Cok sık işlem yapmaya gerek yok aslında, bu işin sırrı sabır...krizin pik yaptığı mart-nisan ayında alıp malak gibi yatsaydın köşeydin.coşkuyu bekle bi sonraki süreçte,,, ne diyim daha
Printable View
Bir zamanlar Mükremin çıtır vardı. Arabayla kaza yapmışlardi. Babasına kaza nasıl oldu diye anlatıyordu ablası. Mükremin arabayı sürerken sarhoş ve çekirdek çitler kırmızı da geçer sonrada ters yöne girer.
SPOT TÜM
https://i.hizliresim.com/u4wNb8.png
grafik sayısını da abartmayın lütfen.. hadi bir grafik attın.. aynı mesaj içinde 10 tane grafik ne oluyor?? sayfada okunabilirlik sıfırlanıyor.
xu30 hisseleri için tefecilerin tepkisinin bitmesini bekliyor shortçular..dayak yiyorlar ama niye yediklerini biliyorlar..:)
ne yapıyorsun 1 1 mi kontrat alıyorsun ..130 lardan beridir shortsun değil mi sen..!!
ortalaman nerde ..anlık işlem yapsan karı nerde 5 dk de bile longcu daha fazla kazandı bu ay..!!
https://i.ibb.co/TmRXwKp/Ekran-Al-nt-s.jpg
hareketli resim kodları
https://ibb.co/pJZD1WG
şundan nasıl kazanıyor nasıl 15 gün kala teminat ayarlayıp taşıyorsun işin açığı stop olmadan yapıyorsan bana göre intihar..!!
adam burda anlamsız şiir paylaşıyor.fıkra yazılıyor.biz veri atıyoruz ..yok yani hayırdır ters konuşuyoruz diye mi bu tepki..!!neymiş okunulabilirlikmiş..!!!
ne diyeyim yani ..işine gelmezse telefondan okuyorsan hızlıca geç kardeş...yok öyle verisiz altı boş aldatıcı konuşmalar..veri var veri..!!
yapamyın bir sürü ky okuyor..!!
15 dakka daha var...ayarı cekıyor robotlara bakalım kırmızı mı mavı mı...
sen grafiğini yine paylaş.. ama bir mesaja 10 tane olunca iyi mi? sayfa bitiyor.. senin amaçladığın şeyde ("bilgi paylaşımı") olmuyor aslında zira hemen bir sonraki sayfaya geçiliyor.. mesajını ve tezini grafikle destekle tabii ama 5-10 tane grafik tek mesajda iyi durmuyor..
adam bana trol dedi ya la..ne diyeyim..!!! trolmuüşüz..aldığı pozdan başka şurada ne tür bir fikir paylaştı şu adam..pozunun sadece çok yükselmiş borsa da sadece artık düşmeli çok yükseldi gibi bir bakış açısının akılcılığı dışında neyi var..!!!
TROL DE olduk....
yazık la foruma ....
bu viop bizim zülfü hocayı bile aldıysa sizi alır dünya turuna çıkarır..:)
maksadım consensus bayım gibi parça parça chat ekranına forumu dönüştürmek değil bir postta en fazla bilgiyi atmaya çalııyorum tek tek atsam hep ebn çıakrım ve bence gerek yok bu forumun teknık alt yapsı sorunu..!!
forum = char değildir..yaş ortalaması burada fazla olunca mirc ıcq ya vçevirdiler burayı..
forum bura yav..
Viopçular bu fetva sizide bağlar mıAlıntı:
LDP eski Başkanı Cem Tokerin, Bir partilimizin Diyanete sorduğu Milli Piyango bileti almak haram mıdır sorusuna gelen yanıt bu ifadesi ile sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, Diyanet şöyle dedi:
Taraflardan birinin kazanıp diğerinin kaybetmesi esasına dayalı bütün şans oyunları, kumar kapsamında değerlendirilip haram kılınmıştır. Zira bir taraf kaybederken, diğer taraf da hak etmeden kazanmaktadır. Buna göre, şans faktörüne dayalı olan piyango toto, loto, iddia, müşterek, ganyan gibi tertip e oyunlar da kumardır ve haramdır. Geniş kitlelerin iştirak etmesi sebebi ile bu tür oyunların zararı da yaygın olmaktadır. Buna göre; milli piyango bileti ve çıkan ikramiyeyi almak haramdır.
hem ağam hem pala bizimle eğleniyiii
bugün yine komisyona çalıştık
TombuL Gu$ goLden grossing.. breakout + itki +abc + itki... mazut alıyor +
bayım bir haber geliyor :rules: teknik analizzzzzzzzzzzzzzzz puhahahahhahahahahaha
İşine geldigi gibi herkez, ben yarı kumarbaz oldugumu kabul ediyorum mesela, eskiden tam kumarbazdım nitekim battım 2 sefer :D Çok kazandım çok kaybettim :D şimdi sadece kazanma odaklı oynuyorum.Kumarı bıraktım :D
Bu piyasalarda bir taraf kazanırken digeri kaybeder sonuçta gelip şirket para ödemiyor kimseye onun senedini vs. aldın diye :D öyle zannedenler zaten çok komigime gidiyor. :D Bence tüm piyasalarda oynayanlar özellikle vadeli fx gibi Qumarbazlardır :D Yatırımcı dedigin alır üstüne birşeyler katar vs.Biz napıyoruz kar gördükmü dk sında yapıştırıp geçiyoruz güzelse. :D
arkadaslar burası chat sayfası degil.herkes fıkrını yazmakta ozgur ricam sızlerden sevıyeye dikkat sonuç bende baskalarıda dogru yada yanlıs okuyoruz.basarı yada basarısızlık varsa herkes bıreysel kıbır asalama gıbı durumlar vs...
abi bir ky olarak bu grafiklerin 140 binde oluşması tüm ezberimi sorgulattı. kuzu gurallarına bakıyorum bele bi madde yok.. puahahahahha :rules:
https://ibb.co/jLgmLdb
benim anlamadığım aralık ayı başından beri short basan adam her tepe de bassa stop olmadan pozu nasıl korur...!!!
bu bayımın yaptığı işin için de bir iş var ama hayırlısı..
ismail özyar hocanın inidikatörü ile benim vadeli beş dakka robot..!!!
intihar yaw short..
özyar hocanın sistemine göre de 1563 altında cılızlaşır asıl ayılık 1545 altına inişte bu ay için konuşabiliriz demiş..beyaz üstü zaten long temelli1569 piyasa daha da boğalaşır..!!
robot mu baba adam rahat ol hala al da 1484 1516 da verdiği sinyaller bir fake dışında çalışıoyr
aklım almadı bu adam bu ay iinde ki her zirveden bir kontrat short asılsa öfffff çok sıkıntı...eğer bunu kasımdan başlayarak yapmış olsa .....daha da sıkıntı ...
alayına sıkıntı ya da demo hesaptan kendini avutuyor ya da ben bu olayı çok ciddiye aldım...
[IMG]https://i.ibb.co/RCzfC1Y/Ekran-Al-nt-s.jpg bulk picture[/IMG]
Kafa da basmıyor demek ki..
50 bın lıran var 13oda sort oldun 2 dene nasıl batılır bırı acıklasın....
son 1 haftadır takip ediyorum ben geriye dönük iki haftalık senin yaptığın işlemleri grafik üstünde 5 dakka da baktım...sayın bayım...
2 haftaır forum okuyorum diye böyle bir paylaşım...gün içinde en az 3 işlemde short yönlü konuşan bir adam ve aldığını söyleyen özellikle dün daha fazlaydı aha işte 5 dk grafik aha işte consensus bayım..mantık nerde işlemde ..saatlik yapılsa bile her saatlik zirve de basmış olsa kasım hariç ki eminim kasım da vardır...
intihar olmuş..!!
haber gelmeden tavan kitlemeyecekler demek ki izliyoruz :halay:
aha kaldırmış
yapıştır tavana :kahkah:
aslında haber gelmeden tavan kitleyince daha şekül oluyor :halay:
50 bin lirası olan adam 2 tane mi şort açar yahu :D en az 10 tane açar 10 tane açsa 130 bin tl lik poz olurdu. şu an 1568 varsayalım ve 156.8 bin tl lik olmuş poz boyutu zararı 26.8 bin yani batmış bence....
50 bin le 2 poz viop yapıyorsa kaldıraç vs kullanmayacaksa gitsin spotta yapsın işlemini niye boşuna vade farkı vs yoracak kendisini sonra vadelerin boşuna faizini ödeyecek :D
iyidir ezber sorgulamak, devam et sorgulamaya bence ezberleri
boğa trendi varken, shorttan kazanılmaz derler ama bak conso her fiyattan short yapıyo ve kazanıyo, iyi kazanıyo hem de
faiz artışı borsaya yaramaz derler, ama gör bak faiz artışı oluyo diye banka hisseleri şahlanabiliyo
millet aç- aç derler, araba talebi zirvede, bahçeli ev yok satıyo
garan short
bak ya bunu sorana bak...stop olmadan shortsuz nasıl gidiliyor..çıkış kasımda başladı bu adam her gün içi saatlik zirve de short bassa ki sanmıyorum 150 den sonra başlasın nasıl stop olmadan poz taşıyacak..!!olay bir iki mi yoksa onun dediği gibi stop olmadan mı devam..stop olmasa 15 bin girmiş en fazla ortalaması 145 olur ki taşıdığı teminata göre zarar 1000 puan da 1000x100x kontrat sayısı desen stop olmadan bu nasıl olur..
aralık ayı içinde bakarsan stopsuz short bastığını ve seans içi en yüksekten yapmış olsa 1460 dan başlasa nasıl stop yapmadan gidecek
[IMG]https://i.ibb.co/VJfPYy0/Ekran-Al-nt-s.jpg[/IMG]
Az beri git oku oyunagelen.. Nassı kawurmuşuz son solo kalın longları, öncesi dev zikzak kaç tur shortları,
ondan berisi 120X dipsel fedai extra longlarımızı ki trend oldu ))..
Hadi i$inize, $ımarmayın bele$ten aradan dereden..
Daha bi halt yediğinizi görmedi koca forum, anca çene borsa forum trollüğü.
Bugün siftah yapamadık... Eccük bende hacim yapiiyim.
1569 dan bi dene şort