Ýyi ki petkim hissesinde satýp Afyon çimento almýþýz yoksa halimiz duman olacaktý buladar zarar ettik baþka hangi hisseden çýkacak tý
2.86 yaktý bugün,79-80 oyalanýyor...bügünkü hareket diðer çimentolar hareketli olduðu için onlarýn peþine takýlmasý,yoksa kendi bünyesinde olan bir þey deðil![]()
Sayýn spek aþaðý basmassa buradan Petkim den kaybettiðimiz parayý çýkaracaðýz yine 8tl yi görse bana yeter petkim üçyýlýmýzý yedi
Perþembe sasa aldým ama afyonun bu bedelliyi iyi bir þekilde fiyatlayacaðýna öyle inanýyorum ki, hemen bugün iyi bir fiyata sasayý satýp afyona dönüþ yaptým, afyondan çok umutluyum, belki borsanýn temel kurallarýna ters olacak ama afyonun son haftalarda iþlem hacmi çok yüksek, bence bu olumsuz, ne zaman ( afyon büyüklüðündeki bir kaðýt için söylüyorum), günlük hacim 50 milyon lira civarý veya altýna inerse saðlýklý ve devamlý yükseliþler yapacaðýmýza inanýyorum, hatta hisse fiyatýmýz bu þekilde yatayda devam ederken günlük iþlem hacmimiz 30 milyon lira civarýna gelirse, iþte o zaman yukarý patlar, diye düþünüyorum, belki biraz saçma gelebilir ama ben böyle olacaðýný düþünüyorum.
https://invst.ly/quqzv hersey hazýr aslýnda
Yer Ýmleri