Sayfa 824/1009 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 6,585 - 6,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Serbest piyasa yeşil soğan 30 TRY olunca sistem rayına girmiş olarak kabul edeceğim...

Sinan oğan çekilmemeli
    bir halt olacağı yok.

3. Geçen sene kredi çekerek aldığım 63 bin TL lik araba 180 bin TL olmuş daha bir ay var bir sene olmasına.

4. Geçen sene kredi çekerek 2000 model scoda felicia aldım. Dediler bu arabanın motoru alüminyum sorunlu korkup sattık. Her ay bir araba alıp satan çocukluk arkadaşıma Ankara'dan bir araba almasını söyledim gönderdim onu galericiler tongaya düşürmüş hurda bile sayılmayacak kadar kötü bir araba getirdi onu biraz toplayıp baya zararına sattık. Bu sefer kayınçoya dedim o da bir araba aldı getirdi araba yağmurda su alıyor. Kız bunu da sat diyor buna da çok para harcadım velhasıl bizim ilk araba dursa 60 binden 180 bin olurdu. Bizim Dacia 120 bin ediyor 20 bin harcadık. Şimdi Pts satıp Opel Vectra 1992 model alacağız. Hem tekerlekli sandalye sığar bagaja hem motoru büyük acemi çocuklar için iyi olur diye düşünüyorum.

5. Muharrem ın oy'u yüzde 10 dan yüzde 2 ye düşünce, göya sözümona kendisi yüzünden K.K . kaybetme sinmiş veya kaybederse suçu onda bulmasınmış, ulan bu kadar çakal adamların siyaset yaptığı bir ülkede halkın sessiz zavallı bir üyesi nasıl kalkınır karnını doyurur, yazıklar olsun bu da eski CHP li yani, öbürlerini zaten bahsetmiyoruz

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Değerli forumdaşlar

İkili kura geçtiğimiz konusunda mutabıkız diye düşünüyorum.
    Bu iki kura isim koyalım ki bundan sonraki paylaşımlarda karışıklık yaşamayalım .

Önerim ;

1) Serbest piyasa kuru

2) Ekran kuru
    Veya Alternatif olarak

1 Nebatinin televizyona , ekranın sağ alt köşesine laf olsun torba dolsun diye verdiği kur

2 Piyasanın Şahap'tığı kur
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Veya Alternatif olarak

1 Nebatinin televizyona , ekranın sağ alt köşesine laf olsun torba dolsun diye verdiği kur

2 Piyasanın Şahap'tığı kur
    Kısaca

1 Kur dö Nebatat-ül â'zam
    2 Şahap tığının kuru

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Kısaca

1 Kur dö Nebatat-ül â'zam
    2 Şahap tığının kuru
    1) Serbest piyasa kuru

2) Şahap kuru

Bu da olabilir .

Sayfa 824/1009 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon