Sayfa 819/1002 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,545 - 6,552 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Cuma namazimdan sonra ikindi vakti bistin cenaze namazini kilarlar.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Haber: Engin Açar
    Gelen son dakika bilgisine göre, İYİ Parti Lideri Meral Akşenerin Millet İttifakından ayrılmak istediği iddia edildi.
    Millet İttifakı dün ortak olarak çıkaracakları cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere bir araya geldi. TELE1 in ulaştığı bilgiye göre, Millet İttifakı ortak aday için Kemal Kılıçdaroğlu ismi üzerinde uzlaştı.
    helal abama vaşaklı kadınmış
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3. Bloomberg haberine göre 11 aydır aralıksız düşüş varmış küresel gıda fiyatlarında bizde durumlar nasıl?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Buğday ve ayçiçek yağı dolar bazında yıllık %40 düşmüş. Un, ekmek, makarna, bisküvi fiyatlarında indirim pek olmadı. Yağda hafif indirimler var günü geçenleri piyasaya sürüyorlar çok fazla yeni marka görüyorum.

Bizim ülkede sadece bindirim olur indirim asla, hammaddeleri düştüğü halde tüketim maddelerine hala zam yapılıyor...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Borsa düşüyor. Neden bu olabilir mi? "hafta sonu rusya yaptırımlarıyla ilgili abd'den Türkiye'ye suçlama" gelebilir.

Ben bi sallayım tutarsa tutar tutmazsa 300 ü geri veririk.

Maliyet 3760 stop 3765 he. Yine verdim rakam bakam palam ne yapacak
    Yine 150 mi yoksa 1500 mü?

Pala!!!! yine rakam yazmaz yazmaz geri geldi.

6.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Bizim ülkede sadece bindirim olur indirim asla, hammaddeleri düştüğü halde tüketim maddelerine hala zam yapılıyor...
    Sunta dolap fiyatları nerede ise buzdolabı fiyatına geldi, kereste %75 düşmüş fiyatlarda indirim yok.

Kağıt fiyatları da aynı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Benim görüşüm Kemal beyin adaylığını KABUL edecek.( aralarında son bir konuşma geçtiğini düşünerek birbirlerine samimi olmazlarsa 1 sene onra seçim olur )
    Bu hamlenin siyasi bir hamle olduğunu düşünüyorum kendi millet vekillerindende K.K istemeyenlerde vardı , hem kamuoyuna hem kendi ekibine karşı en ince detayı paylaşım yapıp getirisi götürüsü anlatılmaya çalışıldığını düşünüyorum.
    K.K zaten diğer partilere destek turları yapmaya başlamış.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. 3.bir aday çıkar ise bu CB seçimini 2.tura taşımak için yapılan bir hamle olacaktır.
    Çıkacak 3.adayın kimin değirmenine su taşıdığına bakmak lazım derim.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 819/1002 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •