kısa vadeli tahvil faizlerine bakabilen varmı *
Printable View
kısa vadeli tahvil faizlerine bakabilen varmı *
Dunku oranlari bilemedigimden.
Kiysslama yapamiyorum.
Bugun iki kvba pff ustu getirmis
Fpk. 0.04
Hpt.0.03
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende de ilk kez oluyor. Fon yöneticisi akşam tekrar bakın, 14:00 dan sonra hesabınıza geçer diye ucu açık bir açıklama yapmış. 14:30 da hesapta olurdu normalde. Sorun aracı bankadan mı, yoksa fon sahibi kurumdan mı, anlayamadım. Bakalım akşam tekrar bakacağım.
Kullandığım kurum Garanti bankası.
Hazine ve Maliye Bakanlığının internet sitesinden yapılan duyuruda, doğrudan satış yöntemiyle kurumsal yatırımcılara gerçekleştirilen 10 Temmuz 2020 valörlü, 9 Temmuz 2021 itfa tarihli altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracına ilişkin bilgi verildi.
Buna göre, Bakanlık 6 ayda bir yüzde 0,75 kupon ödemeli 7 bin 97 kilogram altın karşılığı altın tahvili ile 6 ayda bir yüzde 0,75 kira ödemeli 5 bin 626 kilogram altın karşılığı altına dayalı kira sertifikası ihraç etti.
Cds 509.065
Viop tarafında son bir ayın en hacimli satışı idi, beş altı arası bir saatlik satış. Önümüzdeki iki üç işlem gününü etkileyecek derin bir düzeltme başlangıcı olabilir. Ben kendi adıma uzun süredir soluksuz trend yüzünden hisse fonları biriktirmiyor, sabit sayıda tutuyordum. Yarından itibaren tekrar hisse fon biriktirme sürecine gireceğim.
paraşütsüz saldı, 10% alıp çoğu hisse yoğun ve n a s d a q'dan çıkmıştım; ama jâle ve tte kaldı, kol kestirmez umarım...
Yurtdışı piyasaları da göçmüş yeni bi haber mi vardı
Mac’i tutarsa ditaş ve trakyacam tutar. Tavan çekmişler nerdeyse
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tca % +0.90
Zpf % +0.10
Zpe % -2.56
Mps henüz belli değil. Tahmini % -3.25.
Tupras eregli gibi babalarla bankalar bir turlu yuruyeemedi
Aslinda toparlanma olurken ilk babalar ve bankalar yurur ama bir turlu yuruyemedi
Benimki fon mantiginda
Az az hepsinden
Sabah tabandan afyon ve sekerbank girecegim karanlikta
Bakalim artik sansimiza
Afyon 5 olur gibi
Ytd
Gavurlarin sakasi olmaz ustadim
Bizimkilerde bu saatten sonra acmiyoruz diyemez
Ne olacak bilemedim
Yarin karar cikacakmis haberler oyle diyor ama reis bu saatten sonra cikipta orasi muze kalacak diyemez.
Ha su var
Reis bu kadar kararliysa elinde saglam guvendigi birsey vardir
Yoksa yarin kara cumamiz olur alimallah
EIB maalesef zarar yazdı: EIB için yeni fiyatımız: 0,066774
MAC daha ilk günden kol gibi zarar yazdı. Maalesef yine yanlış zamanda MAC aldım galiba. MAC için yeni fiyatımız: 0,040551
Ustadlar merhaba,
Bist covid nedenli taban yaptiginda borsaya giren yeni yatirimcilardanim. 3 ay gibi bir surede al-satlarla anaparamin %20si kadar kazandim. Ancak simdi is sebebiyle tum gun takip etmem ve trendleri takip etmem zorlasti.
Yatirimimi MAC, AFT, SUA, YAC ve ARM fonlarina paylastirmak istiyorum. Yorumunuzu almak beni sevindirecektir.
MAC -%1,3
gayet makul eksi yazmış XU100 ve özellikle XTUMY 'ye kıyasla
- 2.46% bist100'de -1.30% kapamış. Eksisine artısına bakılmaması lazım. Hisse fonlar endeks düşerken düşecek, çıkarken çıkacak.
Ama önemli olan endeksi ne kadar geçtiği, Endeks düşerken az düşerse, er geç tekrar çıkan endekste para kazandıracak. Olağanüstü iyi kanımca. Biriktirmek için fırsat bunlar hep. Günlük ortalama 0.20% bile geçse günlük endeksi, uzun vadede bileşikte muazzam getiriler olur. Ama tabi al-sat yapılırsa tüm bu yaklaşım çöp olur.
Eğer endeks %2 çıkarken %1 çıksaydı asıl kayıp ve işin kötü tarafı gizli kayıp olurdu. Kazanma ilüzyonu olurdu sadece.
Uzun vadede mac, tkf, eid ve osmanlının iki hisse fonunda var relatif olarak endeksi yenme gücü sadece. corona öncesi zirvelere daha 7-8 bin puan varken, bunlar o zirveyi çoktan geçtiler fiyat olarak.