Yabancý olsa borsada tampon görevi görür (dü). Ama yoðun yerli iþlem içindeyiz. Bizim ortalama mal tutma gün sayýmýz yirmi lerde idi bir ara okumuþ olduðumu hatýrlýyorum.
Yabancý olsa borsada tampon görevi görür (dü). Ama yoðun yerli iþlem içindeyiz. Bizim ortalama mal tutma gün sayýmýz yirmi lerde idi bir ara okumuþ olduðumu hatýrlýyorum.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Demiþtik..geçin onu..herkes kendi parasýnýn derdinde..bir de depremzedeleri buna bulaþtýrdýlar ya..
Çarþamba en diplerden 20 kont. longum vardý...iptal oldu..gýkým çýkmadý...
bakýn yorumlara
''Bir saate hayvan gibi etkileþim beðeni alan tivitler artýk almýyor. sadece benim deðil diðer hesaplarda da gözlemlemim bu, msi%8 olunca demek çoðu kiþi almak istediðini almýþ. yazýk çok yazýk gerçekten acýmýz olmasa çok þey var daha yazacaðýmda zamaný geldi mi konuþurum…
ÖS 9:25 · 14 Þub 2023
·
29 B
Görüntülenme
ideal için: ÝDEAL yazan yere basýn(sol üstte)..orada versiyon yenile ye evet deyin...
þimdi saðlama yaparsak fonlardan 10 milyar giriþ olacak 10 günde...
günlük 1 milyar alým demek...
pekala depremden önceki cumayý hatýrlarsak yatýrým finans 1,5 milyar mal aldýgýnda baba kagýtlar özellikle bankalar tavan olmuþtu...
ve hiç bir tedbir ve geri alým yokken...
bu kadar tedbir ve destekte bunlar 10 milyarlýk malý nerede bulacaklar...
bulamazlarsa ne yapacaklar...
yarýn satýþ düþünen bir çok kiþi satýþ tuþunu söktü bile...
5. günün þafaðýnda doðuya bakýn gundi gelecek ve demiþtim diyecek...
sonra ýslak odunla kovalýcaz onu...
gundi gelene kadar rahat olun...
tepe orda iþaretlenir benden söylemesi...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
allah ýcýn býr aydýnlatsýn yarýn garantatý bankasý kredýlý alýs yapcm yasakmý degýlmý kredýlý ýslem
yasaksa tum hýserlredeký tedbýrlerý nýye kaldýrdýlar
-Geri alýma konu edilebilecek azami pay sayýsýnýn 330 milyon adet olarak belirlenmesi,
-Geri alým için kullanýlabilecek azami fon tutarýnýn 3 milyar TL olarak belirlenmesi,
Ýþ bankasý hedefleri bunlar. Ya 330 m adet alýrým ya en fazla 3 milyar tl alýrým demiþ. Ýkisini denk getirsek
9.09 yapýyor. Ama kaðýt 9.52 de.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer Ýmleri