Sabah bir TV'de de İyi parti ayrılırsa dostane ittifak olacak dendi. Bir TV'de de siyaset tam da budur filan deniyordu.
Printable View
akşener ak partiye geçsin
:drunk::drunk:
millet satış nasıl olurmuş görsün.
soylu gibi :he:
Bence HDP, süpriz yapacak.2018 de rte ye veren dindar kürtlerden hdp ye kayma var.
AKP-MHP arası GEÇİŞKENLİK kadar olmasa da; AKP den HDP ye geçiş var..Bizzat gözlemlerimdir.
2 aday olur ise CB seçimi ilk turda biter.1 kişi bile fazla olsa diğerinden %50 yi geçmiş oluyor.
HDP şu an aday göstermeyecek gözüküyor.
Bu seçimde Merkez Sol ağırlığını koyacak gözüküyor.
Kamyon çok sağa yattı devrilmek üzere aksi takdirde.
Ne olacak bu krdmd nin hali. Yapikredi yatirim mahvetti tahtayi.
Fatih Altayli������
@fatihaltayli
·
3s
Cumhurbaşkanlığı seçiminde önünüze böyle bir liste gelirse mühürü hangi ismin üzerine basarsınız?
S. Demirtaş
%7,7
R. T. Erdoğan
%11,6
M. İnce
%46,5
K. Kılıçdaroğlu
%34,3
803.483 oy
·
20 saat kaldı
trol bademcikler inceye vermişler burada belli millet kafayı yemiş:)
Elektrik fiyatlarındaki indirim Kardmire olumsuz yansıyor, ark ocakları elektirkle çalışıyor ve uzun ürün üretiyor bence.
Şu sıralar HRC fiyatları artarken inşaat demiri yatay gidiyor hurdadan filan üretiliyor kalite ikinci planda kalıyor. HRC temiz cevherden üretilir ise daha pahalı oluyor.
USDTRF den bir adet alınınca kaç dolar almış oluyoruz acaba bilen var mı? tşk.
satacak adam böyle mi satar yahu.
al geç çıkar artıya
kısa vadede yükseliş için bir gayreti yok ....
https://i.hizliresim.com/oxws1gx.png
Buğday ve ayçiçek yağı dolar bazında yıllık %40 düşmüş. Un, ekmek, makarna, bisküvi fiyatlarında indirim pek olmadı. Yağda hafif indirimler var günü geçenleri piyasaya sürüyorlar çok fazla yeni marka görüyorum.
https://i.hizliresim.com/rejoeyz.jpg
Bildiğiniz üzere arcelor satışı devam ediyor ak üzerinden ama bana göre gedikteki satışta onların.Satış tahtaya baskı yapıyor şimdiye kadar biraz yerli , biraz norveç fonu biraz yabancı yatırımcı ile karşılandı yalnız dün ve bugun alıcı dan çok satıcı mevcut bu yüzden satışlar sertleşti benim gördüğüm.Oyak devreye girer mi oda ayrı bir konu
teknik olarak günlük kapanış 42.30 altı olmamalı bana göre aşağıda 40-39 bandı gündeme gelir.
dip not.arcelor satışı biterse yukarı sert tepki verme olasılığı olabilir teknik olarak.
akşener tipik sağ siyasetçi, olabildiğince kaypak, asla güvenilmez. geçen seçimde ehven-i şer olan Gül'ün adaylığını engellemişti, Gül seçilse belki ülke mülteci kampı olmayacak, faiz sebep, enflasyon sonuç denilen ucube ekonomik sistemin getirdiği sonuçlardan daha iyi durumda olacaktı. Yine kendisine verilen pişmiş aşa su katma vazifesini yapıyor gibi. Umarım bu defa yanıltır.
çifte darbe LONG açanlara..
marjı 2.günde %1 daha daralttı.. ne hesapsa!
Bu sefer yine poz açacağım ama yerini ve spotunu söylemeyeceğim. Pala burayı okuyor.
Hadi bakalım şimdiye kadar 300 verdin. Birazdan 1500 istiyor olacağım.
Akşener masayı dağıtsa kimi aday gösterecek ? Ne Mansur ne İmamoğlu o topa girer
5732 vade gapi var. Gözü dikti gibi
Bence TKFEN'de satıcının iştahı bitti, düşüşlerde en önde olurdu. Emekli fonlarının en çok aldıkları arasında demişti biri, kontrol etmek lazım.
Muhtemelen ayın 21'inde BIST30'dan çıkar, hesaplama dönemi geçti.
Miras Terekesi filan belli olunca fiili dolaşım artar sonra tekrar BIST30'a girer.
bist 100 50 günlük hareketli ortalamanın altına indi.
hayra alamet değil.
gün içinde toparlamazsa, ortalık karışır.
İyiki büyük sözü dinlemişik, pala kazma kürek girişiyor
İyi parti de toplantı bitmiş açıklama bekleniyor.
haber türk de genel merkezden görüntü var canlı millet vekillerinin suratları asık bakalım millet için hayırlısı neyse o olsun diyelim..
Cuma namazimdan sonra ikindi vakti bistin cenaze namazini kilarlar.
Bloomberg haberine göre 11 aydır aralıksız düşüş varmış küresel gıda fiyatlarında bizde durumlar nasıl?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Borsa düşüyor. Neden bu olabilir mi? "hafta sonu rusya yaptırımlarıyla ilgili abd'den Türkiye'ye suçlama" gelebilir.
Ben bi sallayım tutarsa tutar tutmazsa 300 ü geri veririk.
Maliyet 3760 stop 3765 he. Yine verdim rakam bakam palam ne yapacak
Yine 150 mi yoksa 1500 mü?
Pala!!!! yine rakam yazmaz yazmaz geri geldi.
Benim görüşüm Kemal beyin adaylığını KABUL edecek.( aralarında son bir konuşma geçtiğini düşünerek birbirlerine samimi olmazlarsa 1 sene onra seçim olur )
Bu hamlenin siyasi bir hamle olduğunu düşünüyorum kendi millet vekillerindende K.K istemeyenlerde vardı , hem kamuoyuna hem kendi ekibine karşı en ince detayı paylaşım yapıp getirisi götürüsü anlatılmaya çalışıldığını düşünüyorum.
K.K zaten diğer partilere destek turları yapmaya başlamış.
3.bir aday çıkar ise bu CB seçimini 2.tura taşımak için yapılan bir hamle olacaktır.
Çıkacak 3.adayın kimin değirmenine su taşıdığına bakmak lazım derim.
biri çıkıp adam kazanacak der mi
Pala yine attım. Bu sefer rakam vermeyecem. 3 oldu 3 kez 150 verdin. Rakam yok
Meral Akşener masayı dağıtacak gibi konuşuyor, sinirli gibi
akşener den sert demeçler geliyor.........son dakika haberi olarak.......
yavaş ver beyaa masa dağılacak derken bist dağıldı
enteresan.. hisse spekleri politikadan ne anlıyor acaba?