Sayfa 812/999 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: Viop LVII

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Rize hep yağışlı, serin..Gerçi bizde de eşhir merkezleri, deniz kenarında olduğu için nem fazla. Ama 3-5 km içeriye, 500-600 rakıma çıkınca sıkıntı kalmıyor püfür püfür.

Bir ara doğanın kucağında, müthiş manzaralı bungalov projem vardı, araplar çok tercih ediyor, ama ben arap tercih etmiyorum, türklerde de para yok
    vala ege biterse gelecekte rize de biter fark etmiyor.

bukezde millet boyuna karadenize göçer... suriyeliler dahil.

bayramda hastanedeydim bir arkadaş kaza yaptı.. araba güneşte kaldı 3 gün falan.

bindiğimde direksiyonu tutamadım sıcaktan. yanmış resmen.

cidden durum vahim...

3. *Şimşek: Enflasyonun gelecek yıl onlu rakamların ortalarında olması muhtemel- CNBC-e

KİM İNANIR ?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

alper bizim düldül gidiyomu neeee

audentes Fortuna iuvat

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    vala ege biterse gelecekte rize de biter fark etmiyor.

bukezde millet boyuna karadenize göçer... suriyeliler dahil.

Trabzon zaten arabistana dönmüş, rize yi tam keşfetmediler...yoksa bizim oralar da elden gider. Bir de çoğu yer müşterek tapui özellikle köy yayla vs yerler için. O yüzden satı, eldeğiştirme zor.

Bizim köy ayena dağının eteğinde, doğu karadenizin bilinen dağlarından. Bence cennet gibi yer, belki bana öyle geliyordur...ama bu sıcakları gördükçe değeri artıyor gözümde...haftaya gidiyoruz, 1,5-2 ay kalıp döneriz.

Şu an merkezde ev var, köydeki ev de biraz köy evi modunda..Ama nasip olursa 5-6 sene sonra bir villa planım var...çocukluk arkadaşım yaptı bu yıl, 5 milyona a dan z ye 300 m2 villa yaptı, bana sorarsan altın değerinde...Bu arada köy diyorum ama, merkeze 5 km mesafede, yürüyerek 1 saat sürmez. Tek eksiğimiz doğalgaz, kışın çok takılmazsan o da sorun olmaz, klima vs ile idare edersin.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

ereğli de iyi gidiyor.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ereğli de iyi gidiyor.....
    Bence orta vadeli en ucuz bıst30 hissesidir...Tartışmasız ucuzdur.

Bence 2024-25 in yıldızı olacaktır.

İŞ-ÇEVRE vs den ''Ben fiyata bakmadan alırım ve 2 sene beklerim..ne alayım?''

diyenlere önerdiğim hissedir.

43-44 den beri alıyorlar...

Sayfa 812/999 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •