Moda trend bedelli ciğeri beş para etmez kağıtlar bedelli ile hayvan gibi kazandırıyor
Printable View
Büyüyen Kuzey Amerika iş birimi tarafından gelen talep üzerine Şirket'in Gebze fabrikasında hali
hazırda bulunan yumuşak şeker üretiminde kapasite arttırmak amacıyla, alt gruplarıyla birlikte
planlanan 351 milyon TL civarında sabit kıymet yatırımı ile yeni bir üretim hattı devreye alınması
onaylanmıştır. Bu kapsamda Yönetim Kurulumuz 12.05.2020 tarih ve 2020/10 sayılı karar ile:
1. Şirket Esas Sözleşmesi'nin 6. maddesinin vermiş olduğu yetkiye istinaden, Şirket’in
330.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı dâhilinde 28.977.661 TL olan çıkarılmış sermayesinin,
191.022.339 TL artırılarak 220.000.000 TL’ye çıkarılmasına,
2. Sermaye artırımında ihraç edilecek payların "borsada işlem gören" nitelikte oluşturulmasına,
3. Artırılan 191.022.339 TL sermayeyi temsil eden 0,01 TL nominal değerli ve üzerinde herhangi
bir imtiyaz bulunmayacak olan 19.102.233.900 adet payın tamamının nama yazılı olarak
ihracına, Şirket pay sahiplerinin yeni pay alma haklarında herhangi bir kısıtlama
yapılmamasına,
4. Şirket Esas Sözleşmesi'nin 8. maddesi tahtında Şirket pay sahiplerinin yeni pay alma hakkının,
sermaye artırımı öncesinde sahip oldukları pay oranında artan sermayeden hisse almak suretiyle
kullandırılmasına,
5. Yeni pay alma hakkı kullanım süresinin 30 (otuz) gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son
gününün resmi tatile rastlaması halinde, yeni pay alma hakkı kullanım süresinin izleyen iş günü
akşamı sona ermesine,
not;
... .... .... .............. halka açıklık
Cadbury Schweppes Overseas Ltd 28.820.786 TL 99,46
Halka Açık .. . . . .. . . . ... . . .156.875 TL . .. . . . . 0,54
Toplam 28.977.661,00 TL 100,00
bedelli sermaye artırırım %659
spk başvuru yapılmadı daha yaklasık 2 aylık bi süreç var. Kendi kendime sormadan edemedim qnbfınasbankın halka açıklık oranı neydi???
Dün Powel'in açıklamalarından sonra tüm dünyada yatırım araçlarında satış baskısı devam ediyor.
Ekonomik daralmanın boyutları konusunda kimse net bir şey söyleyemiyor. Sonumuz hayır olsun
:ok:...Dışarısı neyse,Esas bizim akıbetimiz ne olacak ?...ABD bonolarınıda sattık,geriye 2.5 milyar dolarlık fonu kaldı elimizde,ABD kinci olduğu için sana zırnık vermez,işte ondan İngiliz dötü öpüyoruz,onlarda yüksek faizlen veriyor,ABD olsa daha iyiydi,ABD bonolarını bulunduran devletlere yüksek miktarda dolar pompalıyor,bizde 10 tl virsene bizbize yeteriz tükenişlik sendromı içindeyiz,yıllarca uyardık,hiç dinlemediler,Suriye,muriye,Beton ve lüp,lüp yeme içme bol keseden atma bizi bu duruma getirdi,şimdi ben yazdım diye maması kesilen trolcuklar pat diye ortaya çıkar,sosyal medyada mesela feste üstüme geliyorlar,fesin ilk üyesi olduğumdan onları desteklediğim için benim özelliğim var,anında tepedekileri uyarı mesajı ile işlerini bitiriyorum hesapları kapatılıyor,tabiki başka bir hesaplan yine hortluyorlar,bazen deepwep vasıtası ile hallettirmeye çalışıyorum,işin mahiyetini hiç bilmiyorlar,yani ''AÇ KALACAKLAR''açlık savaşlarında tarımı ve su varlığı olanlar ayakta kalacak,neyse fazla korkutmayalımda tükensinler gitsinler en iyisi,Atatürkün cephelerde iç organlarını soğuk ayazlarda çürüterek savaş yaptığını biliyorlarmı acaba,Afyon soğu insanı delip geçer,yazın bile geceleri soğuktur,işte Afyon dendikçe tüğleim diken,diken olur,çünkü Giresun 47 alayımız o cephede tamamı şehit olmştur,Atatürkün Gece bekçilerimiz dediği alay 42-47 alaydır,gece baskınlarıylan düşmanın direncini kırmışlardır,bu savaş kolay kazanılmadı,öyle gevrek,gevrek ATAMIZA ve TC'ye küfür ederken bunları hiç düşündülermi acaba,şu anda ayaktaysalar Atamızın sayesinde yemleniyorlar nankörler.
bedelli yaptıktan sonra sürünen ilk hisse olarak tarihe geçebilecek mi acaba?
En sonunda 60 değmesi yaparak 2.68 gösterdi:bravo:
Dışarıda havalar bozuk,Avrupa borsalarında kayıp %3 ortalama,bizde zaten ortam belirsiz olduğundan şişik borsanın biraz ütülenmesi normaldr,Afyondada fırsat bu diye baskı yapmalarıda gayet normal !!!
Be acemi spekler,siz düşürdükçe alttan alacağız derken mal kaptırıyorsunuz anladığım kadarıylan,merak etmeyin size iyi yerden veririm merak etmeyin malsız kalmazsınız:evil:...ytd.
https://invst.ly/qtbr4 yeşil yukselen kanalı kırdımı hedefler mavi ve pempe bolgeler
yaprakk kıpırdamıyor...
her ikisindede
Kent,Aslanı takip eden bir hisseydi zamanında,Aslan %4 37.66-Kent ise tavan serilerinde devam 371 tavanda,bu ise sürünmede:whistling:
İyi ki petkim hissesinde satıp Afyon çimento almışız yoksa halimiz duman olacaktı buladar zarar ettik başka hangi hisseden çıkacak tı
2.86 yaktı bugün,79-80 oyalanıyor...bügünkü hareket diğer çimentolar hareketli olduğu için onların peşine takılması,yoksa kendi bünyesinde olan bir şey değil:notr:
Sayın spek aşağı basmassa buradan Petkim den kaybettiğimiz parayı çıkaracağız yine 8tl yi görse bana yeter petkim üçyılımızı yedi
Perşembe sasa aldım ama afyonun bu bedelliyi iyi bir şekilde fiyatlayacağına öyle inanıyorum ki, hemen bugün iyi bir fiyata sasayı satıp afyona dönüş yaptım, afyondan çok umutluyum, belki borsanın temel kurallarına ters olacak ama afyonun son haftalarda işlem hacmi çok yüksek, bence bu olumsuz, ne zaman ( afyon büyüklüğündeki bir kağıt için söylüyorum), günlük hacim 50 milyon lira civarı veya altına inerse sağlıklı ve devamlı yükselişler yapacağımıza inanıyorum, hatta hisse fiyatımız bu şekilde yatayda devam ederken günlük işlem hacmimiz 30 milyon lira civarına gelirse, işte o zaman yukarı patlar, diye düşünüyorum, belki biraz saçma gelebilir ama ben böyle olacağını düşünüyorum.
https://invst.ly/quqzv hersey hazır aslında
Arkadaşlar slm afyon %300 bedelli fiyat olarak kaçtan kaça bölündü bilgi verebilirmisiniz tşk
Ahh Afyon nerede o eski günler...:halay:
2,87 direnci neymiş böyle yahu :)
%2,87 yükselerek 2,87tl fiyattan kapadık :)
Tekrar 2.80 altına geldi,bir öncesinde 2.68'den dönmüştü,devamlı belirtirim,2.60-90 arasında iyi bir spek buna gelmedikçe bu fiatlarda devamlı trade imkanı yaratır.
2.75 gösterdi,bakalım 70 altına sarkacakmı,neyse bu fiatlardan alınıp 90 üstünden posta yapılır...ytd.
Namızsız 70 altını göstermedi,madem göstermedin 80 üstüne at barı.
endeks 105 bine doğru ralli yapıyor, bu uyuz yerinde sayıyor.
inşaat sektöründe canlanma olmaz ise vaziyet kel. sonu hayır olur inşallah :(
Bugünde oyalanma taktikleri var,endex neredeyse 105 olmuş,galiba endexse göre iyice ucuzlamasını istiyorlar,neyseki bugün 3 hissem hareketli iyi pirim yaptı,buda aralarında çerezlik sayılır...3 üstüne atıp orada sabitlenmediği sürece 2.65-2.90 arası gitgel yapar,illaki sıra bunada gelecek,biraz sabır ister...ytd.
Endekse rağmen yürümeyen bir hisse herkesi iştahlandırır kişisel düşüncem. Eğer bu speğin bir strateji ise ki reel hareket etmeyen spekülatif bir kağıt yanlış olduğunu düşünüyorum.Yani ölü numarasını yemezler. Ama çok can sıkıcı bir kağıt oldu artık bir gerçek. Bu noktada sabır devreye giriyor.Kapıdın somut analiz yapılacak bir tarafı kalmadığı için böyle bir değerlendirme yaptım. YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugünde uyuzlama modunda yine.
Aslan,Kent ve bu birbirine paralel gidiyordu zamanında,Kent uçtu,Aslan 40 üstünde,buda mel ,mel bakıyor,peki bedelli paralarını ne yaptı bunlar ?,acaba Maltayamı kaçırdılar ?,ailecek Maltaya kaçanlardan her şey beklenir :seyt:
2.73...galiba 69 yapmadan gitmeyecek:oleyo:
Afyon hissesinin Defter Değeri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Elde kalan arsa güncel değeri , bedelli paraları vs.
Kısacası DD şu an ne kadar reel değeri yansıtıyor?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi