En iyisi yazmıyim gizem olsun..
İşletme değil.. :)
Printable View
En iyisi yazmıyim gizem olsun..
İşletme değil.. :)
Jeoloji Mühendisliği..
Bitirmedim 3.sinifa kadar okudum.. Rahatsızlandım bir dönem okula gidemedim evde hep yattım.. Sonrasında döndüğümde adapte olamadım hepten bıraktım..
İse giderken okulumun önünden geçiyorum.. Istanbul Üniversitesi. İçim hep burkuluyor..
Belki geri döner bitiririm benim işim belli olmaz:)
Neden bıraktınız ki, hem de 3 e kadar gelmişken. Ben olsam bırakmazdım (bölümü seviyorsam).
Okumak artık gereksiz (amaç meslek edinmek ise). Ben şu an üniye girmeye kalkışsam ya Felsefe okurum ya da Psikoloji falan. Entel entel kitaplar okurum, evde çömlek yaparım. Bissürü şey öğrenmiş olurum. Bu arada youtube 'da takip ettiğim felsefe kanalları var. Bayılıyorum onları izlemeye.
Valla Selim bey okula döndüğümde tüm arkadaşlarım beni unutmustu.. Alttan çok dersim vardı.. Hastaligim tam gecmemisti. Ben kızdım.. Herseye kızdım:) Sonra notlarımı süper ötesi yaptım..İlk sıralara yükseldim.. Herkesin dikkatini çektim.. Ben burdayim dedim sessizce:) Sanirim arkadaşlarıma mesleğindem daha çok önem veriyordum.. Şu an farklı düşünüyorum tabi:yes:
Ama bir şey daha oldu.. Hersey üst üste geldi ve bırakma kararı aldım.. Kendime kızmıyorum..
Bolumumu çok seviyordum ya:kalp: Hatta yegenimde merak saldı.. Ona bir mineral mikroskobu alicam ileride. Biyoloji mikroskobu aldım ama kesmedi:):):)
Astronomiyi de seviyorum:kalp: