Özellikle isctr ve iştirakleri yükselecektir diye düşünüyorum şişe aldım çekildim kenara
Printable View
Özellikle isctr ve iştirakleri yükselecektir diye düşünüyorum şişe aldım çekildim kenara
Ali YESILDAG 7. video.
Silinmeden izleyin.
https://www.youtube.com/watch?v=Tns7...l=%C4%B0laveTv
( 27.55 dk.)
Kondanın yaptığı ankette bile yüzde 50,4 çıkarken mahremin çekilmesi ile kararsızların dağılımı hesabı ile mahremin oy verenleri KK na oy atmasalar bile zaten 52 nin üzerine çıkmış olur.
Onlar da oy verirlerse KK yüzde 54-55 e ulaşabilir.
Bundan sonra seçimi çevirmek sadece masa başında mühürsüz oylar vs. ile yapılabilir.
gün sonu kapanışa doğru Kapalıçarşı Ağa sokak
fiyatları
gün içinde 21.25 zirvesini gödükten sonra 20.825 dşükler kadar mal verdiler
kapanışa 1 saat kala
ABD Doları 21.0500 21.1000 21.0000 0.2400 1.15 16:01:48
Ben suikast falan gibi bir şeylerden de çekiniyorum. KK 'nın artık miting falan yapmayıp hatta insan içine çıkmayıp bir yere kapatılması ve 24 saat kalabalık bir ekiple korunması gerekir. Bunu devletin yapması gerekir, CB adayları belli olunca tüm adaylar devlet tarafından çok iyi korunmalıdır.
Erdoğan: (Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylıktan çekilmesi) Doğrusu üzüldüm, keşke yarış sonuna kadar böyle devam etseydi
Sinan Oğan da çekildim der ise ortada bir En Uç -Ekstrem bir Senaryo var derim.
Buda İlk seçimi ötelemek olabilir.Yeni pusula basımı hikayesi falan.(YSK nın seçim öncesi bir açıklama yapması şart)
Fiziki olarak pusulada olan 2 adayın çekilmesi. Ortamı bayağı bir karıştırır.
Bir senaryoda benden gelsin.
Evet Dolar satış 22.08 Lira.
Alışta 21.24 e kadar çıktı.
Benjamin atağa kalktı gene.
https://www.haremaltin.com/
https://www.altinkaynak.com/canli-kurlar/
Bir saat kadar önce çarşıdaydım
Cadde full dolu , kuyumcularda izdiham var
Döviz bürolarının önünde metrelerce kuyruk vardı
USD alış 20,90 Satış 21,90 kapanın elinde kalıyor
Kıyamet yaklaşıyor ...
Dolar
21.1740 22.1380
ALTINKAYNAK...
Usd tl 21,149 21,899
22 nin altından almak imkansız
tabela önemsiz
Zamaninda Kasimpasa'da kuru fasulyeci acip, ziyan edip kapatan biri devlet yonetiyor.
Etrafi da tum hayati hirsizlik, gasp, santaj, cokme olan birileri dolu.
Ali YESILDAG, 7. videosunda anlatiyor.
........... olan kısım kuru soğan ile ilgili, egedük tercüme eder :he:
Evet anletlerimiz geçersiz oldu yeni tahminleri alalım mı.
Değerli forumdaşlar
İkili kura geçtiğimiz konusunda mutabıkız diye düşünüyorum.
Bu iki kura isim koyalım ki bundan sonraki paylaşımlarda karışıklık yaşamayalım .
Önerim ;
1) Serbest piyasa kuru
2) Ekran kuru
Serbest piyasa yeşil soğan 30 TRY olunca sistem rayına girmiş olarak kabul edeceğim...
Sinan oğan çekilmemeli
Geçen sene kredi çekerek aldığım 63 bin TL lik araba 180 bin TL olmuş daha bir ay var bir sene olmasına.
Geçen sene kredi çekerek 2000 model scoda felicia aldım. Dediler bu arabanın motoru alüminyum sorunlu korkup sattık. Her ay bir araba alıp satan çocukluk arkadaşıma Ankara'dan bir araba almasını söyledim gönderdim onu galericiler tongaya düşürmüş hurda bile sayılmayacak kadar kötü bir araba getirdi onu biraz toplayıp baya zararına sattık. Bu sefer kayınçoya dedim o da bir araba aldı getirdi araba yağmurda su alıyor. Kız bunu da sat diyor buna da çok para harcadım velhasıl bizim ilk araba dursa 60 binden 180 bin olurdu. Bizim Dacia 120 bin ediyor 20 bin harcadık. Şimdi Pts satıp Opel Vectra 1992 model alacağız. Hem tekerlekli sandalye sığar bagaja hem motoru büyük acemi çocuklar için iyi olur diye düşünüyorum.
Muharrem ın oy'u yüzde 10 dan yüzde 2 ye düşünce, göya sözümona kendisi yüzünden K.K . kaybetme sinmiş veya kaybederse suçu onda bulmasınmış, ulan bu kadar çakal adamların siyaset yaptığı bir ülkede halkın sessiz zavallı bir üyesi nasıl kalkınır karnını doyurur, yazıklar olsun bu da eski CHP li yani, öbürlerini zaten bahsetmiyoruz
1) Serbest piyasa kuru
2) Şahap kuru
Sayın Başkanım,
Değerlendirme ve onaylarınıza arz ederiz.
Ek 29534
Bu nasıl devlet adamlığı yahu. Delil sunmadan koca ülkeyi töhmet altında bırakıyorsun.
2 gündür baskılamayı bıraktılar..:yes:
https://files.catbox.moe/n2hnei.JPG
Rusya çin azerbeycan falan o grupla ilişkimiz azalacak.İkinci dünya savaşında inönünün izlediği tarzda içe kapanma odaklı bir ülke olacağız.