Doları nereden alalım?
DÖVİZ burosundan mı?
Bankalardan alınamıyor mu?
Printable View
Olan da garibim bimas a oldu. İyi sattılar..
Gelen makro ihtiyadı tedbirleri tamamı bankadaki vadeli&kkm faizini arttırıyor. Borsanın en büyük düşmanı faiz, bu şartlarda iş zor...
%40 faiz ve bankaların düzenlemeleri işin zor oldugunu gösteriyor...
bankalardaki gece yazdıgım tüm alış emirlerini sildim...
bunların canı çok yanacak gibi...
Bankacılık sektörü bu dönemde fazla hirpalanir... uzaktan izlemek eniyisi
%39 1 aylık teklif yalnız. Yıllık bağlanamıyor. Ben hala eurobond diyorum ama hiç Fiziki döviz yok :)
RTE, kazanırsa özellikle İŞC den uzak durmak lazım.
İŞC yön. kurulu üyesi MÜSLİM SARI(CHP MV VE PM ) HABER TÜRKTE:''Hesaplaşacağız,yargılayacağız'' diyordu
KÜBRA,zor engelledi...
CİNER bile FATİHİ gözden çıkardı...
İS gurubu için demoklesin kılıcı keskin..DEVLET BAHÇELİ: yapalım demişti..
Bu baskı oluşturur...Ha KK,kazanacaksa İŞC tavan gider...
Buradaki gencolar,pek dikkate almazlar ama para onların..
Şahsen banka alsam diğer 3 özeli alırdım...Siyasi otorite güçlü ise ne yapacağı belli olmaz.
VİOP30 +%0.20 pozitif ama fark -9200,
https://i.hizliresim.com/h5aay3z.PNG
Viop30 bitmiş...bu hacim ile Asensör olmuş...
Ben banka alıcak olursam ykbnk alırdım.
Kk kazanırsa işc tavan olur
Rte kazanırsa hulk tavan olur
Dersek, öyle olmaz da gerçi, hadi üüüle oldu diyelim bi ihtimal
Ykbnk yeni iktidara çabuk uyum sağlar die düşünüyorum
O kadar bankayı holdingi topla THYAO etmez. Benim için tansiyon aleti THYAO'dur :). 3 gündür piyasayı sırtladı taş gibi de duruyor.
karakemal şortları kapattın mı
Bir miktar Vestel bıraktım, Bolca, Dolar Ve altın topladım dünden beri, Para buldukça parçalı eurobond alayım diyom da bu amcam duracak paralar üç kagıtçıdır ödeme zamanı geldi mi ödeme yapmaz iyede düşünmüyor değilim..
XYUZO 2,87
XTUMY 2,90
XU100 1,51
XU030 1,07
XBANK -1,16
XSINAI 2,55
Bankalar topal ördeğe bağladı. 4000 seviyesi kritik orada.
Şimdi mevcut yönetim Temmuzda asgari ücrete tekrar zam yapacağız demişti ? 10,000 desen 500$ yapıyor. İnanılmaz bir rakam olur. Eğer dövizi salmazlarsa ve bu rakamlar gerçekleşirse borsa falan hepten yalan olur marj falan kalmadı zaten çoğu şirkette.
SPOT kapanış, Varlık Fonu adına Ziraat Yatırım gene mal aldı, BofA da alış tarafında kapattı, HSBC seçim öncesi aldığı yatırım malını bitirmeye çalışıyor,
https://i.hizliresim.com/3ob6qz3.PNG
TCELL'de takibimde ama olası kur şokunda orada canlar sıkılır. Ama çarpanları tarihsel olarak hiç olmadığı kadar ucuz. Tarifeler de zamlanıyor. Dövizi sene sonuna kadar böyle tutacaklarını bilsem TCELL yapıştırır geçerim tek hisse.
algı yapmayınız, burada sadece ATATÜRK'ün vasiyeti gereği belli miktarda üye yönetim kurulunda, buradan gelen karda Türk Dil ve Türk Tarih Kurumuna aktarılıyor, bu kurumlarda da şu andaki iktidar elemanları var , üyeler sadece oradan maaş olarak ne alması gerekiyorsa onu alıyorlar, ayrıca el koymak için miras hukukunu yok saysınlar derseniz o zaman güçlü olan istediğinin malına çöker. bence
Rahat olun ya işc ye kimse çökemez, tohatlı abi korkutuyor olmalı chplileri eline fırsat geçmişken bi korkutuyum :demiş olanbilür. :)
Ayrıca hem çökmek isteseydi 20 yıldır niye beklenildi,
Bilemedim imdi
Muhafazakar cemiyette
İkinci ayasofya derler
İş banka
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yan tahtalar 3 gündür oldukça iyi.. Bakalım nereye götürecekler.. Onlardan da mal toplanıyor..
https://i.hizliresim.com/mp1eqjg.png
Seçimden sonra kol gibi ÖTV zamları gelebilir. Bizim gibi ülkelerde 30-40 yıllık arabalara biniyorlar sokaklarda bizim neyimize sıfır Mercolar
İçten geçirmek, istemek ayrı çökmek ayrı şeyler.
Bende burda paladan her gün yımırtalı pideyi beleşe getirmek istiyorum hatta imkanım olsa çökerim palanın tepesine ama bugün yımırtalı pideyi cepten yedik :kahkah:
Geçen AKP yönetiminden biri ile konuştuk.
İşbankası ile dertleri var..
CHP hisselerine el koyma gibi.
Kenan Evren bile düşünmemişti.
Yaparlar mı? Zor..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.