Kim bu meşhur "Amed" yahu?
Kim bu meşhur "Amed" yahu?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
78 yılında görüşmüşlüğüm vardı,o zamanlar iyiydi,ufak tefek hataları olsa normaldi,çünkü abd ambargosuylan uğraşmak çok zordu,abd'ye kölelik yapacaksın kış yalayacaksın,mutlaka onun dediğini yapacaksın,nato üyesisin,yapmasan ziker seni,valla ecevit iyi dayandı,onu hiç tınlamadı,zaten olan oldu borç yükü gözünü korkuttu istifasını verdi,zaten mc hökömeti abd yanlısıydı,stokçudan yanaydı,stokçulara gün doğmuştu tekrar başa geldiklerinden,rusya-abd çekişmesi yüzünden ortalık karışmıştı,gencecik gençleri zehirliyorlardı,sol kesim bilinçli Atatürkçüydü kurtuluşu solda görüyordu,türkeşçilerde kelle kesiyordu abd emri ila,kmaraş olaylarında canlı şahitliğim vardı,dünyanın alevisini kıtır kıtır kesmişlerdi,çorumu es geçtim,sadece maraşta görevliydim istihbaratçı ve afet uzmanı olarak,baykalın 1 hatası durumu bu hale getirtti eşbobcuya,esasında oda haklıydı millet gerçek yüzünü görsün demişti,bizim halk salak aptal halktır,menfaatçidir,aziz nesin notunu vermiştir,bu halk yüzünden ülke çökmüştür,devamlı bunları zikiyorlar onlarda zik,zik ohhh diyerek daha derinlere goy diyor,bazen REHA beylen atışırız esasında haklıda,çünkü 23 senedir akıllanmayan halk yine akıllanmaz,nisandada göreceğiz ne mok olduklarını,bu seçim yine onların imtihanı,zat zaten ayni mezara kadar inat olacak,çünkü beyini kıt siyasal islamcılık bobculuk onu esir almış,abd çok iyi yetiştirmiş,derin wepte neleri var bir görseniz,,wikilis belgelerinde panam vs geçtim neler var neler maydonuzlu köfteler,ama ona oy verenler hala akıllanmıyor,zat Allah,besmele çektimmi akan sular durulur diyerekten beyinleri uyutuyor,ama karşısında çakı gibi %50 bilinçli kesim olduğunuda biliyor,onları hakimlerimlen sustururum hesabında onları üstüne salarak diyerekten,şimdi bir torba yasa hazırlıyor buna yönelik,içinde tek tük iyi şeylerde var,seçimden önce onu yasallaştıracak,muhalif içindeki yasalar için ayağa kalkacak,ama o hiç tınlamayacak,içinden cımbızlan çektiğini halka şikayet edecek,varya bu cahape sizin iyiliğinizi istemiyor diyecek yine beyin uyutmaya gidecek,offf valla sıkıldım bu vurdum duymaz halktan,adam sizin ırzınıza geçmiş hala ondan iyilik bekliyorsunuz,memleketi bitirmiş,nisanda bıçak kemiğe dayandığı ay olacak,zamanlan bu kadar kötü olaylara karşı hala iyimserim,sanki birşeyler olacak diye,çünkü hislerim öyle söylüyor![]()
Onda haklısın kardeşim,içi dolu gibi görülse partinin sadece bir kısım oda,çoğunluk cahil,yani okumuşun cahili,aynisini kılıçdarda yapmıştı,sopa yiyor otururdu aşağıya,zaten dokunulmazlık bir hataydı,guya akçıları yargılayacaktı,adam yasaları ele geçirmiş nasıl yargılayacaksınki,bunu üstüne kendileri yargılandı,soyan zikenlere hiç birşey olmadı,adamlar saadet zinciri gibi biri birlerine kenetlenmişler,senin neyine dokunmazlık,selahiddin bile onun yüzünden hala içeride,ne bileyim pasifler hala,özgür deli tavuk gibi dolanıyor cahilce,tamam dedikleri doğru ama kim ziker yalova kaymakamını,bizim giresunda bile belediye adayı eski mhp kökenli,adamın 4 aylık üyeliği var,guya mhp oylarını alma peşindeler,merkez eskiden beri sosyal demokrat,önceki başkanın mokluğu yüzünden 300 farklan dağlı bir aka kaptırdılar,adam merkezden bile değil,kimsede tanımıyordu,mhp desteğiylen geldi başkan oldu,merkezde mhp oyu %25 azda değil,neyse göreceğiz bu seçimde herşeyi ilimde ve ülkemde.
Yer İmleri