Sayfa 817/996 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,529 - 6,536 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. 15 dakka daha var...ayarı cekıyor robotlara bakalım kırmızı mı mavı mı...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    adam burda anlamsız şiir paylaşıyor.fıkra yazılıyor.biz veri atıyoruz ..yok yani hayırdır ters konuşuyoruz diye mi bu tepki..!!neymiş okunulabilirlikmiş..!!!
    ne diyeyim yani ..işine gelmezse telefondan okuyorsan hızlıca geç kardeş...yok öyle verisiz altı boş aldatıcı konuşmalar..veri var veri..!!
    yapamyın bir sürü ky okuyor..!!
    sen grafiğini yine paylaş.. ama bir mesaja 10 tane olunca iyi mi? sayfa bitiyor.. senin amaçladığın şeyde ("bilgi paylaşımı") olmuyor aslında zira hemen bir sonraki sayfaya geçiliyor.. mesajını ve tezini grafikle destekle tabii ama 5-10 tane grafik tek mesajda iyi durmuyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    5 dakika adam olup millete laf atmadan yazsan sana GAZOZ kapağı alıcam
    Herkes seninle aynı fikirde mi olacak .
    adam bana trol dedi ya la..ne diyeyim..!!! trolmuüşüz..aldığı pozdan başka şurada ne tür bir fikir paylaştı şu adam..pozunun sadece çok yükselmiş borsa da sadece artık düşmeli çok yükseldi gibi bir bakış açısının akılcılığı dışında neyi var..!!!
    TROL DE olduk....
    yazık la foruma ....
    bu viop bizim zülfü hocayı bile aldıysa sizi alır dünya turuna çıkarır..

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sen grafiğini yine paylaş.. ama bir mesaja 10 tane olunca iyi mi? sayfa bitiyor.. senin amaçladığın şeyde ("bilgi paylaşımı") olmuyor aslında zira hemen bir sonraki sayfaya geçiliyor.. mesajını ve tezini grafikle destekle tabii ama 5-10 tane grafik tek mesajda iyi durmuyor..
    maksadım consensus bayım gibi parça parça chat ekranına forumu dönüştürmek değil bir postta en fazla bilgiyi atmaya çalııyorum tek tek atsam hep ebn çıakrım ve bence gerek yok bu forumun teknık alt yapsı sorunu..!!
    forum = char değildir..yaş ortalaması burada fazla olunca mirc ıcq ya vçevirdiler burayı..
    forum bura yav..

LDP eski Başkanı Cem Tokerin, Bir partilimizin Diyanete sorduğu Milli Piyango bileti almak haram mıdır sorusuna gelen yanıt bu ifadesi ile sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, Diyanet şöyle dedi:

Taraflardan birinin kazanıp diğerinin kaybetmesi esasına dayalı bütün şans oyunları, kumar kapsamında değerlendirilip haram kılınmıştır. Zira bir taraf kaybederken, diğer taraf da hak etmeden kazanmaktadır. Buna göre, şans faktörüne dayalı olan piyango toto, loto, iddia, müşterek, ganyan gibi tertip e oyunlar da kumardır ve haramdır. Geniş kitlelerin iştirak etmesi sebebi ile bu tür oyunların zararı da yaygın olmaktadır. Buna göre; milli piyango bileti ve çıkan ikramiyeyi almak haramdır.
    Viopçular bu fetva sizide bağlar mı
    bir halt olacağı yok.

6. hem ağam hem pala bizimle eğleniyiii
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7. bugün yine komisyona çalıştık

8.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    0h0oo senin i$in çok zor forumda$ )..

Yakında kaybolursun yine, erase memory style hemde..
    buradan belli başlı bir ekip ile grup kuruldu diye kayboldum..ama çalı arkasından okudum...bu arada sen beni şimdi long oldum sanıyorsun spot piyasa da ....

Sayfa 817/996 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •