Sayfa 810/1000 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. Evet. Son 3/4 yıldır buradayım. Ekonomi o kadar farklı işliyorki burada alışmak çok zor ( aslında aşırı kolay). Araç almak için audi bayisine gittik, 46 bin dolar dedi A4 premium paket için, dedim ki peşin ne olur adam güldü anlamadım dedi Bizim için farkeden birşey yok dedi, ister 6 bin verin 40 bini aylık $1000 ya da $500 şeklinde ödeyin ister tek seferde 46 ödeyin. Öğrenecez bakalım

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    ABD S-400 ler için Hindistanı tehdit etmiş.
    Bugün bizi pas geçecekler demek ki.

https://tr.sputniknews.com/abd/20190...de-hindistana/
    Onlar bir ara vazgectik dedilerdi. Sonra tekrar fikir degistirdiler. Bizden cesaret aldilar zaar. Yine mazlumlarin umudu olduk cok sukur.

3. Bugun sizlere bir kopru ucreti nasil 4 kez tahsil edilir onu anlatacagim..
    Bayramda babami ziyarete gittim.Dedim 30 dk daha az gozukuyor hem 10-15 lira birsey olmaz diyip kilyos mezarligina 3. cevre yolundan gittim.
    Aracimda hgs mevcut.Hep hgs giselerinden gectim.En son gisede bariyerli giseli gecis var.
    Herkes durup gisede ki gorevliye elden para verdi onumde ki..en az 6-7 arac..Bana geldi sira 17 lira dedi.Dedim hgs den gectim neden para istiyorsunuz?
    Bakalim dedi AA evet sizinki hgs den tahsil edilmis demez mi..Bunu daha once yasayan bir suru kisi taniyorum..Bu yuzden yemedim..

Isin ozeti :
    1.Bu yollar yapilirken sizin bankada ki paralarinizla,vergilerinizle zaten yapilirken bi gecis ucreti oduyorsunuz..
    2.Bu yollardan gecmeden evde otursak bile gecis ucreti oduyorsunuz..
    3.Gecerken Hgs ye ogs ye oduyoruz..
    4.Eger uyanik degilseniz birde gisede elden nakit oduyorsunuz..

Sonuc olarak tek yon gidis 30 km yola 4 kere para veren dunyada ki tek ulkeyiz sanirim..

4. Tıkır tıkır çalışan fibo yapmışlar 🤤🤤

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nil Satis Nisi Optimum

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bugun sizlere bir kopru ucreti nasil 4 kez tahsil edilir onu anlatacagim..
    Bayramda babami ziyarete gittim.Dedim 30 dk daha az gozukuyor hem 10-15 lira birsey olmaz diyip kilyos mezarligina 3. cevre yolundan gittim.
    Aracimda hgs mevcut.Hep hgs giselerinden gectim.En son gisede bariyerli giseli gecis var.
    Herkes durup gisede ki gorevliye elden para verdi onumde ki..en az 6-7 arac..Bana geldi sira 17 lira dedi.Dedim hgs den gectim neden para istiyorsunuz?
    Bakalim dedi AA evet sizinki hgs den tahsil edilmis demez mi..Bunu daha once yasayan bir suru kisi taniyorum..Bu yuzden yemedim..

Isin ozeti :
    1.Bu yollar yapilirken sizin bankada ki paralarinizla,vergilerinizle zaten yapilirken bi gecis ucreti oduyorsunuz..
    2.Bu yollardan gecmeden evde otursak bile gecis ucreti oduyorsunuz..
    3.Gecerken Hgs ye ogs ye oduyoruz..
    4.Eger uyanik degilseniz birde gisede elden nakit oduyorsunuz..

Sonuc olarak tek yon gidis 30 km yola 4 kere para veren dunyada ki tek ulkeyiz sanirim..
    Sülün osman insafliydi diyorsunuz yani

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Onlar bir ara vazgectik dedilerdi. Sonra tekrar fikir degistirdiler. Bizden cesaret aldilar zaar. Yine mazlumlarin umudu olduk cok sukur.
    Abd yalancı pokerci gibi, blöf yapıyor sürekli.
    Türkiye ve Hindistan resti gördüler bakalım.
    İnşallah ABD nin elinde kara as veya floş yoktur.

7. Bloomberg'te yayınlanan 'ekonomik kriz ve döviz' haberi sonrasında BDDK suç duyurusunda bulundu.

Bloomberg'te yayınlanan 'ekonomik kriz ve döviz' haberi sonrası BDDK harekete geçti. İçerisinde, haberi yapan gazeteciler, sanatçı ve ekonomistlerin de olduğu 50 kişi hakkında "devletinin ekonomik düzen ve istikrarını hedef" aldıkları gerekçesiyle dava açıldı.

Sayfa 810/1000 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •