En iyisi yazmýyim gizem olsun..
Ýþletme deðil..![]()
En iyisi yazmýyim gizem olsun..
Ýþletme deðil..![]()
Jeoloji Mühendisliði..
Bitirmedim 3.sinifa kadar okudum.. Rahatsýzlandým bir dönem okula gidemedim evde hep yattým.. Sonrasýnda döndüðümde adapte olamadým hepten býraktým..
Ýse giderken okulumun önünden geçiyorum.. Istanbul Üniversitesi. Ýçim hep burkuluyor..
Belki geri döner bitiririm benim iþim belli olmaz![]()
Neden býraktýnýz ki, hem de 3 e kadar gelmiþken. Ben olsam býrakmazdým (bölümü seviyorsam).
Okumak artýk gereksiz (amaç meslek edinmek ise). Ben þu an üniye girmeye kalkýþsam ya Felsefe okurum ya da Psikoloji falan. Entel entel kitaplar okurum, evde çömlek yaparým. Bissürü þey öðrenmiþ olurum. Bu arada youtube 'da takip ettiðim felsefe kanallarý var. Bayýlýyorum onlarý izlemeye.
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Valla Selim bey okula döndüðümde tüm arkadaþlarým beni unutmustu.. Alttan çok dersim vardý.. Hastaligim tam gecmemisti. Ben kýzdým.. Herseye kýzdýmSonra notlarýmý süper ötesi yaptým..Ýlk sýralara yükseldim.. Herkesin dikkatini çektim.. Ben burdayim dedim sessizce
Sanirim arkadaþlarýma mesleðindem daha çok önem veriyordum.. Þu an farklý düþünüyorum tabi
Ama bir þey daha oldu.. Hersey üst üste geldi ve býrakma kararý aldým.. Kendime kýzmýyorum..
Bolumumu çok seviyordum yaHatta yegenimde merak saldý.. Ona bir mineral mikroskobu alicam ileride. Biyoloji mikroskobu aldým ama kesmedi
![]()
Astronomiyi de seviyorum![]()
Yer Ýmleri