15 yıldır ilk defa 2 gün üst üste önce ayı ardından da tam zıttı boğa formasyonu oluştuğunu gördüm. hatta en volatil zamanlarda 3 gün arayla bile çok nadiren olur. hacimler de 2 gün birbirine yakın.
büyük ihtimalle aşağı veya yukarı marj oluşturarak poz artırmayı düşündüler.
bofa long tarafta ama dün en iyi satıcılar arasında, iş yatırım 220 bin şort taşıyor ama bugün en iyi alıcılar arasında.
2 günde epey hesap patlamıştır. ben de zarar yazdım. margine az kaldı.
yönün ne olacağını şimdi bilemeyiz ama vade sonu çok çetin geçecek. yurtdışının fena gitmemesi nedeniyle longcular bir adım önde.
audentes Fortuna iuvat
Dostum dünkü hareket için yazmıştım aslında malı pazartesi sattı, dün bastı kisada stop yapandan akşam topladı, bugün ise 1564 üstünde yeni mal aldı. Bundan sonrasını tahmin etmek çok zor ama bence de long avantajlı çünkü taze para giriyor ( gerçek yabancı değildir veya vurkac tipidir muhtemelen )SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iş yatırım nasıl bir teminat yönetimi yapıyorsa 1520 küsür şort maliyeti ile endeksi 1570 üzerine sürdü. inanılmaz!
yarın bakarız viop pastasına.
bunu yapan adamın ya beyni çok küçüktür, ya da afedersiniz t.ş.kları çok büyüktür.
finans okullarında okutulacak ders gibi maşşallah![]()
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri