Sayfa 164/246 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

En iyisi yazmıyim gizem olsun..

İşletme değil..

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Şimdi bölümümü yazicam şok yasayacaksiniz
    Tahmin 1: Aşçılık
    Tahmin 2: Güzel sanatlar
    Tahmin 3: İşletme

(Beni en çok şok edecek olandan en az şok edecek olana doğru sıraladım tahminleri)
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Jeoloji Mühendisliği..

Bitirmedim 3.sinifa kadar okudum.. Rahatsızlandım bir dönem okula gidemedim evde hep yattım.. Sonrasında döndüğümde adapte olamadım hepten bıraktım..

İse giderken okulumun önünden geçiyorum.. Istanbul Üniversitesi. İçim hep burkuluyor..

Belki geri döner bitiririm benim işim belli olmaz

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Jeoloji Mühendisliği..

Bitirmedim 3.sinifa kadar okudum.. Rahatsızlandım bir dönem okula gidemedim evde hep yattım.. Sonrasında döndüğümde adapte olamadım hepten bıraktım..
    Neden bıraktınız ki, hem de 3 e kadar gelmişken. Ben olsam bırakmazdım (bölümü seviyorsam).

Okumak artık gereksiz (amaç meslek edinmek ise). Ben şu an üniye girmeye kalkışsam ya Felsefe okurum ya da Psikoloji falan. Entel entel kitaplar okurum, evde çömlek yaparım. Bissürü şey öğrenmiş olurum. Bu arada youtube 'da takip ettiğim felsefe kanalları var. Bayılıyorum onları izlemeye.
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Valla Selim bey okula döndüğümde tüm arkadaşlarım beni unutmustu.. Alttan çok dersim vardı.. Hastaligim tam gecmemisti. Ben kızdım.. Herseye kızdım Sonra notlarımı süper ötesi yaptım..İlk sıralara yükseldim.. Herkesin dikkatini çektim.. Ben burdayim dedim sessizce Sanirim arkadaşlarıma mesleğindem daha çok önem veriyordum.. Şu an farklı düşünüyorum tabi

Ama bir şey daha oldu.. Hersey üst üste geldi ve bırakma kararı aldım.. Kendime kızmıyorum..

Bolumumu çok seviyordum ya Hatta yegenimde merak saldı.. Ona bir mineral mikroskobu alicam ileride. Biyoloji mikroskobu aldım ama kesmedi

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Neden bıraktınız ki, hem de 3 e kadar gelmişken. Ben olsam bırakmazdım (bölümü seviyorsam).

Okumak artık gereksiz (amaç meslek edinmek ise). Ben şu an üniye girmeye kalkışsam ya Felsefe okurum ya da Psikoloji falan. Entel entel kitaplar okurum, evde çömlek yaparım. Bissürü şey öğrenmiş olurum. Bu arada youtube 'da takip ettiğim felsefe kanalları var. Bayılıyorum onları izlemeye.
    Ben Hukuk okumak isterdim

Öncesinde kendi bolumumu bitirmek ama..

Astronomiyi de seviyorum

Sayfa 164/246 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •