Originally Posted by *Bozkurt Çıtak dayucuğum lönk fırsatı bulamadım deye petkocumdan mı aldın itiraf et Endekis yeşil bizimki kırmızı neden acaba üstüne para verseniz almam... gıcığım o kaaada
Originally Posted by çıtak üstüne para verseniz almam... gıcığım o kaaada Endekis lönklerden dehşet kar yazdık bugün de çıtak dayucuğum recaro koltuk takımını değiştirecem
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Endekis lönklerden dehşet kar yazdık bugün de çıtak dayucuğum recaro koltuk takımını değiştirecem geçen havtadan lönkünmü vardı ? braw vallaha... oynuyorsun bu mereti, bizede öğretsene, ansıl oluyor ?
Originally Posted by çıtak geçen havtadan lönkünmü vardı ? braw vallaha... oynuyorsun bu mereti, bizede öğretsene, ansıl oluyor ? He yaw boyuna ptesi günleri fışkırttırıyor herif artık fix oldu bu durum Neyise 9446 dan lönklerimi kapattım, endekis ilen bağım kalmamıştır dayucuğum
Originally Posted by *Bozkurt He yaw boyuna ptesi günleri fışkırttırıyor herif artık fix oldu bu durum Neyise 9446 dan lönklerimi kapattım, endekis ilen bağım kalmamıştır dayucuğum Çıtak dayucuğum ben lönklerimi 9376 dan yerine koydum Senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir
Originally Posted by *Bozkurt Çıtak dayucuğum ben lönklerimi 9376 dan yerine koydum Senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir 937350 den bende de var ama 938550 den 1000 puana versem iyi... daha aşağıları var, yükselemiyor bugün
Originally Posted by çıtak 937350 den bende de var ama 938550 den 1000 puana versem iyi... daha aşağıları var, yükselemiyor bugün flat... benden 939350 şort
Originally Posted by çıtak 937350 den bende de var ama 938550 den 1000 puana versem iyi... daha aşağıları var, yükselemiyor bugün para sayma makinesi en son sendemiydi dayu, akşama ilazım olanbilür
Forum Rules
Yer İmleri