Sayfa 821/1001 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

kısa vadeli tahvil faizlerine bakabilen varmı *

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    kısa vadeli tahvil faizlerine bakabilen varmı *
    Dunku oranlari bilemedigimden.
    Kiysslama yapamiyorum.
    Bugun iki kvba pff ustu getirmis
    Fpk. 0.04
    Hpt.0.03

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Türkiye eurobondları yine eksi maalesef bu hafta 4 te 4 fakat önceki günlere göre daha az zarar olacağını düşünüyorum.
    kısa vadeliler ve euro eurobondlar yükselişe gemiş.

4.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Dün sabah alım emri verdiğim fonun hesaba geçiş tarihi bugün görünüyor. 14:30 da geçerdi normalde, ancak hala geçmedi ve açıklamada "kısmi eşleşti" yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Fon alınmadı mı? Bir kısmı mı alındı? Bugün hesaba geçer mi?
    Benimkilerde de sorun var alışlar ve satışlar hâla gerçekleşmedi "eşleşti" ve "kısmi eşleşti" olarak kaldılar, hiç bu kadar uzun sürmezdi, ppf alış saatini de geçirdik.

5.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Benimkilerde de sorun var alışlar ve satışlar hâla gerçekleşmedi "eşleşti" ve "kısmi eşleşti" olarak kaldılar, hiç bu kadar uzun sürmezdi, ppf alış saatini de geçirdik.
    Bende de ilk kez oluyor. Fon yöneticisi akşam tekrar bakın, 14:00 dan sonra hesabınıza geçer diye ucu açık bir açıklama yapmış. 14:30 da hesapta olurdu normalde. Sorun aracı bankadan mı, yoksa fon sahibi kurumdan mı, anlayamadım. Bakalım akşam tekrar bakacağım.
    Kullandığım kurum Garanti bankası.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Hazine ve Maliye Bakanlığının internet sitesinden yapılan duyuruda, doğrudan satış yöntemiyle kurumsal yatırımcılara gerçekleştirilen 10 Temmuz 2020 valörlü, 9 Temmuz 2021 itfa tarihli altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracına ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, Bakanlık 6 ayda bir yüzde 0,75 kupon ödemeli 7 bin 97 kilogram altın karşılığı altın tahvili ile 6 ayda bir yüzde 0,75 kira ödemeli 5 bin 626 kilogram altın karşılığı altına dayalı kira sertifikası ihraç etti.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Bende de ilk kez oluyor. Fon yöneticisi akşam tekrar bakın, 14:00 dan sonra hesabınıza geçer diye ucu açık bir açıklama yapmış. 14:30 da hesapta olurdu normalde. Sorun aracı bankadan mı, yoksa fon sahibi kurumdan mı, anlayamadım. Bakalım akşam tekrar bakacağım.
    Kullandığım kurum Garanti bankası.
    Benim de Garanti Bankası, bir sorun var ama bakalım akşama ne olacak, zaten bu aralar garanti e-trader da bıktırdı sürekli sorun çıkarıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Benim de Garanti Bankası, bir sorun var ama bakalım akşama ne olacak, zaten bu aralar garanti e-trader da bıktırdı sürekli sorun çıkarıyor.
    e trader verimsiz, dün de iptal ettiğim hisse alım emri için tüm gün bloke koydu. Son dönem memnun değilim Garanti'den.

Sayfa 821/1001 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •