bayramda hastanedeydim bir arkadaþ kaza yaptý.. araba güneþte kaldý 3 gün falan.
bindiðimde direksiyonu tutamadým sýcaktan. yanmýþ resmen.
cidden durum vahim...![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
*Þimþek: Enflasyonun gelecek yýl onlu rakamlarýn ortalarýnda olmasý muhtemel- CNBC-e
KÝM ÝNANIR ?
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
alper bizim düldül gidiyomu neeee![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Trabzon zaten arabistana dönmüþ, rize yi tam keþfetmediler...yoksa bizim oralar da elden gider. Bir de çoðu yer müþterek tapui özellikle köy yayla vs yerler için. O yüzden satý, eldeðiþtirme zor.
Bizim köy ayena daðýnýn eteðinde, doðu karadenizin bilinen daðlarýndan. Bence cennet gibi yer, belki bana öyle geliyordur...ama bu sýcaklarý gördükçe deðeri artýyor gözümde...haftaya gidiyoruz, 1,5-2 ay kalýp döneriz.
Þu an merkezde ev var, köydeki ev de biraz köy evi modunda..Ama nasip olursa 5-6 sene sonra bir villa planým var...çocukluk arkadaþým yaptý bu yýl, 5 milyona a dan z ye 300 m2 villa yaptý, bana sorarsan altýn deðerinde...Bu arada köy diyorum ama, merkeze 5 km mesafede, yürüyerek 1 saat sürmez. Tek eksiðimiz doðalgaz, kýþýn çok takýlmazsan o da sorun olmaz, klima vs ile idare edersin.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
ereðli de iyi gidiyor.....
Yer Ýmleri