Sayfa 822/1000 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Swap faizleri hala 177 diyorlar. Aylıkta %40 larda imiş.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. A haber hala istanbulu kendinden sayıyor. Alo ysk başkanı bile açıklama yaptı. Malak bunlar

3.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Swap faizleri hala 177 diyorlar. Aylıkta %40 larda imiş.
    Bu nedenle mi hareket kısıtlı acaba...

4. Mkeles malak filan değiller amaçları seçim tekrarı ama bu ülkeye zarar verir verin adamın hakkını delikanlı gibi
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5. Yediğiniz patatesler soğanlar gözünüze dizinize dursun, ışıklı toplar ayaklarınıza takılsın. O kadar uğraştı reissssssss bu millete iyilik yaramazzzz pattisss soğannnnn yanında domtissssssssss hahahahahahahahahaha dolarınmı var gam keder yok hahahahaha
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

6.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Bu nedenle mi hareket kısıtlı acaba...
    Aynı düşüncedeyim.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Haklı olabilirsiniz belki hayal dünyasındayımdır,belki seçim konuşmalarında muhalefettekilerin teröristlerle birlikte olduğu ve beka sorunu yaşattıkları propagandalarını hayal meyal duydum,belki geçen seçim sonrası sokakta duyduklarım silah sesi değildi,belki seçim sonuçlarının tamamı saat 23 de yayınlandı,liderlerin hepsi çıkıp açıklamasını yaptı ve seçim konusu kapandı,sonra uyudum,şimdi rüyamda yazıyorum,belki matrixdeyim.
    Yalnız,AKP için intihar olur demek çok iddialı,mesela karşısında hiçbir muhalefet kalmasa yine de yok olur mu,olsa da kaç yıl sürer kimbilir.Veya muhalefeti kontrol edebilecek güce sahip olursa bu da mı intihar olur?
    Zaten en başta bu iş inşallah gürültüsüz sona erer diye yazmıştım.Zaten dolar da bir tarafın geri adım atacağını öngörüyor ki şimdiki seviyelerde geziniyor.
    Hepsi tamam herşeyde haklısınız diyeyim ama şu sorunun cevabı halen yok.Niye bu iş bu kadar uzatıldı,niye hem saraydan hem partiden hem adaydan kazandık açıklaması yapıldı ve neden şu anda tüm taraflı medyanın manşetleri bu şekilde atıldı.Buna mantıklı birşey diyin,gidip yatıcam
    Çok basit bir cevabı var, çok büyük bir tokat yediler, hazmetmeye çalışıyorlar. Çırpınışları bu yüzden.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

8. 431.16 cds de bı action yok şuan [emoji57]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

Sayfa 822/1000 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •