Seda Sayan; Fakir gelin istiyorum.
Printable View
Seda Sayan; Fakir gelin istiyorum.
AIDS tüm dünyada azalmasına rağmen Türkiye'de vaka sayısında artış var.
Türkiye'de son 10 yılda HIV teşhisi koyulanların sayısı 10 kat arttı.
Fatih Terim, TFF'yi hedef aldı; "Alınamayan, gidilemeyen turnuvalar. Herkes bedel ödüyor ama yıllardır kalan yöneticiler var, onlar bedel ödemeyecek mi?"
Sakarya'nın Karasu ilçesinde, kumsalda yürüyüş yapanlar, insan kafatası ile kemikleri görünce şaşırıp, polise haber verdi.
Kemiklerin ve kafatasının bölgeye başka yerden taşınmış olma ihtimali üzerinde durulurken, polis, soruşturma başlattı.
Bir yakınının davasını izlemek için Bursa Adliyesine gelen kadın, kendisine bir süre önce tecavüz girişiminde bulunduğunu ileri sürdüğü kişiyi tanıyıp polise yakalattı.
Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet K, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Tutuklanmasının ardından cezaevine sevk edilmek için ilgili birime götürülürken kaçma girişiminde bulunan Mehmet K, polis ekiplerinin çabası sonucu adliye çıkışına ulaşamadan yakalandı.
Golün ardından Jose Mourinho adeta kendinden geçti.
https://i.hizliresim.com/7aVkza.jpg
Ankara'da lüks bir aracın arkadan çarptığı otomobildeki anne ile oğlu hayatını kaybetti. Aracını bırakarak kaçan sürücü aranıyor.
Avustralya'da Knickers isimli devasa inek, boyutları sayesinde mezbahadan kurtuldu.
1.94 boyunda ve 1400 kilogram ağırlığında olan dev ineğin, milyonlarca büyükbaş hayvana ev sahipliği yapan ülkede türünün en büyüğü olduğu düşünülüyor.
https://i.hizliresim.com/bVg53n.jpg
Rusya'da yapılan Moskova Güzellik Yarışması'nda birinci seçilen Oksana Voevodina, kendisinden 24 yaş büyük Malezya Kralı V. Muhammed ile evlendi.
Eskişehir'de, 3 aydır evine gitmeyen üniversite öğrencisi Eren B.'nin evinden pis kokular gelmesi üzerine polis eşliğinde çağrılan çilingirle daireye girildi.
Ev kirasını ödeyemediği için eve gitmeyen Eren B.'nin sahiplendiği iki kedinin açlık ve susuzluktan öldüğü belirlendi.
:agla:
Londra'daki Dünya Satranç Şampiyonası'nda 9 Kasım'dan beri yenişemeyen iki büyük usta, 12 beraberliğin ardından bugün "Armageddon" adlı finalle sonuçlanabilecek hızlandırılmış seride karşı karşıya gelecek. Maç Londra'da ses yalıtımı olan bir odada TSİ 18:00'de maç başlayacak.
İstanbul'da çağrı merkezi kurarak, aradıkları kişilere, Kuran-ı Kerim ve dini kitap sattıklarını söyleyen ve siparişlere kağıt parçası gönderen bir şebeke, polis ekiplerince çökertildi.
"Kitap bedelinin yüzde 10'unu Arakan ve Filistin’deki Müslümanlara gönderiyoruz" diye insanların dini duygularını sömürerek yaklaşık 3 milyon lira vurgun yapan çete elebaşının lüks bir yatta, adına hazırlanan şarkılarla doğum günü kutladığı görüntüler de ortaya çıktı. Paralarla gece kulüplerinde eğlendikleri iddia edilen çete üyelerinden 4'ü tutuklandı.
Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki viyadük çalışmaları sırasında beton blok işçilerin üzerine düştü.
5 işçinin enkazın altında kaldığı bildirildi.
https://i.hizliresim.com/P1Yo4Q.jpg
Uçakta yolcular tarafından yapılan akılalmaz davranışlara bir yenisi eklendi.
Kadın yolcu, yanındaki adamın ayakkabılarını çıkardıktan sonra ayak tırnaklarını kesmeye başladı.
Doğum oranı her yıl giderek azalan ve yaşlı nüfusu artan Japonya, son 22 yıldır büyük göç alan başkent Tokyo'da nüfus planlaması için ilginç bir yönteme başvurmayı düşünüyor.
Japonya hükümeti, başkent Tokyo'dan taşınanlara 140 bin liralık destek paketi sunmayı planlıyor.
Türkiye-Suriye sınırındaki Oylum Höyük'te yürütülen kazı çalışmalarında, 4 bin yıl öncesine ait zeytin çekirdekleri ve zeytinyağı tesisinde kullanıldığı düşünülen ekipmanlar bulundu.
Ehliyetsiz araç kullanan öğretmenin çığlıkları polisi isyan ettirdi!
https://www.youtube.com/watch?v=nDb7ikzs4y4
Adıyaman'da, ölen babaları Mehmet Özer'in cenazesinde tartışan kardeşler arasında tekme- tokat kavga çıktı.
6 kişi yaralanırken, polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavgaya karışan 10 kişi gözaltına alındı.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Atatürk'ün hatırasına hakaretten mahkeme karşısına çıkan İzmir'in Buca ilçesi Çaldıran Mahallesi muhtarı Murat Gökyer, ilk duruşmada 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Gökyer ; "Bir yıl önce de benzer bir paylaşım yapmıştım. O zaman herhangi bir tepki gelmemişti"
Kastamonu'da okul önünde çıkan kavgada silahla vurulan bir öğrenci hayatını kaybetti.
Saldırıdan sonra kaçan öğrenci aranıyor.
Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde tarihi bir binanın çatısına çıkıp intihar girişiminde bulunan kişi 2 saat boyunca polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini oyalayıp tramvay seferlerinin durmasına neden oldu.
Daha önce de 19 defa farklı yerlerde intihar girişiminde bulunup para isteyen İbrahim A.nın, bu işi meslek haline getirdiği düşünülüyor.
Donald Trump: Gençliğimde beni Elvis Presley'e benzetirlerdi.
https://i.hizliresim.com/nQ5MD0.jpg
Samsun'da, düğün konvoyunda hava ateş açan 77 yaşındaki kişi damadın arkadaşını yaraladı.
Osmaniye'de aralarında kavga çıkan 3 kardeşten biri bıçaklanarak öldürüldü, diğer ikisi yaralandı.
İnegöllü 3 sanayicinin geçen yıl örnek bir projeye imza atarak ilçeye kazandırdığı, eğitimlerin tamamen ücretsiz olacağı, öğrencilerin masraflarının devlet tarafından karşılanacağı okula sadece 24 öğrenci kayıt yaptırınca açılamadı.
Denizli'de, okula gitmek istemeyen 13 yaşındaki kızı tarafından bıçakla yaralanan anne hastanede tedavi altına alındı.
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda, genç kızları pazarladıkları tespit edilen ve yaşları 80 ile 65 arasında olan 4 kişi ile aracılık eden 6 kişi yakalandı.
Fatih Altaylı, bugünkü köşesinde artık gece evinin önüne park eden vatandaşlara da ceza kesildiğini belirterek "İddiaya göre gece bekçilerine bile makbuz verilmiş, cezaları onlar yazıyormuş.
özlem hoca konuşmamızda olayı şu şekilde anlattı;
"üniversitede gerçekleşen önemli bir toplantıya yetişmek üzere aracımı sürüyordum, bu esnada trafik polisi durmamı istedi, ehliyet ve ruhsatı kendilerine verdiğimde ehliyetimin kırık olduğunu öne sürerek bu ehliyeti kabul etmeyeceklerini bildirdiler, kendilerine ehliyetimin olduğunu ve ehliyetsiz araba kullanmaktan ceza veremeyeceklerini söyledim, önemli bir toplantıya yetişmek durumunda olduğumu belirttim, kendileri bana herhangi bir şey söylemeden uzun bir süre beklettiler, kendimi tanıtarak sizin gibi bir çok polis öğrencim var bana saygıda kusur etmezler, ben sizleri onlardan ayırmıyorum dedim, o sırada polis "bana ne öğretmensen, hocaysan" dedi ve ehliyetim olmasına rağmen ehliyetsiz araba kullanmaktan ceza kesti, uzlaşmacı bir tavırla memur olduğunu sabit bir gelire sahip olduğumu bu cezanın hem ağır hem de lüzumsuz olduğunu söyledim diğer polis cebinden çıkardığı telefonla beni videoya kaydetmeye başlayınca sinir krizi geçirdim, ben de polis memurlarının ve polis arabasının fotoğraflarını çektim, toplantıya gitmek üzere yola koyuldum aradan 1 ay geçtikten sonra video görüntülerinin basına servis edildiğini üzülerek öğrendim, hukuki olarak sürecin takipçisi olacağım."
https://eksisozluk.com/entry/83791843
Faydasız icatlar
https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yas...?_szc_galeri=1
Dünyaca ünlü erkek dergisi Playboy, milyonlarca dolarlık bir tazminat davasıyla karşı karşıya. Görme engelli bir ABD vatandaşı, derginin internet sitesinin görme engellilere uygun olmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurdu.
Osmaniye'de "yaramazlık" yaptıkları gerekçesiyle çocuklarını çite bağlayan Suriyeli baba gözaltına alındı.
Tarım ve Orman Bakanı, 81 İlden Gençlerle Genç Çiftçi Zirvesi'nde "Avrupa ile Anadolu çiftçisini" kıyaslaması üzerine bazı çiftçiler "Bizim halimiz ortada bizim kazandığımız da devlete verdiğimiz de belli. Bizi dinlemeyen bakanı biz dinlemeyiz" diye salonu terk ettiler.