teşekkürler hocam emegine saglık
Printable View
hocam klimasan için bir görüşünüz var mı
Iyi geceler cümleten
İyi geceler üstad paylaşımlarınız için teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Iyi geceler Allaha emanet ...
çelik hocam Kervan halka açılıyor.. bu konudaki görüşlerinizi alabilir miyim?
Snkrn batmış 😃😀🤑
Celik hocam Gsdho için yorum yapabilirmisiniz ? Teşekkürler...
HATEK, S bir Ateks olurmu ?
Selamlar hocam .Salı günleri evde olduğunu unutmuşum.
CIMSA ispanyda 180mil $çimento fabrikası satın almış.orta ve uzun vadede geleceği parlak bir şirket.
Banka ve holding ler fena düştü.. yine sanayi kağıtları ile kar etmeye çalışıyor yatırımcılar..
Değerli hocalarım ve ustadlarim sizce endekste bu hafta içinde bir düzeltme olurmu.
iyi akşamlar cümleten dalgalı günleremi giriyoruz şelaleli günleremi giriyoruz yoksa o gün bu günmü yada yakınmı ???? cok sorulu bir gün dü cevabını bulan beri gelsin :)
Hoş geldiniz...
200 doları denemezse ayıp eder :D
8 günlük ortalamada kaldı bugün.
20 günlük 200 günlüğü kesti, 50 günlük 100 günlüğü kesmek üzere..
Grafiğe göre trend devam ediyor.
Bankalar haricinde endeksi yukarıya çekebilecek hisseler az sayıda. Muhtemelen bankacılıkla alakalı bir haber daha duyarız. Ya da ayıp ederler.. :D Olumsuz senaryo için bahanesi çok..
https://i.hizliresim.com/wFEhZf.jpg
bazen kar realizasyonu yapmak lazım sonra düşüşlerde stop falan işe yaramıyor
Aylardır küçük yatırımcıya borsa reklamı yapılıyor. Bunu da unutmadan devam etmek lazım.
Hayırlı akşamlar hocam. 1260 dek bir geri çekilme bekliyorum. Bir miktar nakite geçtim. Yarın yüzde 60 nakite geçmiş olacağım inşaAllah.
ben yinede hatırlatayım ben yön konusunda fikrim değişmedi.... lakin 1450 hedefimden ödün vermiyorum ama cevremde benden tecrübeliler var kazancı korumak adına bazen kenarda durmanın zararı yoktur elbette borsa devamlı yukarı gitmez devamlı aşağı düşmez orta ve uzun vadede hedeflerde değişiklik yok kısa vadeliler için kar cebe yakışır mantığında ilerlemenin doğru olacağını düşünüyorum
kriptolarda sörf yapıyorum bu aralar 24 saat var ripple eos ve wawes bir ara yazmıştım dikkatinizi cektimi bilmem hepsi ralli yaptı ve yapmaya devam ediyorlar
Bugün Almanya fırkateyninin Libya’ya giden Türk ticari gemisine çıkartma yapması benim kanaatimce endeksi en çok dalgalandıran faktör oldu. Dövizde bir hayli sert yeşil yaktı. Artan pandemiyi, hastanelerde yer kalmayınca günlük vaka sayılarını artırmakta olduğunu izleyerek önümüzdeki bilim kurulu veya kabine toplantısında yeni kısıtlamalar geleceğini düşünüyorum maalesef..
Hocam şu Sanko ya bi kızsanız yada sert bir bakış atsanız zamanı daraldıkca daha da salıyor kendini :) SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.