Sayfa 811/1005 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Viop L

GMSTR diye gümüş hisse fon var gerçek ederi 95.40 borsadaki işlem fiyayı 104.30 dan işlem görüyor....arıyorum bunu yöneten fona neden izin veriyorsunuz bu fiyata bir sürü mağdur olacak.....gümüş alıp müdahale edin diyorum....ara ara yapıyoruz diyor.....spk benim gördüğüm arızayı neden görmez.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nereye kadar yükseltebilirler, kırmızı çizgimiz olucak mı
    Yoksa sınır tanımayız diyip şakkadan üç hanelere çıkarmıyız
    nakit avans limit tahditleri ,avans hesap limitlerinin düşme eğilimi ,bazı bankalın faiz yükseltmesi ön hazırlık sinyalleri olabilir ..reel piyasayla enflasyonla uyuşmayan ucube makas var ..yavaş yapacaklar muhtemelen alıştıra alıştıra ..geçen ozan doğru bir analiz yaptı ..kafa çalışıyor o çocukda.

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    GMSTR diye gümüş hisse fon var gerçek ederi 95.40 borsadaki işlem fiyayı 104.30 dan işlem görüyor....arıyorum bunu yöneten fona neden izin veriyorsunuz bu fiyata bir sürü mağdur olacak.....gümüş alıp müdahale edin diyorum....ara ara yapıyoruz diyor.....spk benim gördüğüm arızayı neden görmez.....
    Ben ALTINS1 200 kademe yukarıdan verdim 14.50 idi

Serbest piyasaya müdahale etmeyelim oradan kucaklamak isteyen arkadaşlar dostlar varsa engel olmayalım verelim malı, gün olur piyasa ile aynı fiyata gelirler o zaman da alalım bizim işimiz bu başka bir şey değil.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    RTE,seçilirse mevduata müdahele etme yetkisi var mı?

Atilla Y.,bu riskten bahsediyordu...

Bu teknik olarak mümkün mü?
    türkçe chapGBT cevap verdi

Hayır, mevduata müdahale etme yetkisi bir devlet başkanına verilmemiştir. Bu yetki, merkez bankaları ve diğer finansal regülatörler tarafından kullanılır. Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesi, bu kurumlar ve yetkilerin çalışmasını etkileyebilir, ancak doğrudan mevduata müdahale etme yetkisi yoktur.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    türkçe chapGBT cevap verdi

Hayır, mevduata müdahale etme yetkisi bir devlet başkanına verilmemiştir. Bu yetki, merkez bankaları ve diğer finansal regülatörler tarafından kullanılır. Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesi, bu kurumlar ve yetkilerin çalışmasını etkileyebilir, ancak doğrudan mevduata müdahale etme yetkisi yoktur.
    Kendimizi kandırmayalım TR de serveti oluşturan da dağıtan da çeken de istediğine veren istediğinden alan da devlettir.

Başkanlık sistemi ile bu devletin başının gücü mutlaktır. Güçler ayrılığı yoktur. Hukukun ve meclisin başkandan ayrı faaliyeti ters düşmesi mümkün değildir. Merkez bankası bağımsızlığı vs hikayedir.

Dolayısıyla devletimizi takip edip (söylediklerini değil, yaptıklarını) ekmeğimize bakmaktan başka yapılacak bir şey yokturdur.

6. Reis bu saatten sonra ağzımıza etse hakkıdır. Mevduata müdahale ne ki.

7. Çok biliyor chatgbt. Sen kimsin ya. Alt tarafı yapay bir zekasin. Biz burada doğalız doğal.

Erdoğan'ın sesiyle okuyun.

CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Reis bu saatten sonra ağzımıza etse hakkıdır. Mevduata müdahale ne ki.
    Doğru vallah...Verdiler yetkiyi; görün etkiyi

Ama hala bence bir şansımız var(24 Mayıs)

Nefes alıyorsak ümit vardır gibi...

Sayfa 811/1005 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •