşılan
TCELL Konsolide 2021/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 2217455000 Yıllık Değ%:28 Ana Ortaklık Payları: 2217416000 Yıllık Değ%:29 #TCELL
tcell güzel bilanço açıklamış...
KCHOL Konsolide 2021/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 9255787000 Yıllık Değ%:101 Ana Ortaklık Payları: 5311413000 Yıllık Değ%:20 #KCHOL
kcholda aynı şekilde...
boşuna hisse geri alımı açıklamamışlar...
https://i.hizliresim.com/eeppafp.png
İmdi Dow jones kardeşi sp 500 gibi oda bu kadar keskin bir açıyla ilk defa yükselmiş ama dow da sp ye göre dik yükselişler olmuş s p 500 deki daha keskin , göstergeler birbiriyle hemen hemen aynı momentum ve diğer göstergeler eskisi kadar güçlü değil ama bu satmak için bir sebep değil . eliott dan benim çıkardığım yükseliş sonu 39297 ki buda zirveden uzaklığı %11,3 e denk geliyor sp de bu oran %13,50 ye denk geliyor . Aslında hemen hemen herşey aynı , aynı bokun laciverti bakalım ne olacak bende merak ettim .
https://i.hizliresim.com/g2suxsi.png
Ocaktan beri gelen düşen trendi kırmış...
Kırdığı trende pull-back yapıp hızlıca 4000 puan almış...
Resim çok net, kararsız kalınacak bir durum yok bence, şort kalmayın kafi...
İlk şort noktası 1.600 - 1.610 aralığı olmalı, orda da maks 3.000 - 4.000 puan verir, bir ihtimal 1.550 desteğine çekilir...
1.600' lere kadar long kalınamazsa bile kesinlikle şorttan kaçınılmalı...
Benim fikrim, ara düzeltmelerle 1.830' lara kadar rallinin devam edeceği...
Bugünkü kapanışa göre 250 puan yapar( eski 25 bin)...
ya aklıma geliyor ama herhalde olmaz artık değil mi? ama işte tırsıyoruz...şimdi bu MB başkanı faiz indirmedi yine...rte kaç aydır faizler inecek MB başkanıyla görüştüm bilmem ne falan...ama yine inmedi...hafta sonu bir çılgınlık falan olmasın abicim...olmaz herhalde artık...olur mu yoksa?
faizlerde de artık düşüşe geçiyoruz demişti rte çok iyi hatırlıyorum geçtiğimiz ay içinde bir TV programıydı...bu ay başlarında da olabilir...
....... Erdoğan, "Buradan ben sinyalimi belli yerlere vermiş oluyorum. Bundan sonra enflasyonun daha yukarı çıkması mümkün değil. Zira faiz oranlarında da düşüşe geçiyoruz" dedi....
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...tlendi-1858341