Mb verilerini biz nereden gorebiliriz?
Printable View
Aslında bir kaç kere tecrübe ettik. Burada gelir beyanına göre devletin sağladığı bir sigorta var, genellikle fakir kesim yararlanıyor.( Medicaid, obamacare vs. gibi birşey). Hastane aciline gittiğinizdeki durumunuz tamamen sigortalı olup olmamanızla ile ilgili. Mesela benim sigortamla gittim 2 kere acile, yaklaşık 2000 dolar bir fatura çıksardılar fakat benim ödemem gereken $100. 100 dolar üzeri ne gelirse gelsin sigorta karşılıyor. Normal servise gidersem de 20 dolar benim ödemem gereken (co-pay), üzerini sigortam karşılıyor. Eğer sigortanız yokken acile giderseniz baya bir sıkıntılı süreç yaşarsınız. Türkiye ile kıyas edecek olursak, Amerika hastane işleri konusunda çok kötü diyebilirim. Çok uzun bekleme süreleri, yüksek faturalar, bin çeşit sigorta çeşidi vs.
2 gün önce ilk defa ilaç yazdırmak için mahalle sağlık kurumuna gittim.(randevusuz)
Bey efendi bi doktor çok ilgi alakalı ve dedi ki burada her şey ücretsiz yapılıyor.(muyene ,kan tahlili vs.kibarca dedi ki ... ama randevu alırsanız iyi olur)-ben güldüm(aslında içimden ne güzel memleket dedim)
Arkadaşlar reel faiz kac? Yani bankaya koydum parayi faizi aldim, enflasyonu düştüm, durum ne?
Savaşı kim kazandı ?? Haberiniz var mı ? ABD gelmese idi zaten almanya avrupanın tek hakimi idi. 2. Dünya savaşı ABD ( neredeyse) tek başına kazandığı savaştır. Tüm hesaplar alt üst olmuştur abd sayesinde. O nedenle şu anda USD rezerv para konumuna. Halen atmış yıl önceki savaşın ekmeğini yiyor.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstat ben bu durumu vakıf (maaş bankam) dan kredi kartı alacakken yatırım hesabında da param olmasına rağmen olumsuz dönüş yaptılar. MT'yle watsaptan yazışırken beni beğenmediniz mi diye o arada söyledi 1.100 TL icralık görünüyorsunuz diye sağolsun forumdaki arkadaşlar e-devletten sorgulamayı söylediler ve borç gözükmüyorsa için rahat etsin dediler. Herhalde MB'nin veribankasında hatalı veriler olabiliyor çünkü bu zamana kadar hiç ödemediğim borcum vs. olmadı.
Herkes abd ye giydiriyor, adamlar rasyonel, mantıkla bir sistem kurmuş, benim ödediğim primle başkası beleş ve yalandan ameliyat olamasın diye
Bu gün dolar düşer mi?
Selamlar.
Kamunun bademi geç uyandı herhal bugün 09,20 de bastılar dolara. Ulan her sabah be hay lanet gelsin sizin sisteminizede botunuzada, algonuzada her sabah bıkar lan adam.
Pence harekatı ne boktan isim, mike pence yapıyor sanıyorum her okudugumda
Iran dan güzel bir açıklama gelmiş ancak ons gevsemiyor ilginç
dolar yatirimini sonlandirip daha almiyorum..gram altin alacagim artik..
185 milyar doları aştı! Döviz hesapları rekor seviyede!
Merkez Bankası’nın açıkladığı verilere göre, bankalardaki döviz hesapları 7 Haziran haftasında 185,81 milyar dolara yükselerek rekor seviyeye ulaştı
http://www.patronlardunyasi.com/habe...eviyede/221522
yerli alım fırsatı olarak gördü demek ki:vk:
14 Haziran Cuma 10:00 TCMB: NİSAN'DA YILLIKLANDIRILMIŞ CARİ AÇIK 8,63 MİLYAR DOLAR OLDU
14 Haziran Cuma 10:00 TCMB: CARİ DENGE NİSAN'DA 1,33 MİLYAR DOLAR AÇIK VERDİ, BEKLENTİ 1,5 MLR $ AÇIK
14 Haziran Cuma 10:00 TCMB: CARİ DENGE NİSAN'DA 1,33 MİLYAR DOLAR AÇIK VERDİ, BEKLENTİ 1,5 MLR $ AÇIK
Devamli s400 den geri adim yok aciklamasi bana samimi gelmedi insan kendine guvense bir kere söyler
savas mavas diyolar birkac forumda ne oldu abd iran filan mi ? dolar zipladi bi anda
Devlet ya yaptırım yeme niyetinde sanırım ekonomik krizi buraya yıkayacaklar yada seçim ayağına gövde gösterisi yapıyorlar, sonra kurt kuzu olacak fakat ısrarla söylenen her söylem ahmet mehmet hiç fark etmez doları anında yükseltiyor , yani hem baskıla aşağılarda tutmaya çalış hem sürekli yat kalk S-400 beyanı ver.
Sanırım bir an önce yaptırım yiyip ekonomik krizi yıkacaklar sonra anlaşma zemini aracaklar, aynı papaz olayındaki gibi. önce kafa tut sonra emrin olur :)
Biraz önce Çavuşoğlu açıklama yapıyor s400'ü aldık, neyse zorlukları karşılaşırız diyor.
Her gün bir s400 açıklaması. ABD ise henüz suskun ve geride. Trump "yaptırım" adı altında bir tweet atsa dolar ve borsa tepe taklak olur.
Ne yapılmaya çalışılıyor anlayan beri gelsin.
14 Haziran Cuma 10:20 ÇAVUŞOĞLU: ABD CAATSA İLE İLGİLİ OLUMSUZ ADIMLAR ATARSA, BİZİM DE YAPACAKLARIMIZ VAR-AA
14 Haziran Cuma 10:20 ÇAVUŞOĞLU: İDLİB'DE RUSYA İLE ATEŞKES İÇİN BERABER ÇALIŞIYORUZ-AA
Dolar 5.90 değdi çekti.