Originally Posted by
cumartesi71
Haklı olabilirsiniz belki hayal dünyasındayımdır,belki seçim konuşmalarında muhalefettekilerin teröristlerle birlikte olduğu ve beka sorunu yaşattıkları propagandalarını hayal meyal duydum,belki geçen seçim sonrası sokakta duyduklarım silah sesi değildi,belki seçim sonuçlarının tamamı saat 23 de yayınlandı,liderlerin hepsi çıkıp açıklamasını yaptı ve seçim konusu kapandı,sonra uyudum,şimdi rüyamda yazıyorum,belki matrixdeyim.
Yalnız,AKP için intihar olur demek çok iddialı,mesela karşısında hiçbir muhalefet kalmasa yine de yok olur mu,olsa da kaç yıl sürer kimbilir.Veya muhalefeti kontrol edebilecek güce sahip olursa bu da mı intihar olur?
Zaten en başta bu iş inşallah gürültüsüz sona erer diye yazmıştım.Zaten dolar da bir tarafın geri adım atacağını öngörüyor ki şimdiki seviyelerde geziniyor.
Hepsi tamam herşeyde haklısınız diyeyim ama şu sorunun cevabı halen yok.Niye bu iş bu kadar uzatıldı,niye hem saraydan hem partiden hem adaydan kazandık açıklaması yapıldı ve neden şu anda tüm taraflı medyanın manşetleri bu şekilde atıldı.Buna mantıklı birşey diyin,gidip yatıcam