Boru tavan. Biraz sattım.
Tabg yorumu olan var mı taktım ona?maliyetime anca geldi.
Printable View
Boru tavan. Biraz sattım.
Tabg yorumu olan var mı taktım ona?maliyetime anca geldi.
İyi başladık..
Beklemeye devam..
Bu arada ulaştırma endeksi dolar grafikte düşeni bugün kırdı..
thaye kainat zirvesini kırdı ellam..
pegas ise kainat zirvesi 950 civarındadır. 750 lerde kaldı.
nuri sevgen flama formasyonuna göre 8650 ye gidilebilir demişti. Bu abd iran olayı bahane edilmedi şimdilik.
Kapanış yatay olursa short için kötü olur. Hafta sonuna kadar yeni zirve görebiliriz bist 100 de. Bist 30 zirveyi geçti zati...
VAKFN yine tavana gidiyor galiba :)))
Yazarken 6.22 idi, yazdıktan sonra verdiler geri :))) Du bakalım akşam kapanışına...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün de kuşu kaptırdık canına yandığım.
aselsan artık devreye girmeli, askeri ilişkilerde ilk defa bi düzelme gördük yıllar sonra.. kanada isveç falan askeri ambargoyu kaldırdı, yakında caatsa yaptırımları da kalkmaya başlayabilir.. aselsan uçar gider
Arkadaşlar Viop komisyon oranınız nedir?
Trive 10 milyona kadar komisyon sıfır (yaklaşık 80 işlem) sonra onbinde 2 diyor. Adet başına 20 tl gibi geliyor.
Sanko onbinde 1,2 idi.
Her ay 3 bin - 5 bin komisyon ödüyoruz.
3. Dünya Savaşı
@ww3mediaa
·
3d
#SONDAKİKA
Husiler, Aden Körfezi'nde ABD Donanması'na ait bir gemiyi füzelerle hedef aldı.
TUPRS :))CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dışarda yeme içme işleri düşüyor, aşırı borçlu ve faiz yükü artacak.. tab gıdanın bi halt yemesi zor, hem temel beklentisi yok hem 7 milyarlık halka arz, ağır tahta, kboru falan gibiler 1-2 milyarı geçmeyen arzlar, onlar iş yapar ama tab gıdanın altına girmek zor
1.5 saatte 40-42 milyar TL lik işlem hacmi...
Süper [emoji106]
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yan kağıt endeksi de eski zirvesinden yaklaşık %1 aşağıda. Alım genele yayılmış denilebilir.
SPOT da durum, Piyasa alıcı bulmuş satıyor görünmekte!
https://i.hizliresim.com/9rvik6o.PNG
parabolik olarak hareket ediyoruz.
yeni poz açmadım, bir yorulma görürsem ekleme yapacağım.
eldeki shortlar duruyor.
Kar satışı gelse de endekse vermiyorlar bu gibi durumlarda o yüzden her zaman burada yazıyorum, VİOP30 shortlamaktan sa Pay Vadeli shortlayın! bugün Ulaşım yarın Sanayi diğer gün Holding öteki gün xBank alarak endeksi tutuyorlar ama kar satışı geldiğinde Pay Vadelide shortları kapatma fırsatı veriyor daima :)
aylık eldeki imkanlara göre :)
https://i.hizliresim.com/92bygwd.png
şimdilik müzik çalıyor. teyakkuzda durulmalı.
ek short açmak için saat 15:00 sonrasını beklerim.
bir bakarsın, gümbedek aşağı salar ek açma hakkımızı yarına saklarız.
bi amerikan destroyeri vurulmuş, askeri uzmanlar şaşkın nasıl vurmuşlar diye, gemilerdeki koruma kalkanları işe yaramamış.. yemenliler dağa taşa kağıttan roket rampaları koymuşlar, amerikalı salaklar 5-10 milyon dolarlık füzelerle bu maketleri vuruyor
insanlığın onuru oldu yemenliler, bütün devletler suskun bi yemen ayağa kalktı soykırıma karşı- bebek katliamına karşı
Nuri Sevgen e piyasa kurdu diyordum ama oda cıvıttı ben söyledim çıktı havasına girdi...o da ortaya karışık söyledi.........buradan yatay ve satış gelir.....kimi kandırıyor Nuri.......buralar tepe olması muhtemel.....hisseler için mal yedirme bölgesi....şu dakikalrdan sonra......neden ortada saldırı var amarika ne yapacak onu görmek isterler......ben böyle düşünüyorum.....bunu yazdığımda endeks 8500.....civarı.....
Bist 100 de hacim güzel.
Çin emlak krizinde yeni gelişme: Evergrande için tasfiye kararı
Çin'in borç batağındaki emlak devi Evergrande'nin tasfiye edilmesine karar verildi. 330 milyar doların üzerinde yükümlülüğü bulunan şirketin yapılandırma görüşmelerinden sonuç çıkmadı. Kararın ardından Evergrande hisseleri yüzde 20 düşüş kaydetti....
sabah işlemler sürerken bu haberle birlikte borsadaki işlemleri Evergrande hissesi için durdurdular .....bakalım ne olacak bundan sonra....
Bugunde güzel hacim geleceğe benziyor doldur boşalt çalıştığı sürece