Birileri bu karmaşa ortamından ciddi miktarda kazanç sağlıyor, piyasada dengeler bir kez bozuldu...
Printable View
meral akşener askerlik anılarını anlatıyor.
esas konuya geldiğinde bist fiyatını göreceğiz.
dyp anap nasıl ortadan kayboldu ise, iyi parti de anlaşmaya gelmezse kaybolur.
bugün acep bist devre keser mi?
Akşener: Dün itibarıyla 6'lı masa milletin iradesini kararlara yansıtma iradesini kaybetmiştir
Defalarca dedim..5.500 üzerinde asla mal taşımam(hisse)..3 dolar seçimden önce geçilemez...
İyi parti tarihe karışır...
Meral 6 lı masayı devirdi..Üstelik CHP li başkanlara gelin aday olun diyor...CHP yi bile karıştırma adımları...vay anam vay...
Meral Aksener ; Mansur Yavaş ve Ekrem Imamoglu'na adaylık çağrısı yapıyor.
İyi parti kadınlara oynayacak bence. Atılan imzalara sadık kalacağız diyor, dostane ittifak vs olacak gibi.
Dişi Truva atı imiş meğer.
Kadın eski 6'lı masanın tüm stratejisini biliyor.
Ziraat üzerinden emeklilik ve yatırım fonu bankaları desteklemese endeks fena yıkılırdı, şimdilik işe yaradı bakalım parası ne kadar yetecek
pala sıçtın batırdın...ortalığı..temizlemesi de bize kaldı
5600 shortların yarısı kapandı ykbnk longlar duruyor...
artı kapatak
:drunk::drunk:
Tam kadınları siyasete bulaştırmamak lazım diye düşünüyordum KaraKemal gibi afarıoz edilirim diye yazmadım.
Erkekler birbirine ağzına geleni söylüyor, kadın siyasetçi büyük avantaj sağlıyor.
yalnız bes fonuna malı iyi sattılar yaw
servet el değiştirdi resmen
:drunk:
ZPLIBF inanılmaz işlemler olmuş, bu parada bankaları sıyırmış yukarı
https://i.hizliresim.com/j2v0pc1.jpg
Yemeğin salçalısı ariston abi
#SONDAKİKA | YA TARİH YAZACAĞIZ YA DA TARİH OLACAĞIZ.
— Meral Akşener
Vahşi e alması lazım simdi
Dolar kuru önemli, bana göre cumhurun işi çok zora girdi.
Pala tebrikler. Çok iyi noktalardan imkan tanıdın.
Sabah yazdığım gibi 5773 gibi 100 puan altınında altına düştün.
Bazıları bekliyor bazılarını güzel karla kapattım.
Biraz da kağıt aldım.
ben sabah söyledim bu kadın masayı yıkacak diye...
BİZ MANSUR YAVAŞ VE EKREM İMAMOĞLU'NUN ERDOĞAN'A KARŞI KAZANABİLECEĞİNİ SAVUNDUK.
DİĞER 5 PARTİ İSE KILIÇDAROĞLU İSMİNİ ORTAYA KOYDU.
BİZ ANKET İSTEDİK VE BU TALEP REDDEDİLDİ.
Meral Akşener
Kadın yıkmadı masayı. KK yıktı. Anket yap mr. yavaş 1.çıkar. Ama illa ben dersen masayı yıkarsın.
Bim long... 136,47
İki beldeye başkanı da gelmez.
HA alayına çakar geçer. Oyyyle bakar kalırsınız.
Bir kaç aydır olanlar sonrası bugün ya tam destek vermesi ya da sert ayrılık görüntüsü vermesi gerekiyordu. Geçen ay bile yazdım oyun teorsine göre 2.inci tura bırakmak daha safe strategy.
Mehmet Gerz bağlandı o da 2.tura bırakacaklar dedi.
helal abama bilmem kaç kere seçim kaybetmiş adamın ardından ne gidecem kazanacak adam varken dedi vaşaklı duruş sergiledi :bravo:
Yeni bir Türkiye geliyor gençleri ile beraber eski siyasetçilere yer yok. Olmayacak. Bir daha asla.
Boynuna kemeri tekrar takar mi?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siyaset ters köşe demiştim size dün iyi diyenler bugün kötü diyecekler. Dün ak olanlar bugün kara olacak.
Siyaset beni bağlamaz.