Sayfa 809/1030 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    bana 26,25 verdiler.güldüren hesbım var aynı zamanda 26 oranlı.belki de aylık bağlatmak için 26 üzerine çıkmış olabilirler.Ben bir süre günlük gidip dolar ve borsada al sat fırsatları kollayacağım .saygılar..
    Teşekkürler şişli burgan 25.5 daha üstü yok dediler

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

USDTRY - HOURLY -

Bugune kadar GUNLUK ve HAFTALIK grafik paylastik

Bu da kisa vadeli - saatlik - grafigimiz

Lutfen numaralara ve fibonacci seviyelerine dikkat ediniz

WATCH OUT

5.57 - 62 araligi artik son dusus yeri olmasi lazim. (Yoksa bende kafayi yiyecegim artik)

Kisa vadeli beklentimi ok ile belirttim. (5.88/ Fib Rec 78.60%)

3.  Alıntı Originally Posted by karcal Yazıyı Oku
    Şube adı vermeniz mümkün mü

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
    Gidin Çiftehavuzlar veya Bayrampaşa şubelerinden bağlayın daha yüksek oran alırsınız. Burgan bank’ın Suadiye veya Etiler şubeleri daha düşük oran verirler..

4.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Üstadım kaç günlük bağladınız acaba? Ben de Burgan’dayım ve vade dönüşüm de 2 gün sonra
    32 gün hafta sonuna denk geldiğinden 34 gün.

5.  Alıntı Originally Posted by shark Yazıyı Oku
    Gidin Çiftehavuzlar veya Bayrampaşa şubelerinden bağlayın daha yüksek oran alırsınız. Burgan bank’ın Suadiye veya Etiler şubeleri daha düşük oran verirler..
    ilginç bir tespit..

6.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    32 gün hafta sonuna denk geldiğinden 34 gün.
    Teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by d.ricardo Yazıyı Oku
    arkadaşlar ICBC'ye 26,5 tan bağlamanın sizce bir handikapı var mı? Örneğin eft masrafında, maksimum eft miktarında veya hesap açma sürelerinde (bir forumdasın burgan için söz ettiği gibi) herhangi bir dezavantajları var mı? Soruyu biraz daha somutlastırayım hatta: Sozkonusu banka 26,5 oran verirken 24 - 25 ten neden diğer bankalara yatırıyorsunuz? Üç aylık hoşgeldin hakkını kullandı mı herkes? Neden bu bankanın pek bahsi geçmiyor? Gördüğüm kadarıyla bu seviyeye hiçbir banka yanaşmak dahi istemiyor. Bir hafta sonra vakiftan vade dönüsüm var 210k. Vakıf 26 verirse onla mı devam edeyim yoksa 26,5 ten ICBC'ye kayayım mı? Fikir beyan eder misiniz?
    Herkese saygılar.
    eft ücreti 4 yada 5 tl internetten....eft miktarını hesap açarken yükselttirebilirsin...500 k üst sınır diye hatırlıyorum...

hoşgeldin hesabında(90 gün geçerli) 32 gün 26.5 dan bağladın...vade sonu banka kampanya oranını düşürürse yeni orandan yani düşükten bağlıyor...üç kağıt yani..aslında 3 aylık mevduat kampanya 26,5 gibi oluyor...

doviz alım satım kotasyonları farkı yüksek..mt ler iyi fiyat almada yardımcı olmuyor..

faizlerin düşeceğini düşünüyorsanız 90 gün(tek seferde) bağlamanız mantıklı gibi...diğer bankalardan da 3 aylık oran alıp karşılaştırabilirsiniz aslında..

8.  Alıntı Originally Posted by Diproyals Yazıyı Oku
    Buradaki kimseye güvenip dolar şu olacak Tl faizi %40 olacak diyenlere inanmayin Alacaginiz faizlerden oluyorsunuz %35 tl faizlerini hayal edip günlük gidenler %30 Faizlerden yararlanamayip %23-24 De kaldılar...
    30 faizle kardeş ne kadar yararlandın da
    söyleyip duruyorsunuz.
    en uzun gideniniz üç ay
    duyan 1 yıldır alıyorsunuz zannedecek
    400 k kaybetmişiz dolardan 2-3 k nin lafı mı olur

önemli olan faizlerin uzun süre yüksek seyretmesi, doların düştüğü yerden kalkamaması
    yoksa sen 3 aylık 30 aldın diye zararı çıkarmadın
    tabi 7.20 den dolarlarını bozup faize yatırmamışşsan

Sayfa 809/1030 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •