Eveeet... Sevim beklentisi de bitti... Zaten sonuçta tek başına iktidar çıkacak... Kim gelirse gelsin, koalisyon olmayacak... Bakalım, piyasalar pozitif...
Printable View
Eveeet... Sevim beklentisi de bitti... Zaten sonuçta tek başına iktidar çıkacak... Kim gelirse gelsin, koalisyon olmayacak... Bakalım, piyasalar pozitif...
Seçim tarihi 24 Haziran aynı tarihte YKS sınavı da var.
costu borsa
çımamış hısseleri almak mantıklımı
?
YKGYO utanmasa düşecek. Ama millet bankalarla falan meşgül sanırım .Belki bunada sıra gelir
erbos alınırmı acaba sayın sacro?
Bu ykgyo nasıl bir kağıttır arkadaş..Uzun süredir böyle yakalanmamıştım.Stopu kaçırdık..Muhtemelen Haziran a kadar sürecek ralliyi de kaçıracaz bu kağıt yüzünden..Satmazsak da gitmez..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro hocam Yunsa devam mı?
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sasa %8 iyi prim yaptı.Demekki borsada dogru hisse,dogru zamanlama önemliymiş.
Prizma dikkat çekici takas atamıyorum malum boyuttan dolayı finans 3 ayda 1 milyon lot almış bugün özelikle 1.95 2 aralığını gap lı geçti ne dersiniz üstadlar
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ttkom macd açısı süper aynısı cemastA olmuştu hareket oncesi
MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
An itibarı ile;
iShares MSCI Turkey 40,890 +2,260 +5,85%
Bu ne demek?
cemts diyorum iyi gözüküyor..
Korkum o ki inşallah suni yükselme değildir. Bugün acaba satışlar olabilir mi teknik ne diyor?
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim bol kazançlar
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.90 yunsa takviye yaptim.
10.41 dende vestl full
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro yatırım fonları neden topluyor varmı bir hissiyat sipeğin çalımlarından birimi buda yoksa..
https://invst.ly/77p95
teşekkür ederim sorduğunuz için. size özelden atıyorum. benimkisi sallamasyon. sabah menderesi 1.17 tepeden gönderdim, alttan almak için (1.13 yine almışım). ancak, benimkiler Allah'tan rast geliyor, bir şey bildiğimden değil.
ancak bu konuda kendilerini defalarca ispatlamış olan üstatlar varken, benim vereceğim rakamlar (aynı dirençleri düşünsek bile) geçersiz hükmündedir.
şu parsn da on numara hisse arkadaş. daha ne kadar gidecek bakalım. zamanında bir üstat yeni EGEEN olmaya aday derdi. olma yolunda ilerliyor sanki yavaş yavaş karda izini belli etmeden. bir bakmışız bu gidişle xxx.xxx fiyatlara yol almış OV de bir zaman sonra :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... :)
güzel bir şekil oluştu bakalım doğan bunuda satacakmı yada neyapacak ?
https://invst.ly/77pod
Artik yazinda yün giyilecekmis :)
Yeni nano teknolojik urunlerle yaz kreasyonlarida bolca olacak yunsanin :))
Kendimi ceo gibi hissettim.
Bu yeni ceo yunsaya cok yol katettirecek ins orta uzun vadede.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu sasa gerçekten güzel trade yaptırıyor, bugün de az da olsa güzel bırkatı heybeye kardan ilave :)
yunsa yı kaçırdık ama dün almak varmış :)
7.29 30 31 karel aldim
Ben olsam trade etmeyi alışkanlık yapmazdım... Bir aydır öyle yaptım, pek birşey bırakmadı... Stresi de cabası... Trade için yatırıma ayırdığınız paranın en fazla %10'unu kullanın...
Saglam hisseye yatın... Bol kazançlar...