Kardeşim 1 milyon üstü nurolun ne verdiğini de öğreniversen çok makbule geçer.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Printable View
Anlaşılan tüm mevduatçılar dolar almış yastık altı yapmış ..Kimse oran paylaşmıyor .Geçen ay günde 10 oran veren oluyordu ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzun süredir, Para Analiz'den Atilla Yeşiladayı'izliyorum. Bugüne kadar ben "kötümser" o ise "ihtiyatlı kötümser"di.
Piyasalar ne kadar kötüye giderse gitsin iktidarın attığı ya da atar göründüğü bir takım önlem vaatlerine binaen ekonomide bir umut ışığı görürdü. Bugüne kadar akp iktidarını hedef alan söylemlerden kaçınıyordu, ta ki bugüne kadar. Bugün aşağıdaki satırlara imza atarak kötümserliğindeki "ihtiyatlı"lığa son vererek "full kötümserliğe" geçmiş bulunuyor. Başlık altında iyimserlik pompalamaya çalışan "utangaç yandaşlara" ithaf ederek paylaşıyorum.
"Makale ve videolarımda sık sorulan sorulardan biri, Peki çare ne? Çare yok, AKP'ye oy verirken bana mı sordun da, çareyi benden istiyorsun? Herkes yaptığı hatanın bedelini ödeyecek, Mart seçimlerinde deprem olacak."
Yazının tümünün linki :
http://www.paraanaliz.com/2018/yazar...yayildi-27098/
Geçen ay bilanço dönemiydi. Doğal olarak en az 32 gün bağlayanlar ancak Ekim sonlarında tekrar oran almaya başlar. Ya da dediğiniz gibi millet mevduattan ümidini kesti parça dolar lobisine girişler başladı. Faiz mi döviz mi daha cazip olacak onu tcmb sonrasında göreceğiz.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
1 ay önce benim mevduatın süresi bitiyordu .Bu forum sayesinde banka gezme olayı bitti .Okuyup karar veriyordum en fazla 2 bankaya tel açıyordum oran için .
Bu ay kimsede tık yok.Evet dolara geçmişler anlaşılan .6 üstü geçende varsa morallar kötüdür şimdi yazmıyorlar.
Dolar önce düşecek ama yine 6 üstüne atıp gidecek ilerde..Bozmayın moralleri arkadaşlar
Halkbank 30k $ %5.75 35 gün
Bugün sorduğum birkaç bankada Tl oranlar 0.5-1 puan daha düşmüş.
Ppk da faiz indirimi gelebilir mi acaba?
Ben de geçerken sorayım dedim
Vakıfbank 3M+ 32 gün kafadan % 26 dedi , pazarlıksız ..
usdtry 5.62 ye geldi
hadi bakalım..
ytd.
syg,
Abicim ne oldu da dolar bu denli düşüyor ya da endeks düşmeden yoluna devam ediyor? Herhald3 faiz serüveni kısa sürecek
Meşhur 5,50'e yol göründü sayılır.Bakalım altı olacak mı?
doları bu seviyeden almıyoruz burun kıvırıyoruz ama geçen sefer yaşadığımız fırtına aklıma geliyor hep.:28:
Hani bu dolar ülkede ekonomi çok kötü diye çıkıyordu ya...
Demekki neymiş..?? Siyaset ve politika önce geliyormuş
valla özeleştiri yapacağım doların buraya geleceğini bende hiç tahmin etmedim:hah:
temettü / kar payı veren para birimi dolar olan yurtdışı ETF lere de bakabilir, dolar mevduat alternatifi olarak ...
POMPEO nun İRAN petrolü ile ilgili demeci iyi geldi piyasaya...
crash ci turp çu arkadaşlar neredeler..
Neden yazmıyorlar..
Bizden gizledikleri bişi mi var?
Bozdular mı dolarları 6.6 6.7 lerden yeniden mi alacaklar..
Yoksa uzunnn süre bir daha dolara bulaşmayacaklar mı..
en azından bi uğrayıp pozisyonlarını yazsınlar..
Şaka maka,bugün 5,50 geliyor gibi. 5,54 oldu bile....
usdtry
5.5328 e dokunmuş dönmüş...
ytd.
syg,
petrol alma konusunda esneklik yapacaklar bunu yapan yaptırımlarıda kaldırabilir bunlar dusuruyor bugun +petrol fiyatları dususte ..ulkeye para giriyor ne denilse denilsin ister portfoy yatırımları ister dumen altı ister net hata noksan artık herneyse .