2020 yazýmýydý. 5.5 larýný hatýrlýyorum. Bilanço eksiydi o zamanlar. Bilanço döndükçe böyle þirketler prim yapmaya baþlar. Afyon tam tersi zamaný daha çok mu bilmiyorum ama ilerde güzel noktalara gelmesini beklediðim kaðýtlardan.
2020 yazýmýydý. 5.5 larýný hatýrlýyorum. Bilanço eksiydi o zamanlar. Bilanço döndükçe böyle þirketler prim yapmaya baþlar. Afyon tam tersi zamaný daha çok mu bilmiyorum ama ilerde güzel noktalara gelmesini beklediðim kaðýtlardan.
Oyakc % 6-8 arasý Çimsa %3-5 arasý yükselirken Afyon ya %0,5-%1 yükseliyor ya da tam tersi düþüyor.
Bir dairenin metrekaresi 3200tl ile 3500tl arasýnda maliyet hesaplanýrken bu çimentolar neden yerinde sayýyor özellikle de AFYON.
Afyon dan da temettü aldým ya..Artýk bir daha satmam lotlarý..Çocuklarým olursa onlara kalsýn..
Her kýþýn sonu bahar...
Yaklaþýk 9 yýldýr Afyonu takip ederim, ilk defa temettü verdiðine þahit oldum, insafa geldiler galiba.
Bildikleri tek þey, varsa yoksa bedelli.
Hisse fiyatýndaki öncelikli hedef 1 kg çimento fiyatý önce gri çimento fiyatý 8 tl.
Sonra beyaz çimento fiyatý.
Malýnýn üstünde oturamayan, oturup kalkmasýný bilmeyen borsada NAH kazanýr.
Ýnandýðý hissede kaþýntýsý tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDÝBÝ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Yer Ýmleri