Sayfa 828/942 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 7535 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. telegram twitter investing hesaplarım sık sık değişir.vermeye gerek yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Tatarım ts yü satınca nereye girceksin...Var mı aklında!!!
    Reis onun hızına yetişemezsin .kendı bildiğinden şaşma çok riskli tahtalarda işlem yapıyor.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Reis onun hızına yetişemezsin .kendı bildiğinden şaşma çok riskli tahtalarda işlem yapıyor.
    işte bunun için prkab ve dobur SAATLİ BOMBA diyorum.PRKAB ve DOBUR sadece benlik hisseler.

4. 8.00 üzerindeyiz.8.13....!!!

Öpüyorum ....!!!!

5. 8.18 den %50 yi okuttum ....Allah bin bereket versin......Kalanlarla yola devaaaammmkeeee.....!!!!!

Şampiyon tsporum benim....!!!!

Öpüyorum....!!!

6. Iyi de tatar hep farkli nickle geliyorsun. Senin geldigini farkeden kadar hisseler uçmuş oluyor.[emoji3] Hosgeldin bu arada. Keske bütün hissenet ciler geri donse.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

7. Sen şampiyon olacaksın,kupaları alacaksın.....Trabzonum beniiiiimmmmm.....!!!!

8.24 teyiz.....!!!!

8.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Iyi de tatar hep farkli nickle geliyorsun. Senin geldigini farkeden kadar hisseler uçmuş oluyor.[emoji3] Hosgeldin bu arada. Keske bütün hissenet ciler geri donse.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Başkanım hissenet anı tazelemek için döndüm.Zaten yönetim bir müddet sonra atar beni burdan.Atsın önemli değil..Asıl telegram hareketli artık.Hissenet e benim gibi bir çeteye mensup olmayanlar gelir.Hissenet in eski üstadları MAALESEF OPERASYONCU ÇETELER miş....Onlar niçin dönsünler ki?Artık hissenet i bilen yok.Yeni borsacı gençlik telegram gruplarındalar.Bu yüzden eski OPERASYONCU ÜSTADLAR hissenet e dönmezler.....!!!!

Bu arada hissenet te de fazla aktif olmayacağım.Çok zaman alıyor bu yazıları yazmak.Arada bir yazarım artık....!!!!

Sayfa 828/942 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •