Sayfa 821/1003 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: Viop XLII

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Kredili mal
    Günlük aracı kurumun verdiği 5 10 kat para vs vs

bunlarla olacak iş değil bunlar

Öz varlık Kendi paranla
    Malda yakalanıp ta zarardan satmak istemeyen için bir çare olabiliyor, bir ümit deyip yarın veya diğer günlerde karlı satmak ihtimali de var, bu tarafını kıllanıyorum ben daha çok!

2. Benim kredili dediğim mevzu o değil arkadaşlar biz başka kredili BALYE nin peşindeyiz.
    hani arada sıfırlama yapıyorlar ya ortaya karışık
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. Bulut abi seni seviyom.

Ama o kaada acayip gıcık oluyorum. Çık şundan da bi -5 yaptıralım içim soğusun
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Benim kredili dediğim mevzu o değil arkadaşlar biz başka kredili BALYE nin peşindeyiz.
    hani arada sıfırlama yapıyorlar ya ortaya karışık

4. Canım sıkıldı sabahtan beri aynı yerdeyiz. Pozisyonlarını ayarlayamadilar daha. Baslasinlar harekete de peşlerine takılalım

5. Koroplast güzel gitti, almak isteyene istediği kadar mal verdi, satmak isteyene sattırdı.

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Koroplast güzel gitti, almak isteyene istediği kadar mal verdi, satmak isteyene sattırdı.
    bofa halka arzlara pek bulaşmazdı tavan çözülünce epey mallandı

7. Kemerler bağlandı mı

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bulut abi seni seviyom.

Ama o kaada acayip gıcık oluyorum. Çık şundan da bi -5 yaptıralım içim soğusun
    O kağıda 2017 ilk girdiğimde patronu tanımazdık yeni aldı şirketi sonra bir grup tahtaya zıpladı ismi bizde kalsın , Allahı var ben ozaman patron taklaya getiriyor dedim , tahtayı *** etmeye çalışan grubu gömmek için tahtayı brüt takasa soktu.Tahta bir anda aşağı giderken bir anda yukarı kaldırırlar anlamazsın yinede sen bilirsin ,Çağrı bu tahtada 2 yönlü güzel para kazanırsın yapman gereken onlarla sofraya otur onlarla kalk yapabiliyorsan.ben grafını 2 gün önce topiğine attım global sert satış olmadığı sürece buradayım
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 821/1003 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •