Sayfa 817/1002 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,529 - 6,536 arası.

Konu: Viop XLVIII

satacak adam böyle mi satar yahu.

al geç çıkar artıya

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 de 5210 altı 5160-5035 yeniden konuşuruz .
    bakalım neye karar verecekler saatlik graf bozulmaya başladı.
    Sayın sindoma daha önce eregl hakkında yorumda bulunuyordunuz.Sizin pencerenizden orada manzara nasıl gözüküyor?

3.  Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    Ne olacak bu krdmd nin hali. Yapikredi yatirim mahvetti tahtayi.
    kısa vadede yükseliş için bir gayreti yok ....

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok dayucuğum fazla bi beklentim yok, cigara parası alabilürsek deye yani. yoksa benim orta-uzunvadeli projeksiyonum belli, önce 3bin sonra 30bin şeklinde stratejim mevcut tutar tutmaz bilemem
    Bugün bereketli oldu....birazdan uygun yerden şort yapacam gelen haberler dalga boyunun derin olacağını gösteriyor

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bugün bereketli oldu....birazdan uygun yerden şort yapacam gelen haberler dalga boyunun derin olacağını gösteriyor
    Bereketli olsun dayu
    Bugün siftah yabmadım, aslında günün dibini görmüştür belki deptürür deye siftah yapıcaktım sen uyarınca elleşmedim, anca bakıyorum işlemsiz olaraktan
    Hamdım Piştim Yandım

6. Buğday ve ayçiçek yağı dolar bazında yıllık %40 düşmüş. Un, ekmek, makarna, bisküvi fiyatlarında indirim pek olmadı. Yağda hafif indirimler var günü geçenleri piyasaya sürüyorlar çok fazla yeni marka görüyorum.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Sayın sindoma daha önce eregl hakkında yorumda bulunuyordunuz.Sizin pencerenizden orada manzara nasıl gözüküyor?
    Bildiğiniz üzere arcelor satışı devam ediyor ak üzerinden ama bana göre gedikteki satışta onların.Satış tahtaya baskı yapıyor şimdiye kadar biraz yerli , biraz norveç fonu biraz yabancı yatırımcı ile karşılandı yalnız dün ve bugun alıcı dan çok satıcı mevcut bu yüzden satışlar sertleşti benim gördüğüm.Oyak devreye girer mi oda ayrı bir konu
    teknik olarak günlük kapanış 42.30 altı olmamalı bana göre aşağıda 40-39 bandı gündeme gelir.
    dip not.arcelor satışı biterse yukarı sert tepki verme olasılığı olabilir teknik olarak.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. akşener tipik sağ siyasetçi, olabildiğince kaypak, asla güvenilmez. geçen seçimde ehven-i şer olan Gül'ün adaylığını engellemişti, Gül seçilse belki ülke mülteci kampı olmayacak, faiz sebep, enflasyon sonuç denilen ucube ekonomik sistemin getirdiği sonuçlardan daha iyi durumda olacaktı. Yine kendisine verilen pişmiş aşa su katma vazifesini yapıyor gibi. Umarım bu defa yanıltır.

Sayfa 817/1002 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •