terörist bir devlet laser silahýyla yapýyor olabilir. mermi parçasý ve benzeri delil de olmaz bu durumda...
laser silahý linki.
terörist bir devlet laser silahýyla yapýyor olabilir. mermi parçasý ve benzeri delil de olmaz bu durumda...
laser silahý linki.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Böyle bir þeyi ben de duydum. Sanýrým %50 ile baþkan seçilmek tahmin edilenden daha zor oluyor.
Halbuki eski sistemde %40 oy ile 15-20 sene ciddi krizler atlatmak pahasýna da olsa iktidar olmak mümkün olabiliyordu.
Sanýrým bunu tartýþýyorlar.
Sistem çok sýkýþýrsa ve AKP MHP birlikteliðinde koalisyonun da ötesinde dezavantajlý duruma geldiðini hissederse bu durum ciddi ciddi sorgulanmaya baþlayabilir.
Zira þu anda aslýnda AKP baþkanlýk sisteminin tüm kurgulamalarýna raðmen geçmiþe göre kaybettiði bazý oyun alanlarý olduðunu hissediyor olabilir.
Hayýrlýsý diyelim.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bahçeli önümüzlerdeki günlerde çýkýp, bu Ýstanbul seçimi yapýlamaz, sandýk kurullarý ayný, suç duyurusu yapýlanlar var, seçim iptal edilmeli diye beyanat vermesin sakýn.
T.C'nin siyaseti Kürdistanlarýn görüldüðü yerde yokedilmesi olmalý iken Akapenin siyaseti, "Kürdistan seçmece" olmuþ... PKK/hdp Kürdistanýna karþýymýþýz, Molla Barzani Kürdistanýnýn yanýndaymýþýz!
Kürdistan þehitleri için yapýlan saygý duruþuna katýlmýþýz Ýstanbul seçiminde Kürt seçmene gülücükler göndermiþiz! Yüzümüz de hiç kýzarmamýþ...
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...urusu-5115757/Dýþiþleri Bakaný, Erbile giderek Kürt Bölgesel Yönetiminin yeni baþkaný Neçirvan Barzaninin yemin töreninde yer aldý. Çavuþoðlu, törende Kürdistan þehitleri için yapýlan saygý duruþuna da katýldý.
Mutlaka daha önce tecrübe edenlerimiz olmuþtur ama bende paylaþmak istedim. Geçen aylarda Bank of America kredi kartý göndermiþti. Yýllýk ücret yok, $2200 dolar da limit koymuþlar. Not olarak da þunlarý eklemiþler ilk 18 ay harcamalarýnýz için herhangi bir gecikme faizi vs. yok 0 faiz. Yani bugün $100 dolarlýk birþey al 18 ay sonra öde yine $100 dolar. Ýlk $500 harcamaya da $200 cash back verecez demiþler. Türkiyedeki kredi kartý tecrübelerimden sonra inanamadým. Denedim, 3 ay önce yaptýðým harcamayý yeni ödedim bir kuruþ fark yok, ayrýca $200 hesabým geçirmiþler. Þaka gibi.. en azýndan benim için
Yer Ýmleri