Bahçeli halt yedi. Bu adam ne zaman erken seçim dese ekonomi daðýlýyor. Gitti güzelim hava...
MI 6 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bahçeli halt yedi. Bu adam ne zaman erken seçim dese ekonomi daðýlýyor. Gitti güzelim hava...
MI 6 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Seçime falan gitmezler bence. Çünkü bu yaza çok sýkýntýlý olur piyasalar... 3 Kasým 2019'u beklemek hükümet için daha akýllýca. Erken seçim ben de bekliyordum ama þimdi bilemedim...
Dibe vurmanýn en güzel tarafý ne biliyor musun?
Bundan sonra hep yukarý...
Ben bu küçük yatýrýmcý aptallýðýný anlamýyorum.
Tabiri caizse osuruktan nem kapýyorlar.
Koþa koþa satýþa gidiyorlar.
Þu panik havasýndan kurtulamadýklarý sürece zarar etmeye mahkumlar.
LG-H815 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bence daha olumlu olur. Ekonomi kotu ve surdurulebilir degil. Secim belirsizligi ne kadar erken kalkarsa o kadar iyi. Ilk basta dovizde yukari yonlu bir hareket olur bu dogru ancak en azindan belirsizlik kalkacak.
Yalniz tarih kotu. 21 - 25 agustos kurban bayrami
Ve insallah OHAL ile secime gidilmez.
Aslýna bakarsanýz, daha 1,5 yýl varken seçimin bu kadar dillendirilmesi, ittifaklarýn, adaylarýn konuþulmasý erken seçim olacaðýný gösteriyor zaten. Bunu açýklama görevi MHPye verilmiþ. Bu saatten sonra iktidarýn da bunu inkar etmesi ve kabul etmemesi zor. çünkü bu, kendine güvenmemek, hazýr olmamak, hatta seçimden kaçmak olarak algýlanýr muhalefetçe. Piyasalar ilk tepkisini verdi ky öncülüðünde. Hükümetten gelecek açýklamalar belirleyici olacaktýr. Þahsi görüþüm en kýsa zamanda bir karara varýlmasý iyi olacaktýr. Hatta 26 Aðustos tarihi, bize çok zaman kaybetmeden önümüze bakmamýzý saðlayabilir.. piyasalar için en kötü þey belirsizliktir. Bu ortadan kalkýnca, biraz da küresel toparlanmayla biz de seçimi olumlu bir havada bekleriz gibi geliyor bana. Olumlu derken en azýndan bundan kötüsü olmaz. Siz ne dersiniz
Dallamanýn biri çýktý kendini nimetten sayýyor. boþboþ konuþuyor.
Ben baskýn seçim bekliyorum... Yani bugünden Aðustos tarihi kararý almazlar... Muhtemelen Mayýs'ta 15 Temmuz'da seçim kararý verebilirler... Bunun için seçim kararýndan sonra 90 gün olan seçime gitme süresini uyum yasalarý çýkarken 60 güne çekmeliler... O zaman erken seçim deðil baskýn seçim netleþti diyebiliriz...
Piyasayý biraz rahat býraksalar yukarý atacak kendini ama iþte... Bir de 26 Aðustos Türklerin Anadolu'ya giriþi olan Malazgirt ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluþunun en büyük adýmý olan Büyük Taarruz'un yýl dönümü... AK Parti 15 Temmuz'da seçime gider bunu da þimdi yok deyip erteleyecekler... Bence öyle... YTD...
Dibe vurmanýn en güzel tarafý ne biliyor musun?
Bundan sonra hep yukarý...
Yer Ýmleri