Malda yakalanıp ta zarardan satmak istemeyen için bir çare olabiliyor, bir ümit deyip yarın veya diğer günlerde karlı satmak ihtimali de var, bu tarafını kıllanıyorum ben daha çok!
Printable View
Benim kredili dediğim mevzu o değil arkadaşlar biz başka kredili BALYE nin peşindeyiz.:)
hani arada sıfırlama yapıyorlar ya ortaya karışık
Canım sıkıldı sabahtan beri aynı yerdeyiz. Pozisyonlarını ayarlayamadilar daha. Baslasinlar harekete de peşlerine takılalım
Koroplast güzel gitti, almak isteyene istediği kadar mal verdi, satmak isteyene sattırdı.
Kemerler bağlandı mı
O kağıda 2017 ilk girdiğimde patronu tanımazdık yeni aldı şirketi sonra bir grup tahtaya zıpladı ismi bizde kalsın , Allahı var ben ozaman patron taklaya getiriyor dedim , tahtayı *** etmeye çalışan grubu gömmek için tahtayı brüt takasa soktu.Tahta bir anda aşağı giderken bir anda yukarı kaldırırlar anlamazsın yinede sen bilirsin ,Çağrı bu tahtada 2 yönlü güzel para kazanırsın yapman gereken onlarla sofraya otur onlarla kalk yapabiliyorsan.:)ben grafını 2 gün önce topiğine attım global sert satış olmadığı sürece buradayım
adam tatili bırakmış gelmiş bu sıcakta te Allahım ya :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Özel bankaları gıdıklıyorlar
Obese halka arzda 565 kişi 49 tl kar ile hissesini satmış
yolda 10 tl bulsan almazmısın kafası yaşıyor olmalılar, ama borsa da çok zarar eder bu kişiler
satış yapılan kurumlar da hiç şaşmaz , başta ziraat , halk ve vakıf:)
Taşınan Açıklar dün yoktu 1 günde oldukça artmış, THYAO EREGL PETKM HALKB taşınmış,
https://i.hizliresim.com/se3cnzs.PNG
yarın için halkımın bankasından biraz alıorum ytd değldir çıtır yapmak için yapılmış masum bir işlemdir:)
evet OBASE de 2.350 yatırımcı ilk tavanda 11,55 tl fiyattan %10 karla satmış, besbelli bir kaç tavan daha gideceği ama kar cebe yakışır deyip 49 tl yı cebe indirmişler, sanırım bunlar halka arzdan çok az geldiği için uğraşmak istemeyip parayı çok önemsemeyen gruptan,
Obasede kaç tllik talep gönderdiniz ? Baremede o civar göndereyim boşa kitlenmesin para
Sıkı tutunun..atraksiyon saati geldi..
:cool::cool::cool:
GÜNCEL VİOP TEMİNATLARI 03.Agu.2022
https://i.hizliresim.com/tbgqj47.png
yok be dayu boş teneke gibi ses çıkarıos anca yatayda yön arıos neyapak:)emma beklediğim olursa yarın big dayuyu emekli edecez gibi görünüor:)abka dayuyla zabah açılışta zaferimizi ilan edriz diye düşünüom ..poz viob long halkb long petkım long sonra küsmece darılmaca yok ha:)
deh ulan deh ne uyuz eşek çıktın
Tam endekse çakılacak bir hava var , her yer sakin sessiz , avrupa yemyeşil , vadelilerin çoğu yeşil
Hükümet değişirse bundan en çok kamu bankaları olumlu etkilenir.Yanlış mı düşünüyorum?
En fazla baskı yiyen onlar; yönetim kadrosu ve zararına kredi faizi oranıyla...
hocam küçük peryot'ta grafik açtım hala yükseliş işaretinde nasıl olacak ta endeks düşecek ?
https://i.hizliresim.com/l0s5a7q.png
Bofanın bazı tahtalardaki yakın markaj satışları endeksin yukarı hareketini kısıtlıyor.
Tellioğullarından veya seferoğullarından destek gelmezmi:kahkah:
Ben bu görüşe katılamıyorum daha önce de HALKB için 13 dolardan 0.75 dolara düştü demiştiniz uzun vadeli yatırım adına o zaman da sizin gibi teknik analizciden beklenmeyen bir yorum demiştim şimdi 0.28 dolar oldu. İçeride neler olduğunu hiç bilmiyoruz dilek havuzuna para atmak gibi.
Onun yerine daha önce bahsettiğimiz hisselerde ralli beklemeyi tercih ederim. Ayrıca o dönemlerde USDTRY için 200 haftalık DEMA sına gelmesini de beklerim şu an 12.77, regresyon eğimini bozmazsa ayık bazda 0.35 artışla yaklaşık 4.2 yani 22 lira civarlarına düşeceğini tahmin ediyorum. Düşme derken çıktığı yerden düşecek anlamında. Şöyle ki eğer bu son aylık ortalamalardaki aralarındaki oran da devam ederse 31 liraları görmüş olan kurun 22 liraya gerilemesinden bahsediyorum.
Bu tahminlerle ilerlediğim için zaten bitmiş olan hisseleri shortlamayı düşünmüyorum 3000 üzerinde belki kısmi hedge için shortlama yapabilirim. Sn.Başkara'nın paylaştığı gibi dolar bazlı yukarı kırılım bekliyorum asıl o olmadan yani dümdüz dolar alan adamı geçemeden hatta birçok yer 3-5 arası faiz de veriyor, neden borsaya yatırım yaptık o zaman diye düşünürüm.
Halkbnak 4 yıldır bulaşmadım..al-sat yok ,elimde de yok...Demiş olabilirim.
ama hala aynı kanaatteyim UZUN VADE bence halkbnk-vakıfbnk uygundur..Hükümet gittiğinde,davası da sonuçlanır (akp ye dayak için elde tutuluyor)
buralarda olmayacaktır.
UZUN VADENİN ALTINI YİNE ÇİZERİM...hükümet değişsin özellikle vakvakın TAVAN SERİSİ BAŞLAR..ZATEN %90 I VAKIFMENKULDE..%10 SERBEST.
YÖNETİM VE düşük faiz işi bitsin,IMF olsun(imf kamu bankalarının rehabilitesine çok önem verir)
mesela kardemird 2000 li yıllarda batıyordu,FİYATI en diplerdeydi....KAMU BATMAZ..SADECE VERGİLERLE AŞILANIR. SONUÇ ORTADA..
ama hükümet değişmezse aynen sürünmeye devam....Pehlivan her ky.yı yere serer..Bankayı serdiği gibi.:)
İnenlerin binenlerin olduğu duraktayız. Bakalım kim ağır basacak.