11.742 ile short açmaya başladım. Yukarı geldikçe ekleme yaparım.
Printable View
11.742 ile short açmaya başladım. Yukarı geldikçe ekleme yaparım.
millet tatil parasını çıkarmıştır..
ege aşırı sıcak asfalt eriyor .. lastikleri patlatıyor lastiklerinizi mutlka yenileyin.
Bu sene KUZEYE giderim.Hem deniz hem doğa ...
KARADENİZ suyu soğuk ama yine de girer çıkarım.
her sene sıcaklıklar daha da artıyor..
ege cidden zulüm olmaya başladı ... 5 sene sonrasını tahmin edemiyorum.
gerçi heryer yanıyor diyolar.
:drunk::drunk:
milyon dolarlık yazlıklar çölde baraka fiyatı olabülü...
abd bundan sonraki covid aşıları için " kalp kaslarında yağlanma" neden olur maddesini eklettirmiş.
********ler önceki aşıda tonla ihtiyarın ölümüne neden oldu o aşılar.
kalp krizi.. organ yetmezliğine kadar gidiyor iş.
Rize hep yağışlı, serin..Gerçi bizde de eşhir merkezleri, deniz kenarında olduğu için nem fazla. Ama 3-5 km içeriye, 500-600 rakıma çıkınca sıkıntı kalmıyor püfür püfür.
Bir ara doğanın kucağında, müthiş manzaralı bungalov projem vardı, araplar çok tercih ediyor, ama ben arap tercih etmiyorum, türklerde de para yok:)
Uzun vadeli düşününce KARADENİZDEN VİLLA almak lazım gibi.Malum EGE gittikçe ısınıyor.
bayramda hastanedeydim bir arkadaş kaza yaptı.. araba güneşte kaldı 3 gün falan.
bindiğimde direksiyonu tutamadım sıcaktan. yanmış resmen.
cidden durum vahim...:drunk::drunk:
*Şimşek: Enflasyonun gelecek yıl onlu rakamların ortalarında olması muhtemel- CNBC-e
KİM İNANIR ?
alper bizim düldül gidiyomu neeee :oleyo:
Trabzon zaten arabistana dönmüş, rize yi tam keşfetmediler...yoksa bizim oralar da elden gider. Bir de çoğu yer müşterek tapui özellikle köy yayla vs yerler için. O yüzden satı, eldeğiştirme zor.
Bizim köy ayena dağının eteğinde, doğu karadenizin bilinen dağlarından. Bence cennet gibi yer, belki bana öyle geliyordur...ama bu sıcakları gördükçe değeri artıyor gözümde...haftaya gidiyoruz, 1,5-2 ay kalıp döneriz.
Şu an merkezde ev var, köydeki ev de biraz köy evi modunda..Ama nasip olursa 5-6 sene sonra bir villa planım var...çocukluk arkadaşım yaptı bu yıl, 5 milyona a dan z ye 300 m2 villa yaptı, bana sorarsan altın değerinde...Bu arada köy diyorum ama, merkeze 5 km mesafede, yürüyerek 1 saat sürmez. Tek eksiğimiz doğalgaz, kışın çok takılmazsan o da sorun olmaz, klima vs ile idare edersin.
ereğli de iyi gidiyor.....
anamurdayım dayanılmaz bir sıcaklık yok...
29 derece gösteriyor...
egeyi bilmiyorum şu an nasıl?
mantık olarak burası daha sıcak olması gerekir...
burda her yer muz ve tropkal meyve bahcesi..
Benzinin ve motorinin litre fiyatlarına 21 Haziran Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere zam bekleniyordu. Son gelen bilgilere göre, fiyat artışı kararı ertelendi.
SOSYAL MEDYA-TV ler vs...%95 nin yayın yapma amacı bence ky ı çuvala doldurmaktır.
Endeskten 2-3 kat dolar bazlı çok gitmiş hisseyi önerene her türlü iltifatı yapabilirsiniz.:)
En azından endeks kadar primli iken AKLIN NEREDEYDİ?
MGROS 30 iken öneren var mıydı?.Bilanço kötü olunca önermiyorlar..Ama 540 olunca öneriyorlar,hedef 750 diyorlar..Bilanço iyileşmiş.
Lavuk ya fonlarla yada aracı kurumlarla çalışıyordur.
ASLA ALMAYACAĞIM HİSSELER: THYOLL-TÜPRAŞ-FROTO-TTRAKTÖR-TOAŞO vs...
Unutmayalım ki gübre 9 taban çekti..hem de somut gerekçe yoktu..onu dolar bazlı diplere kadar verdiler.
forumun eskilerinden, karınca nickli, ilker abi sabah x100 için 10.651 seviyesini belirtmişti.
hareket şimdilik o bölgeyi geçmedi.
https://x.com/ilker7806/status/1803682621253181446
takibe devam.
voliyi vurduk alper...
alper yaşıyomu ya :he:
:drunk:
bu tatilde bu kadar yükseliş normal değil. sanırım gri listeden çıkma haberi gibi bir haber düşebülü...
:drunk:
Bimas ile endeks e ayar veriliyor şu dakikalarda
11.708.......longgggg....hadi bakalım....
Sıcaktan dolayı biçer döverden bile yangın çıkıyor.
Taşa falan sürttü mü o kıvılcımla cayır cayır yangın başlıyor.
Bu şekilde yanan tarlalar var.
Hacmin neredeyse %40-45'ini ilk 1 saat yaptı viop..
11.700 üstünde tutunma çabası sürüyor.
732-782-832 short açma yerlerim olarak belirledim.
Bu thyao endeksi baskılıyor. Sabah vadelesinde 319 üstünde bayram öncesi pozumu kapatırken pişman olurum diye düşünüyordum halbuki.
https://x.com/ForeksTurkey/status/1803772371989340279
Piyasa gevşerse, borsa yükselir.
Robotlar işlem yapmıyor herhalde... işlemler çok sığlaştı
11.800 üstüne atabiliriz.
11.732 geldi. 782-832 bekliyorum.
Ağustos vadede 12.650'ye kısa yazdım. Yavaştan oraya taşınmalar başlar.
BORSACININ AŞKI
https://suno.com/song/0379fbe6-3fa2-...8-5b7f41425b96
:)