Sayfa 811/1043 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Esma hanım, ITTFH hakkında yorum yapabilirmisiniz . Teşekkürler..
    Hocam son yukselişin fibo %62 seviyesini 2,05 olar geri alarak taban oluşumunu tamamlamış.Güç topluyor yakın takibe devam.Az sabır diyelim.YTD.

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam son yukselişin fibo %62 seviyesini 2,05 olar geri alarak taban oluşumunu tamamlamış.Güç topluyor yakın takibe devam.Az sabır diyelim.YTD.
    Aynen. Çok iyi görünüyor. Biraz buralarda oyalansada iyi hareket edecek gibi . Ucuz kağıtlardan [emoji106]

3. Arkadaşlar bendeki hisseler zaten sizdekilerin ve çelik hocamın hisseleri ile aynı farklı olarak şunu diyebilirim uzun vade olarak özellikle 2023 için söylüyorum iyi olacağını düşündüğüm ASELSAN topluyorum ayrıca bilançosunu cok begendigim İNDES hoşuma gidiyor ve az da alım yaptım şahsen uzaktan eğitim devam edeceği düşüncesi ile.Bir de elimde yok ama TLMAN Karadeniz'de bulunan en önemli liman doğalgaz rezervleri dolayısı ile beğeniyorum.Yazdiklarim beni bağlar Ytd
    Teknik bilgim olmadığı için arkadaşlar ben tamamen hikaye üzerine gidiyorum bilgim oldukça paylaşırım .

4.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Bugün finans lar ve finans kiralama ve faktoringler iyi duruyor . Bankalardan sonra az da olsa alımlar devam ediyor ...
    Vakıf iyi gidiyor , iş ve şeker finanslara sıra gelir mi ???

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Bence sıra orta ölçekli hisselere gelecek.Beğendiğim hisseler.AFYON-VKGYO-OSTIM-TMSN-CEMTS-CIMSA-OZKGY-ARDYZ-AKGRT-USAK
    Kesinlikle kendime sadece. YTD.
    Ben de aynen orta ölçekli hisselerin 2021 de iyi olacaklarını düşünüyorum.. bist30 da olmayıp BİST 100 de olanlar tercih edilebilir...

6. Arkadaşlar Erbosan da bi kaç gündür hareketlenme var gibi. Takip eden veya fikri olan var mı. Paylaşırsa sevinirim.

7. Ben daha yeniyim siz degerli hocalarım kadar bilgilerim yok ama celik hocamın da paylaştıgı adese yi iyi goruyorum ittfh ın sermaye arttırmıyla tavan yaptı sermaye arttırmı adesenin borclarını odemek icindi eger borcların kapanma haberi kapa duserse celik hocanın dedigi gibi merko olurmu ?

Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Uzun zamandır takibimde ve 2,34 maliyetle portföyümde tutuyorum

Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 811/1043 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •