Fatih Terim, TFF'yi hedef aldı; "Alınamayan, gidilemeyen turnuvalar. Herkes bedel ödüyor ama yıllardır kalan yöneticiler var, onlar bedel ödemeyecek mi?"
Fatih Terim, TFF'yi hedef aldı; "Alınamayan, gidilemeyen turnuvalar. Herkes bedel ödüyor ama yıllardır kalan yöneticiler var, onlar bedel ödemeyecek mi?"
"Masada kimin kurban olduğunu bilmiyorsan o sensindir" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
İstanbul Devlet Modern Folk Müziği Topluluğu sanatçısı İskender Küserman, 19 yaşındaki oğlu Emir Küserman tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.
Karar duruşmasında savunma yapan oğul Küserman "Annem ve ben babamdan kaynaklı mutlu bir hayat yaşayamadık. Annemin daha fazla üzülmesini istemiyorum. Sizden bir babalık bekliyorum" dedi. Mahkeme heyeti "Haksız tahrik altında kasten öldürme suçundan" oğul Küserman'ı 15 yıl hapis cezasına çarptırdı.
Trump'ın selefi Barack Obama'nın elektrikli arabalar ve diğer "yeşil" girişimler için başlattığı kamu teşviklerini iptal etmeyi planladığı bildirildi.
Karabük'ün Yenice ilçesinde, sanayi sitesinde parçalanan varilden yayılan gaz, 15 kişiyi etkiledi.
Yer İmleri