köprü de sıra mı olsun istiyosunuz?
adalet kalkınma partisi eşitlikçidir
geçen de geçmeyen de öder
Printable View
Herşeye ohhh diyen millet,üstelik gıkıda çıkmıyor goy goyabildiğin kadar,şimdi bu seçim son imtihan,öncekinde çuvalladılar,bir faşist bohçalı çıktı zata omuz çıktı onu kurtardı,ona çok vefa borcu var,yoksa şimdi hepsi yargılanıyordu tüik başta olmak üzere,bohçalının hala 11 oy alışı nasıl oldu aklım ermiyor:notr:
Akıl ermiyor.cunku almadi.sadece öyle deklare edildi
Anayasa ve Yargitay uyeleri de dis tedavi harcamalarinda vekiller gibi haklara sahipmis iyi mi.
O sonuçlar için partiler arası omerta var.herkes neyin ne olduğunu biliyor ve kendi rolünü oynuyor.bizi kekliyorlar
Dünyaca ünlü ekonomist Prof. Dr. Daron Acemoğlu, Merkez Bankası nın yıl sonu enflasyon tahminlerini gerçekçi bulmadığını ve Türkiye ekonomisinin dezenflasyon hedefine ulaşmak için gerekli sıkılaştırma politikalarının uygulanmadığını ifade etti. Acemoğlu, Türkiye ekonomisinin mevcut durumu hakkında çok fazla iyimser olmadığını da sözlerine ekledi.
https://www.karar.com/ekonomi-haberl...egilim-1842111
Nisanı beklesin tekrar açıklama yapması için,dağ gibi kısa vade borç olmuş 290 milyar dolar,potin gaz parasını istiyor 25 milyar dolar,zaten potin desteğini kesti,bide işin orası var,sadece santral için duraksamada,artık bedeviyemi gider orasıda süpheli,gitsin kendisini kaya tepesinden atsın,atsında neresi olursa olsun fark etmez,zaten içi çürümüz beyin mort abuk,sabuk konuşup milleti fırçalıyor tehdit ediyor,bugün ona son gün fırsatı vermiştim,çünkü sistemde öyle gözüküyordu,bu geberik haliylen ülkeyide gebertti,neyse...
Kim bu meşhur "Amed" yahu?
dolar bozdururken sıraya riayet etmek lazım gelsin efsane
https://youtu.be/mkrFtqcp2Yg?si=rR8-4dishgPPIN1r
https://resmim.net/cdn/2024/02/29/ZztToC.jpg
https://resmim.net/cdn/2024/02/29/ZztwS1.jpg
Bu CeHaPe'den bir s.kim olmaz.
Sen ana muhalefet partisisin, TRT genel müdürü kim ki seni ayağına çağırıyor?
Konu uzun da, yazım uzayınca bazı arkadaşlarda idrak yolları tıkanması yaşanıyor, ondan kısa kestim.
78 yılında görüşmüşlüğüm vardı,o zamanlar iyiydi,ufak tefek hataları olsa normaldi,çünkü abd ambargosuylan uğraşmak çok zordu,abd'ye kölelik yapacaksın kış yalayacaksın,mutlaka onun dediğini yapacaksın,nato üyesisin,yapmasan ziker seni,valla ecevit iyi dayandı,onu hiç tınlamadı,zaten olan oldu borç yükü gözünü korkuttu istifasını verdi,zaten mc hökömeti abd yanlısıydı,stokçudan yanaydı,stokçulara gün doğmuştu tekrar başa geldiklerinden,rusya-abd çekişmesi yüzünden ortalık karışmıştı,gencecik gençleri zehirliyorlardı,sol kesim bilinçli Atatürkçüydü kurtuluşu solda görüyordu,türkeşçilerde kelle kesiyordu abd emri ila,kmaraş olaylarında canlı şahitliğim vardı,dünyanın alevisini kıtır kıtır kesmişlerdi,çorumu es geçtim,sadece maraşta görevliydim istihbaratçı ve afet uzmanı olarak,baykalın 1 hatası durumu bu hale getirtti eşbobcuya,esasında oda haklıydı millet gerçek yüzünü görsün demişti,bizim halk salak aptal halktır,menfaatçidir,aziz nesin notunu vermiştir,bu halk yüzünden ülke çökmüştür,devamlı bunları zikiyorlar onlarda zik,zik ohhh diyerek daha derinlere goy diyor,bazen REHA beylen atışırız esasında haklıda,çünkü 23 senedir akıllanmayan halk yine akıllanmaz,nisandada göreceğiz ne mok olduklarını,bu seçim yine onların imtihanı,zat zaten ayni mezara kadar inat olacak,çünkü beyini kıt siyasal islamcılık bobculuk onu esir almış,abd çok iyi yetiştirmiş,derin wepte neleri var bir görseniz,,wikilis belgelerinde panam vs geçtim neler var neler maydonuzlu köfteler,ama ona oy verenler hala akıllanmıyor,zat Allah,besmele çektimmi akan sular durulur diyerekten beyinleri uyutuyor,ama karşısında çakı gibi %50 bilinçli kesim olduğunuda biliyor,onları hakimlerimlen sustururum hesabında onları üstüne salarak diyerekten,şimdi bir torba yasa hazırlıyor buna yönelik,içinde tek tük iyi şeylerde var,seçimden önce onu yasallaştıracak,muhalif içindeki yasalar için ayağa kalkacak,ama o hiç tınlamayacak,içinden cımbızlan çektiğini halka şikayet edecek,varya bu cahape sizin iyiliğinizi istemiyor diyecek yine beyin uyutmaya gidecek,offf valla sıkıldım bu vurdum duymaz halktan,adam sizin ırzınıza geçmiş hala ondan iyilik bekliyorsunuz,memleketi bitirmiş,nisanda bıçak kemiğe dayandığı ay olacak,zamanlan bu kadar kötü olaylara karşı hala iyimserim,sanki birşeyler olacak diye,çünkü hislerim öyle söylüyor:notr:
Onda haklısın kardeşim,içi dolu gibi görülse partinin sadece bir kısım oda,çoğunluk cahil,yani okumuşun cahili,aynisini kılıçdarda yapmıştı,sopa yiyor otururdu aşağıya,zaten dokunulmazlık bir hataydı,guya akçıları yargılayacaktı,adam yasaları ele geçirmiş nasıl yargılayacaksınki,bunu üstüne kendileri yargılandı,soyan zikenlere hiç birşey olmadı,adamlar saadet zinciri gibi biri birlerine kenetlenmişler,senin neyine dokunmazlık,selahiddin bile onun yüzünden hala içeride,ne bileyim pasifler hala,özgür deli tavuk gibi dolanıyor cahilce,tamam dedikleri doğru ama kim ziker yalova kaymakamını,bizim giresunda bile belediye adayı eski mhp kökenli,adamın 4 aylık üyeliği var,guya mhp oylarını alma peşindeler,merkez eskiden beri sosyal demokrat,önceki başkanın mokluğu yüzünden 300 farklan dağlı bir aka kaptırdılar,adam merkezden bile değil,kimsede tanımıyordu,mhp desteğiylen geldi başkan oldu,merkezde mhp oyu %25 azda değil,neyse göreceğiz bu seçimde herşeyi ilimde ve ülkemde.
nası gövdesini bile sokmaya geldi, trollük yapmayın :kahkah:
https://youtu.be/biUPE-YOTO8?si=UWN1vhyGPw-dvPIg
Var olmazmı neler var,biz bile şaşırmıştık mecburiyetten verdik 4'lü masadakilerine verdiğimiz gibi,bu ülkeye iyilik değil kötülük yapan revaçta,bunu biz mc hökömeti,özal zamanındada gördük,özal ülkenin ırzına geçti ssk'yı bitirdi,bide hiç dış yardım almadık diye öğündü geberik it ABD kuklası,bide hava atıyor puşta benim kırmızı telefonum bağlı diye,kökleri menderes itiydi,ondan beri belimiz doğrulmadı,bu geberik herif geldi belimizi hepten kırdı.
bu gün Trt dedikleri kurum malum ümmetçi ve püskevitçi partinin yayın organı olarak görev yapıyor ama bizim vergilerimizle finanse ediliyor malum çevrelerin adamlarıyla kadroları dolduruluyor işin komik tarafı hiç bir muhalif zevat demiyorki bunu satalım milletin sırtından indirelim demiyor aklı eren bunu söyleyebilecek bir tane adam yok uyuşmuş malum ümmetçi partiyle dizayn edilip kontrol altında tutulan içindeki adamlar parayla alınıp satılan bir sözde muhalefet var
Satalım gibi bir şey demeleri çok yanlış değil mi? Öteki taraf başlayacak "milli kanalımızı satıyorlar" diye yaygaraya, bu dönüp dolaşıp muhalefeti vuracak. TRT World vs bunları "Türkiye'yi dünyaya tanıtan milli kanalımızı yabancılara peşkeş çekmek istiyorlar çünkü hem manevi hem milli hem de dini değerlerimizi savunan ulusal kanalımızdan kim korkar? Tabi ki Fetöcüler tabi ki PKKlılar, tabi ki İsrail yandaşları korkar ve satılmasını ister" dediler mi aha eksi 5 puan muhalefete+ 5 puan iktidara, otomatik olarak.
Muhalefetin çıkmazda olmasında kendi hataları kadar, karşı tarafın düşük zeka seviyesi, tarikatların ve bağnazlığın elinde korku dolu ruhsuzlara dönmüş olması ve tabi sizin de dediğiniz gibi bu koca dev yapıdan nemalanan ve iktidarın düşmesini istemeyen sürüngenlerin de payı var. Bu kitleleri aşmak çok zor. Yıllardır Facebook'ta bunlara laf anlatmaya çalışan bir ahmak olarak ben, ha duvara konuşmuşum ha bunlara o hislerle bitirirdim konuşmayı.
Bugün evlenmek için, nikah dairesine hemen hemen kimse başvurmamış.:oleyo:
Babam bende şuan ikimiz yalnızız anamın günü var. Siyasete girdik en son sihirli cümleyi söyletti bana. Babam gibi insanlar yaşadığımız sürece bu ülke iflah olmaz.
Bir argo deyim var s.kilmiş g.tün davası olmaz diye. Hiç kıpraşmayın bir sonraki seçimi hesaba katarsak 28 sene tecavüze uğramış bir ülke kısa sürede düzelemez. Reha başkanın bir tespiti var. Bir ülke ne kadar süre kötü yöneltildiyse o kadar sürede düzelir diye. Biz göremeyiz o günleri diyin rahatlayın
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara da partisinin MYK toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Hayat pahalılığının biteceğini belirten Bahçeli gündemdeki emekli maaşlarıyla ilgili de konuştu. Bahçeli, Hayat pahalılığı kaderimiz değildir ve bitecektir. Emeklilerimizin çağrıları haksız değildir, gerekli düzenlemeler cömertçe yapılacaktır. dedi.
https://www.mynet.com/bahceli-den-em...r-110107175080
Ne diyor ? anlayan var mi ?
ENAG'a gore enflasyon %130 , TUIK'e gore %62.
%62 yi dikkate alip, faizi belirlersen, Hayat pahalılığı nasil kaderimiz olmuyor.
Bu adam ustelik ekonomi doktoru. Gerci ekonomi diyemiyor ama olsun.
ons altın 2031 de patinaj yapıyor acaba burası güçlü destek olacak mı?
Morcukları arada bizde kaynadık tabi :oleyo: öyle bir kazığa oturtular ki bir daha kalkamaz...Memuruna seyyanen zammı bastığında piyasada hemen zammı geçirdi 120 lira olan kıyma aniden 280 geldi...Emekliye ne verdi aynı dönemde 3+1 ...(yüzde 25)
O gün bu gündür emekli özellikle Metropol emeklisi ayvayı yemiş durumdadır...
Ham çökelek türküsünde. Adam iki tane hatun ile evlenmiş.
Aman aman birine aldık bir metre astar
Ötekisi bayramlık ister yâr yâr
Kadir mevlam ikisinin birden acısını göster
Kurtulamadım kötü avrat elinden hey hey.
Seçimden sonra 10 bin alanlar temmuzda kök maaş yüzünden zam alamaz. Memurlar da o verilen seyyanen zam temmuzda eksi yansıtılır diye düşünüyorum. Doğalgaz, elektrik, alkol, sigara gibi bir çok şeye de zam gelir.
Şuan aradığım herkes işler durdu seçimi bekliyor diyor. Ne yöne bir geçirme olacak kimse emin değil. İnciluz kalacak yada gidecek papatya falı var. Hatta seçim sonuçlarına göre kabinede köklü değişiklikler olacak söylentisi var.
Bu kurla bu girdi maliyetleri ile kime mal satacaksınız a.q...:oleyo:
34 ülkeye ihracat yapan Türk tekstil devi Armes Home, iflasın eşiğinde
https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...94cb2a39&ei=14