Coşsun artık şu hissenet de kardeşim.Millet hep twitter da telegramlarda artık.Hissenet te de azbuçuk birileri olsun.Geyiğimizi yapalım.
Printable View
Coşsun artık şu hissenet de kardeşim.Millet hep twitter da telegramlarda artık.Hissenet te de azbuçuk birileri olsun.Geyiğimizi yapalım.
Gruplardaki HARAMİLERDEN ne koparırsak kardır kardeşim.Bunların yazdıkları hisselerden 3-5 kazanıp kaçacaksın.Bunlar hiçbir zaman artık satın demezler.Sen o yükselişlere aşık olup satmamazlık etmeyeceksin.Ayrılmasını bileceksin o yükselişlerde.Bunlar durmazlar.3-5 ay sonra başka kağıda girerler.Sabırlı olacaksın.
Tspor da var bir hayalimiz.Yolum uzun .Tutarsa iyi kazanırım.Tutmazsa canımız sağolsun.Tspor sampiyon.Hedefim minimum 10 üzeri rakamlar.Özelden soruya gerek yok.Burada yazıyorum....Herkesin kararı kendine...!!!!!!!!!
Kablo ,dobur,tspor dayım.Ama tspor dışındakiler SAATLİ BOMBA.....TSPOR GÜVENLİ LİMAN.....!!!!:halay:
Öpüyoruuuuummmmm:party::party::party:..........!!! !!!!
İnvesting,telegram derken hissenet te yazamıyorum.Tavan da 2.5 milyon lot ile kapattık.Dobur deli tavan,kablo da tavana yakın kapattı.Kablo ve dobur SAATLİ BOMBA.Bunlarda lotum az olduğu için heyecan yapmıyor bende.Tspor güvenli liman.9.00 üzeri heyecanlanmaya başlarım üst üste tavan tavan gidersek.Yavaş %3-5 gidersek 10 tllerde bile heyecan yapmam tsporda.Çünkü alan alıyor,satan satabiliyor.
Öpüyoruuuuummmm.....!!!!:party::party::party:
Ah be ank11 kardeşim yapma beeee.....Ben sana dün dedim.% 50 sini 9.00 da satarım,%50 si ile yola devam ederim ve 10 üzeri kalıp kalamayacagına bakarım dedim.Keşke sabah açılışta alsaydın.Ben bugünkü tavanı beklemiyordum.Normalde %50 lik satışı 9.00 da yapacaktım.Ama yarın 8.40-8.50 arası elimdeki tsporun % 50 sini satarım.%50 ile yola devam ederim.Allah bereket versin güzel kazandırdı.Artık kalan % 50 olduğu gibi kar benim.Onun bir stresi olmaz artık.Tıpkı dobur ve kablodaki gibi .Bugün dobur ve kabloya ceza geldi ama elimdeki lotlar karlardan kalan lotlar olduğu için rahatım ben.
Arkadaşlar beni yıllardır bilirsiniz.Ben kimseye al sat tut demem.Ben burada alıp sattığım hisseleri açıkça yazarım.Stratejilerimi yazarım.Alan alır ,satan satar.Yazdıklarım da hep gerçeklerdir.Ben rallide veya ralli başlangıcındaki hisselere girip kısa vadede vurkaçlar yaparım.Profile girince de nerede yazdığım belli olur.Ben başka ne diyebilirim ki?Ben başka hisseler hakkında ne diyebilirim?Ben ilgilendiğim hisselerde zaten yazıyorum.Başka hisseler hakkında yorum yapıp kimseyi etkileyemem.Bunca yıldır tek başıma hareket ettim.Geçirmiş olduğum spk soruşturmalarından bir tanesinden bile ceza almadım.Çünkü tek başına işlem yapıyorum.Hiçbir spek grupla bağlantım yok.Bu yüzden rahatım.
İşte dün yazdığım gibi froto yu 160 tlden beri takip ediyorum.Bugün bir ara 223 tl olarak gördüm.Sağlamcılar için hala da yolu var.Ama bana büyük hisseler değil vurdulu kırdılı hisseler lazım .Ben onlarla hareketli dansları seviyorum.Herkesin bir tarzı var.
Yahu bu tatar hissenet e geri döndü.Telegram ,investing de hala var.Ama farklı nicklerle.Oralar çok tehlikeli .Oralarda speklerle taktiksel savaş veriyorum.O gruplar tehlikeli .Bu yüzden 2-3 günde bir hesap değiştiriyorum.Yahu tatar prkab,dobur tspor yazdı.Ve de dobur ve kablodan satıp tspor a ekleme yaptığını yazdı.Daha ne olsun?Bu tatar yıllardır 10 hisse yazsa 9 u kısa sürede çok primler yaşanır.Hele ki son 2.5 yılda nereye girdiyse 10 gün bekletmedi.Daha ne olsun?Daha ne diyeyim ben?Arkadaşlar herşey nasip kısmet.Ben size bu hisseyi bu fiyattan alın ,bu fiyattan satın mı diyeceğim ?Kendi işlemlerimi takip eden biri olsa çok güzel para kazanabilirdi.Kwon3 çok iyi kazandı ama bazı hisseleri çok erken sattı veya çok alsat yaptı o çok primlenen hisselerimizde.Ama olsun iyi kazandı .Kwon3 dostumu örnek verdim .İnşallah yanlış anlamaz.
tsporun yarısını satınca eger yarın prkab düşerse veya tavan olmadıysa prkab alıp bekleyeceğim.PRKAB a tedbir geldi.Ama kimseye al tavsiyesi değildir bu yazdığım.
telegram twitter investing hesaplarım sık sık değişir.vermeye gerek yok.
8.00 üzerindeyiz.8.13....!!!
Öpüyorum ....!!!!:party:
8.18 den %50 yi okuttum ....Allah bin bereket versin......Kalanlarla yola devaaaammmkeeee.....!!!!!
Şampiyon tsporum benim....!!!!
Öpüyorum....!!!:party:
Iyi de tatar hep farkli nickle geliyorsun. Senin geldigini farkeden kadar hisseler uçmuş oluyor.[emoji3] Hosgeldin bu arada. Keske bütün hissenet ciler geri donse.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen şampiyon olacaksın,kupaları alacaksın.....Trabzonum beniiiiimmmmm.....!!!!
8.24 teyiz.....!!!!:halay:
Başkanım hissenet anı tazelemek için döndüm.Zaten yönetim bir müddet sonra atar beni burdan.Atsın önemli değil..Asıl telegram hareketli artık.Hissenet e benim gibi bir çeteye mensup olmayanlar gelir.Hissenet in eski üstadları MAALESEF OPERASYONCU ÇETELER miş....Onlar niçin dönsünler ki?Artık hissenet i bilen yok.Yeni borsacı gençlik telegram gruplarındalar.Bu yüzden eski OPERASYONCU ÜSTADLAR hissenet e dönmezler.....!!!!
Bu arada hissenet te de fazla aktif olmayacağım.Çok zaman alıyor bu yazıları yazmak.Arada bir yazarım artık....!!!!
ben herseyi burdan öğrendim. Ceteyle -operasyonla da işim yok , olmaz da. Bana burasi yeter. Daha telegram bile acmadim. Belki hata yapıyorum ama eski hisse net i de özlüyorum. bildigim en iyi traderlardan birisin , başarılarının devamini dilerim. Uçmamış hisse de olduğunu kesfedersem de az miktar alirim zaten. Gerci su anda hiç-bir hissen bende yok.
Boşver JOKER16 KARDEŞİM.Benim tspor ,kablo ve dobur da maliyetlerim bedava.Buradan girmek deli cesareti.Bana bakma ben hızlı hareket ediyorum.Zaten de bu hisseler sıfırlasa dahi bıu hisselerdeki lotlarım karlardan kalan lotlar.Artık yeni ralli yapacak hisselere bakarız.Bu arada inşaat için para lazım olduğu için borsada artık para kalmadı gibi birşey benim için.Ben asıl 1.5 yıl içinde daireler yapılıp satıldıkça 10 milyon para sokacağım borsaya ölmezsem.Herşey nasip kısmat meselesi dostum.
Eyv. Tatar kardeşim. Deli cesareti tarzini biliyorum ; zaten hicbir hisse kafama yatmadan almam. Işlerin rast gitsin , herkesin hakkinda hayirlisi olsun inş.
Arkadaşlar tspor,dobur ve kabloda yola devam ediyorum.Hissenet te yazılarıma bir müddet ara veriyorum.Gerçekten eskisi gibi yazmak çok zamanımı alacak anladım bunu.Gerek yok buna.İlerleyen zamanda taze bir hisse olursa topiğinde yazarım....!!!!
Allaha emanet olunuz....!!!!:wave:
Yapma kardeş gözünü seveyim yaa.. hicbir kimseyle işim olmaz. Borsada tek basimayim. ne bi watsapp grubuna ne bi telegram grubuna uyeyim. Benim isim orta vade temel analiz kisa vade güçlü-trend hissesinde trade etmek. Gerci 2020 de kazandigimizin çoğunu 2021 de masada biraktik ama önümüze bakicaz artik
Tatar güvenli lıman oldu .tehlikelı liman .!!!nasıl bir hareketti öyle .
Yazmayacağım dedim ama tspor taban yaptı bugün.Dün akşam yazdığım gibi %50 yi bugün satttım.Kalanlar hep kar idi.Bunları taşımaya devam edeceğim.Sonuçta lig devam ediyor....Bu arada tspor a 1 aylık kredili işlem yasağı geldi.Düzeltme bittikten sonra en kötü ihtimalle 8.00 üzerine atıp çift tepe formasyonu yaparlAR.Ama hiç belli olmaz 8.53 zirvesini kıradabilir....!!!!
Ama borsada birçok hisse var.Tspor a hiç bulaşmayan birisi olsam bu saatten sonra hiç bulaşmazdım....!!!
Herkesin kararı kendine....Dediğim gibi hissenet e bir müddet ara veriyorum....Allaha emanet olunuz...!!!!:wave:
Tatar bencede yazma dostum .zaten yazdıkların hep aldım sattım tarzı yazılar kımseye de pek faydası yok .
Herkesin kazandığıda kendıne kım neyi kazanmış bizi ilgilendirmiyor.bunları anlatmanın da kimseye faydası yok .
Bol şans !!!
Bende hıc kazanmadıysam son bjr yılda 1,5 milyon para yaptım en son neredeyse sıfır sermaye ıle 200 bın sermaye ye ulaştım bunları neden burada anlatayım kı .kımse kazandığını başkasına vermıyor .
Ve kımseyede faydası yok bunların !!!
Borsa budur işte......Tavanda bekleyen 1.1 milyon lot ...!!!!
Öpüyorum :party: