İyi ki petkim hissesinde satıp Afyon çimento almışız yoksa halimiz duman olacaktı buladar zarar ettik başka hangi hisseden çıkacak tı
2.86 yaktı bugün,79-80 oyalanıyor...bügünkü hareket diğer çimentolar hareketli olduğu için onların peşine takılması,yoksa kendi bünyesinde olan bir şey değil![]()
Sayın spek aşağı basmassa buradan Petkim den kaybettiğimiz parayı çıkaracağız yine 8tl yi görse bana yeter petkim üçyılımızı yedi
Perşembe sasa aldım ama afyonun bu bedelliyi iyi bir şekilde fiyatlayacağına öyle inanıyorum ki, hemen bugün iyi bir fiyata sasayı satıp afyona dönüş yaptım, afyondan çok umutluyum, belki borsanın temel kurallarına ters olacak ama afyonun son haftalarda işlem hacmi çok yüksek, bence bu olumsuz, ne zaman ( afyon büyüklüğündeki bir kağıt için söylüyorum), günlük hacim 50 milyon lira civarı veya altına inerse sağlıklı ve devamlı yükselişler yapacağımıza inanıyorum, hatta hisse fiyatımız bu şekilde yatayda devam ederken günlük işlem hacmimiz 30 milyon lira civarına gelirse, işte o zaman yukarı patlar, diye düşünüyorum, belki biraz saçma gelebilir ama ben böyle olacağını düşünüyorum.
https://invst.ly/quqzv hersey hazır aslında
Yer İmleri