Borsada sular durulmuyor,adamlar marizledi gitti piyasaya sürdükleri 24 milyar dolar kara paraylan.
Printable View
Borsada sular durulmuyor,adamlar marizledi gitti piyasaya sürdükleri 24 milyar dolar kara paraylan.
Nebati: (KKM) Ülkedeki mevduatın 3'te birini karşılıyor-Apara
Nebati: Ülkeye kazandırdıklarının yanında KGF maliyeti bir şey değil-Apara
Nebati: KKM'nin maliyeti 75,6 milyar TL-Apara
Nebati: (MİR) Finansal sistemlerin çalışmasını sıkıntıya sokacak adımlara izin vermeyiz-Apara
italya da faşistler seçimleri kazanmış..iskandinav ülklerinde BİLE sağ güçleniyor..
dünya felakete doğru ilerliyor.
İyi oluyor.. Godoyu beklemeden kendilerini kurtarıyorlar.
Tammam takilmam. Ama bak bu vesile ile kendini biraz tanitmis oldun, teknoloji ile ilgilendigini ogrendi insanlar.
Şekerbank 1 tlden 5 tl oldu, malum simdi taban,taban 2.28 tananda hala:bravo:
Zaten küresel fasist kapitalist güçlerde öyle olmasını istiyor alt tabakayı ezmek için,anlasılan önümüzdeki senelerde genele yayılmış savaşlar bizi bekliyor,biz ise hazırlıksız ordunun içi bosaltılmış vaziyetteyiz,hangi ülkede generalleri içeri atılmıs ülke var ?
Rusya'nın İjevsk kentinde okula düzenlenen silahlı saldırıda 9 kişi öldü
Rusya'ya bağlı Udmurtya Cumhuriyeti'ndeki İjevsk kentinde bir okula kimliği belirsiz kişinin düzenlediği silahlı saldırıda 9 kişi hayatını kaybetti.
Rusya İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Rusya'nın Udmurtya bölgesinde bulunan İjevsk kentindeki 88 numaralı okula kimliği belirsiz bir kişi silahlı saldırı gerçekleştirdi.
Olay yerine güvenlik güçleri sevk edilirken, öğrenci ve öğretmenler okuldan tahliye edildi.
Saldırganın intihar ettiği belirtildi.
Rusya Soruşturma Komitesinden yapılan açıklamada, ilk belirlemelere göre, saldırıda 2'si güvenlik görevlisi, 2'si öğretmen, 5'i öğrenci olmak üzere 9 kişinin öldüğü belirtildi.
Yaralıların da bulunduğu kaydedilen açıklamada, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Garanti en sonunda 17,70 değmesi yaptı,ne kaldı 15'e şuradan:plc:
:ok:,Yazdıım gibi bende elektronik hastalığı vardı,o yıllarda en ala müzik seti bendeydi,pioneer,sony vs-Marantz ise en güçlü olanıydı muazzam sesi vardı,15 yıldır Ankara denizciler bit pazarı,İstanbul tüm bit pazarlarına uğrarım,buralarda çok elektronik,kusurlu leptoplar vs alırım,onarır 3-4 misli fiatına okuturum,İstanbulda en iyi bit pazarı dolapdere ve fikirtepedir,önceleri virüs çıkmadan çok ucuzdu suriyelilerin ilk geldiği yıllar,sonrası azaldı,evimde sayısını unuttuğum leptoplar,klasik müzik setleri mevcuttur,odamın biri onlarlan doludur,o zamanın anfileri çok güçlüydü hala dinliyorum evi sarsıyor:wave:
Pe ki bunu bilen kaç kişi var:)
https://d35fbhjemrkr2a.cloudfront.ne...b9955418c9.jpg
İngiltere'nin 2 yıllık tahvil faizi %4.549 ile 2008 sonundan bu yana en yüksek seviyeye çıktı
İngiltere'nin 5 yıllık tahvil faizi %4.571 ile 2008 sonundan bu yana en yüksek seviyeye çıktı
Karton kısmı bilgisayardan çıkan kartlardan yapılırdı. Onun için koydum :)
https://upload.wikimedia.org/wikiped...nched_card.jpg
özellikle bankaların son zamanlarda aşırı yükselmesinde rol oynadıkları iddia EDİLEN BİR KAAT TABAN olmuş..
:ok:.Bendekide 78 yılında 76 modeldi 400 wat Quatro,müthiş ses 8-16 ohm çıkışlı 4X100,bunu 4 ohm yaparsak 1000 watı bulur,mübarek düğün salonu halt etmiş,tabiki enerji harcamasıda yüksekti 400 wat vs,şimdiki ses sistemleri onun yanında civciv kalır,guya arabalarda 1000-2000 vat kullanılıyor invantörlerlen ona akümü dayanır,zaten o watı çekmez,yani rakam sahtedir,2-3 ohm çıkışlıdır hoperlörleri,benim cihaza taksam gümler:yes:
Türkiye, Yunanistan'ın Midilli ve Sakız Adalarına ABD menşeili zırhlı araçları konuşlandırmasını Yunanistan ve ABD nezdinde protesto etti.
Türkiye, ABD’ye verdiği protesto notasında, Doğu Ege adalarının statüsüne riayet etmesini ve silahların statünün ihlali için kullanılmaması konusunda tedbir almasını istedi.
Müzik notasımı acaba ?,zamanında askerlerimizin başına çuval geçirirken öyle diyorlardı,egede adalarımız alınırkende ses çıkarmadılar,şimdi herifliğ tuttup milliyetçimi oldular,bu ada ve kıbrısı bağış konusunu hiç unutmayız,üstelik milliyetçiliği ayaklar altına aldım bile dediler,bahçeli gık bile çıkaramıyor şimdi tam gaz destek diyor:seyt:
Garanti 17.70 değmesi yapmıştı,biraz 18 altından almıştık,şu sıralar 19.20 ilginç,ben 18.90 gönderdim riske girmeyeyim diye:Sad:
Teknosada bir ses sistemi görmüştüm 25.000 PMPO,sordum bu sesi veriyormu dedim,evet abi dedi,bende sahimi dedim,o zaman benim evdeki sistemimden katlarca yüksek dedim,öyle abi dedi:evil:...Devam edeyim,ama dedim bendeki ses sistemi düğün salonlarını aratmıyor dedim,yanımdan kayboldu şaşkın tavuk,üstelik eklmeyide unutmadım ben iyi,kötü elektronik ustasıyım dedim,devre,mevre tamirini belirtmedim:)
halk +%2,79
isctr -%2.04
Hadi ordan be hormonlu ilişkiler.
yoncayı,akı anlarım da !
Müzik notasudur o. Yurtan sesler korosu eşliğinde.
https://www.youtube.com/watch?v=lKC9...%C3%96NENmusic
Bunu zerzevat izlemeli. Yaptıkları her iş bı şekilde.
https://www.youtube.com/watch?v=fMFq0fR1LX4&ab_channel=MixiWork
O yıllarda :one:
1975, Microsoft kuruldu.
1976, Apple kuruldu.
Microsoft ürünlümü acaba ?,pek sanmam 1 sene içinde piyasaya sürecek ürünleri daha çıkmamıştır,78 yılında benim gözlemlediğim öyleydi,bilgisayar olmasaydı Aya nasıl gidilirdi ?,Pioneer 10 uydu sistemi ekipmanları nasıl idare edilirdi.
Aya Hollywood'da gidildi ya.